دوستان من نسخه بلک باکس رو نصب کردم.
منتهی وقتی بازی رو اجرا میکنم گرافیک خیلی افتضاحه.
از قسمت تنظیمات هم که میخوام گرافیک رو تنظیم کنم میزان حافظه گرافیک من رو 512 تشخیص میده در حالی که گرافیک من 2 گیگ حافظه اصلی داره!!!!
چی کار کنم؟
دوستان من نسخه بلک باکس رو نصب کردم.
منتهی وقتی بازی رو اجرا میکنم گرافیک خیلی افتضاحه.
از قسمت تنظیمات هم که میخوام گرافیک رو تنظیم کنم میزان حافظه گرافیک من رو 512 تشخیص میده در حالی که گرافیک من 2 گیگ حافظه اصلی داره!!!!
چی کار کنم؟
آقا من گرفتم 7 DVD هست. حتما باید Win 7 SP1 باشه؟
----
تو پوشه کرک چند تا آپدیت داره که باید نصب شه. ولی تو پوشه کرک که میرم یه صفحه آبی میاد و ویندوز ری استارت میشه.
برای تغییر میزان حافظه گرافیک همونطور که چند صفحه پیش توضیح دادم وارد محل نصب بازی بشید دنبال فایل notepad به نام commandline بگردید اگر نبود ایجا کنید و داخلش این متن رو بنویسید. کپی نکنید
availablevidmem xxxx-
جای xxxx مقدار حافظه رو بنویسید. مثلا 2048 . خط تیره یا همون dash فراموش نشه.
گرافیکتون رو هم آپدیت کنید به آخرین ورژن
نه لازم نیست حتما سرویس پک داشته باشه. روی xp sp3 هم من تست کردم حتی.
از طریق safe mode ببین باز هم مشکل داری ؟ اگر هم آنتی ویروس فعال داری غیرفعال کن.
بله برای این کرک باید حتما windows 7 sp1 داشته باشی یا اینکه می تونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک استفاده کنی....همه رو امتحان کردم نشد
سلام
من بازی مکس پین 3 رو خریدم
همه کار هارو انجام میدم ولی بازم میرم تو بازی صفحه ای میاد که میگه باید sign in بشی میاد
لطفا راهنمایی کنید
سلام
من در این بازی مشکل گرافیک دارم، گرافیک بنده 1gb nvidia 210 هست در حالی که در تنظیمات 512mb نشون میده، و همچنین اگر گرافیک را از medium و 800x600 بالاتر ببرم افت فریم پیدا می کنه! مشکل از کجاست؟! رم بنده 2gb ، ویندوز xp sp3 ، و cpu Intel core 2 duo e6550 2.33ghzهست.
پس دیگه اون آپدیت هایی که تو پوشه کرک ( اون قبلیه) داشت لازم نیست؟
فک کنم که درایو گرافیکتو آپ نکردی!
ویندوزتم دایریکس 11 ساپورت نمیکنه باید se7en بزنی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)