تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 82 اولاول ... 2363697071727374757677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 819

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Emsisoft ( راهنمای تاپیک در پست اول و دوم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

به ترتیب
    Emsisoft Emergency Kit ← Bin ← Signatures
    آپدیت ها در این محل ذخیره میشند
    سلام اگر اپدیتی رو کپی بگیرم و ویندوز عوض کنیم و همون اپدیت رو در درایور نرم افزار خودش قرار بدیم عمل میکنه
    ضمنا اپدیت رو کپی بگیرم ممکنه ویروس یا تروجان بگیره از هر لحاظ
    عملا کار درست چی هست نصب نرم افزار و بروز رسانی از طریق اینترنت
    سوال اخر من وقتی ویندوز عوض میکنم به اینترنت وصل هستم سرعت 2 مگ نامحدود دارم چرا اینقدر تو اپدیت شدن کند هست زمان میبره تا نصب رو ادامه بده راهی برایش هست

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام اگر اپدیتی رو کپی بگیرم و ویندوز عوض کنیم و همون اپدیت رو در درایور نرم افزار خودش قرار بدیم عمل میکنه
    ضمنا اپدیت رو کپی بگیرم ممکنه ویروس یا تروجان بگیره از هر لحاظ
    عملا کار درست چی هست نصب نرم افزار و بروز رسانی از طریق اینترنت
    سوال اخر من وقتی ویندوز عوض میکنم به اینترنت وصل هستم سرعت 2 مگ نامحدود دارم چرا اینقدر تو اپدیت شدن کند هست زمان میبره تا نصب رو ادامه بده راهی برایش هست
    بله این امکانش هست ولی بعد از اینکه آپدیت ها رو کپی کردین، باید یکبار هم آپدیت آنلاین بکنید که حدودا 5 ثانیه طول میکشد تا آپدیت های جدید در برنامه شناخته بشن و کاملا نصب بشن
    آپدیت آنلاین بهترین و امن ترین روش برای آپدیت برنامه های امنیتی هستش
    این بستگی به ISP (سرویس دهنده اینترنت شما) دارد. سرعت دانلود شما چقدر است؟ فقط در همین برنامه این مشکل هست یا سرعت نت شما کم است؟

3. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بله این امکانش هست ولی بعد از اینکه آپدیت ها رو کپی کردین، باید یکبار هم آپدیت آنلاین بکنید که حدودا 5 ثانیه طول میکشد تا آپدیت های جدید در برنامه شناخته بشن و کاملا نصب بشن
    آپدیت آنلاین بهترین و امن ترین روش برای آپدیت برنامه های امنیتی هستش
    این بستگی به ISP (سرویس دهنده اینترنت شما) دارد. سرعت دانلود شما چقدر است؟ فقط در همین برنامه این مشکل هست یا سرعت نت شما کم است؟
    نه من دارم 240کی دانلود میکنم هیچ مشکلیتو دان ندارم حتی از اپلود سنترهای مثل اپلود باز.....
    فقط تو نصب این برنامه یکم طولانی میشه دانلود+ اپدیتش

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نه من دارم 240کی دانلود میکنم هیچ مشکلیتو دان ندارم حتی از اپلود سنترهای مثل اپلود باز.....
    فقط تو نصب این برنامه یکم طولانی میشه دانلود+ اپدیتش
    پس شما در عکسی که قرار دادم، در Update Setting عدد آن را به 1 تغییر دهید

محتوای مخفی: Click to view 

6. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

پس شما در عکسی که قرار دادم، در Update Setting عدد آن را به 1 تغییر دهید

محتوای مخفی: Click to view 

ممنون بنده عرض کردم موقع که ویندوز تازه عوض شده و میخواهیم انتی رو تازه نصب کنیم سوال میکنه اپدیت کنید کند عمل میکنه

زمانی که نصب هست پر حالت عادی موردی نداره برای اپدیت

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون بنده عرض کردم موقع که ویندوز تازه عوض شده و میخواهیم انتی رو تازه نصب کنیم سوال میکنه اپدیت کنید کند عمل میکنه

زمانی که نصب هست پر حالت عادی موردی نداره برای اپدیت
    درود

وقتی برای بار نخست در حال نصب هستید، آپدیت ها به نسبت قدیمی است و به همین دلیل لازم است که حجم بیشتری دریافت شود.
    اما وقتی به تازگی بروزرسانی شده است تقریبا تا 4 روز هم اگر بروزرسانی نکنید با کش پیشرفته بروزرسانی امسی سافت شما حجم زیادی دریافت نخواهید کرد.

این مورد را با بیت دیفندر می توانید مقایسه کنید. با اینکه یکی از موتور های امسی سافت، بیت دیفندر است اما حجم آپدیت بیت دیفندر تقریبا 5 برابر امسی سافت است.

9. 2 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

درود

وقتی برای بار نخست در حال نصب هستید، آپدیت ها به نسبت قدیمی است و به همین دلیل لازم است که حجم بیشتری دریافت شود.
    اما وقتی به تازگی بروزرسانی شده است تقریبا تا 4 روز هم اگر بروزرسانی نکنید با کش پیشرفته بروزرسانی امسی سافت شما حجم زیادی دریافت نخواهید کرد.

این مورد را با بیت دیفندر می توانید مقایسه کنید. با اینکه یکی از موتور های امسی سافت، بیت دیفندر است اما حجم آپدیت بیت دیفندر تقریبا 5 برابر امسی سافت است.
    سلام و خسته نباشید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

مرسی
    سوال 3. تا جایی که یادمه وقتی یکی از همین لایسنس های 5 کاربره فعال میشد، گزینه ی آن غیر فعال میشد و بقیه فعال باقی میموندن.
    پس با توجه به این روشی که شما گفتید، سیستم های دیگر میتوانند از لایسنس ما استفاده کنند؟ یعنی بجز این 5 کاربر؟ نمیشه محدود به سخت افزار همان سیستم بشه؟
    خب اینطوری که وقتی من از لایسنس استفاده میکنم و 4 تا دیگه هم استفاده میشن. لایسنس من رو بجز این 4 نفر میتونند استفاده کنن؟
    سلام رفیق

ببین عزیز این شرایطی که میگی را یکسری شرکت ها باب کردند و در کل یک نوع کلاهبرداری مدرن هست
    وقتی شما یک لایسنس 5 کاربره دریافت میکنید یعنی اینکه شما میتونید با این لایسنس همزمان از طریق 5 سیستم آپدیت دریافت کنید حالا این سیستم ها هر مدلی و هر کجا که دوست دارند، باشند

وقتی سیستم ششم را شما روی مثلا سومی فعال میکنی برای سیستم سومی خطا میده آپدیت، و سیستم ششمی رجیستر میشه

فروش لایسنس چند کاربره به چند نفر خلاف هست دوست عزیز این لایسنس های چند کاربره برای فردی هست که چند سیستم دارد

این تعداد 5 کاربره هم که در فروشگاه امسی سافت هست، تموم بشه دیگه فقط 1 و 3 کاربره برای خانگی خواهیم داشت

هر سوال دیگری داشتی عزیز در خدمت هستیم

در مورد سایت emsisoft.co.ir
    کپی رایت سایت نشان دهنده اعتبار این سایت هست
    Last edited by xman681; 16-10-2014 at 19:08.

15. 3 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •