کسی نیس جواب بده؟
کسی نیس جواب بده؟
اقا جون بچتون جواب بدید . سمنان عمران با 4900 و زیر گروه1 5300 قبول میشیم . ؟
دوست عزیز اینی که سازمان سنجش نوشته پاسخیه به خیال خودشون به اعتراضات که امسال اینقدر سهم دخترا رو کم کرده بودننوشته شده توسط deaddeaddead [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت سنجش نوشته پذیرش جنسیتی نداریم.سال پیش یه دختر از شهر ما 900 آورد پزشکی نتونست رفت فیزیوتراپی. امسال اگه بود میتونست؟ منظورم اینه که امسال هم مثل سالهای قبل احتمال قبولی پسرا بیشتره یا کلا مساوی شد ؟؟
بنده به هیچ عنوان تایید نمیکنم به عبارتی حتی اگه این حرف درست باشه در بهترین حالت شرایط کاملا مثل پارساله(التبه اینو قبول ندارم و واقعا امسال سهم دخترا کمتر شده خودت یه نگاه به دفترچه انتخاب رشته بنداز همه چی مشخص میشه برات
من که بچه ندارم هنوزاقا جون بچتون جواب بدید . سمنان عمران با 4900 و زیر گروه1 5300 قبول میشیم . ؟
عزیز من شما بگو اولا تو کدوم شهر هستی
این رتبه ای که گذاشتی مال منطقس دیگه؟درسته؟
یه خرده اطلاعات بیشتر بده اینجور که کسی نمیتونه کمکت کنه
Last edited by amir_70; 15-08-2012 at 13:46.
سلاممن که بچه ندارم هنوز
عزیز من شما بگو اولا تو کدوم شهر هستی
این رتبه ای که گذاشتی مال منطقس دیگه؟درسته؟
یه خرده اطلاعات بیشتر بده اینجور که کسی نمیتونه کمکت کنه
اقا 4900 منطقه 1 _ تهران . 5300 زیر گروه 1 _
عمران میخوام برم . چون عمران ناحیه ای حساب میشه و تهران و سمنان تو یه ناحین میخواستم ببینم سمنان قبول میشم ؟ چند در صد ؟ اول میخواستم بابل بزنم ولی چون ناحیه ی ما نیست قبول نمیشم . یادگار قلم چی هم نگاه کنی همه از بابل و امل و اونجاهان .
این برگه گزینه 2 رو گرفتم عمران سمنان تا رتبه 6061 بوده تازه بعد از اون هم داشتن قبولی یعنی مثلا تا 6200 . ولی تو خود انتخاب رشته گزینه 2 یا سنجش نزده برام سمنان روزانه ...
Last edited by mamad45; 15-08-2012 at 13:55.
دوست عزیز شما هم مشکل بنده رو دارید
منم دقیقا همین حالت شما رو داشتم
جقیقت اینه که در مورد انتخاب رشته هیچ چیز مشخص نیست و بستگی زیادی به رقباتون داره که کی کجا رو انتخاب کرده ولی به نظر من قبول میشید چون سمنان تو ناحیتونه و البته این یادگار ماندگار هم اسامی 14 نفر از دانشگاه سمنانی ها رو گذاشته و معلوم نیست اخرین رتبه قبولی چند بوده ولی به نظرم نگران نباش قبول میشی چون رتبه تو به رتبه اونایی که قبول شدن خیلی نزدیکه(یادمه سال اول که شرکت کردم و قبول شدم رتبه کشوری من دوازده هزار بود ولی وقتی رفتم دیدم بچه های دیگه با رتبه های مثلا 17 هزار هم اومده بودن)
راستی چرا میخوای سمنان رو بزنی؟به نظرم بابل رو بالاتر بزنی بهتره ها....از ما گفتن بود![]()
این دلیل نمیشه که حالا چون تو ناحیتون نیست، اونو نزنید و مثلا سمنان که تو ناحیتونه رو بزنید. شما بر حسب اینکه کدوم بهترن، بزن، تا حداقل شانست رو از دست نداده باشی. اینکه قبول میشی یا نه، بعدا مشخص میشه.
موفق باشی
عزیز من! شما چرا به ناحیه توجه میکنی ؟ سنجش 100 تا انتخاب در اختیارتون گذاشته و کسی با رتبه ی شما باید 100 تاشو پر کنه .(اگه هدف خیلی خاصی نداشته باشه) عمران بابل فک نکنم احتمالش زیاد باشه ، اما عمران سمنانو احتمالا میاری ... شما باید ببینی بیشتر دوست داری بری بابل یا سمنان ، اونی که بیشتر دوس داری رو بالاتر بزنی ، کاری نداشته باش به اینکه میاری یا نه ...سلام اقا 4900 منطقه 1 _ تهران . 5300 زیر گروه 1 _ عمران میخوام برم . چون عمران ناحیه ای حساب میشه و تهران و سمنان تو یه ناحین میخواستم ببینم سمنان قبول میشم ؟ چند در صد ؟ اول میخواستم بابل بزنم ولی چون ناحیه ی ما نیست قبول نمیشم . یادگار قلم چی هم نگاه کنی همه از بابل و امل و اونجاهان . این برگه گزینه 2 رو گرفتم عمران سمنان تا رتبه 6061 بوده تازه بعد از اون هم داشتن قبولی یعنی مثلا تا 6200 . ولی تو خود انتخاب رشته گزینه 2 یا سنجش نزده برام سمنان روزانه ...
امروز هم که میشه ویرایش کرد پس چرا زده مهلت ویرایش تا 25 مرداد؟ زده ویرایش فقط یک بار ولی من دو بار وارد شدم!
.
ویرایش:
26 اُم مهلتش تموم شد...
Last edited by Hossein_128; 16-08-2012 at 23:33.
دوستان خواهشا جوا بدید !
لیست دانشگاه امام صادق برای دختران کی میاد ؟ یا اومده !
چون تو این سمت سایت سنجش برای چند برابر ظرفیت که میزنم اسم رو نمیاره ! اما رتیه داوطلب تو کشور زیر 8000 شده !
4 شهریورماه زمان اعلام اسامی پذیرفتهشدگان رشتههای شرایط خاص کنکور
پرتال دانشگاهی به نقل از خبرگزاری فارس: معاون سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام اسامی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت رشتههای دارای شرایط خاص کنکور 91 در روز چهارم شهریورماه از سوی سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد.
جلال طباطبایی معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت باید از روز هفتم تا یازدهم شهریورماه برای انجام مصاحبه و دیگر مراحل گزینش به دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل قبولی خود مراجعه کنند، گفت: اسامی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت رشتههای دارای شرایط خاص در دانشگاههای شاهد، مذاهب اسلامی، هنر اسلامی تبریز، علوم حدیث، فرهنگیان (مراکز تربیت معلم سابق) و تربیت دبیر شهید رجایی از روز چهارم شهریورماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میگیرد.
به گفته وی با توجه به تعطیلی تهران در روزهای برگزاری شانزدهمین اجلاس کشورهای جنبش عدم تعهد از هفتم تا یازدهم شهریورماه، مصاحبه پذیرفته شدگان چندبرابر ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی در مرکز شهرری انجام میشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)