بچه ها اگه یه پچ اومد که فقط نقل وانتقالات رو درست کنه بزارید...آخه برا شروع مسترلیگ باید نقل وانتقالات درست باشه...
بچه ها اگه یه پچ اومد که فقط نقل وانتقالات رو درست کنه بزارید...آخه برا شروع مسترلیگ باید نقل وانتقالات درست باشه...
یکی نیست بهشون بگه یعنی اونایی که بازی رو گرفتن باید بک ماه صبر کنن تا بازیشون آپدیت بشه و نقل و انتقالش انجام بشه...نوشته شده توسط M E S S I;7225604
[SIZE=2
بدبخت اونایی که این قدر هزینه میکنن وبازی رو می خرن....
واقعا کونامی برا مشتریاش هیچ ارزشی قایل نیست...بازی رو نصف ونیمه بهشون میده و میگه بعدا براتون آپدیتش می کنیم....
هر موقع یه پچ اومد که نقل و انتقالات رو درست کنه بزارید یا آدرس سایتشو بدید یه سر بزنیم...
10 / 7 TheGameJar
• «PES 13 بازی فوتبال یکپارچهای شده. دوست ندارم بگم که کاملا به روزهای اوج خودش برگشته، ولی میخوام بگم که کونامی گام کوچکی در جهت درست برداشته.»
10 / 9 TheSixthAxis
• «PES 2013 نسبت به بازی سال گذشته گام بسیار بزرگی به سوی جلو محسوب میشه. پیشرفت در گیمپلی، روانی بازی و انیمشینها و از همهی اینها گذشته، جزییات مسترلیگ اون، شما را حیرت زده میکنه.»
10 / 8 Videogamer
• «از اون زمانی که رونالدینیو بهترین بازیکن جهان بود؛ این بهترین Pro Evolution Soccer هست که ما میبینیم. ممکنه FIFA 13 را کنار بزنه؟ بذارید من پاسخش را بهتون بگم: کی بهتره، رونالدو یا مسی؟!»
10 / 9 X360 Magazine
• «اگر تشنهی شکوه، زیبایی و جادوی PES هستید، خوب خودتون میدونید که چه کار کنید؛ این بهترین فرصت برای بازگشت شماست.»
10 / 8.5 GamingBolt
• «PES 2013 یک بازی درخشان هستش. یک اثر کامل در برابر FIFA 13 واگه کونامی به همین روند ادامه بده و در همین مسیر حرکت کنه، فصل آینده شاهد رقابت زیبایی (بین این دو شرکت) خواهیم بود.»
10 / 8 OXM
• «بازگشت کونامی به سبک منچسترسیتی!»
10 / 7 Metro
• «PES 2013 سیمرغی از دل شعلههای آتش!»
• «احساس کردیم که PES ِ نسل قدیم را در نسل فعلی بازی میکنیم.»
90% xClann
• «از وقتی که Soccer برای Xbox 360 عرضه میشه، به نظر من این بهترین نسخهست.»
سایتهای غیرانگلیسی زبان...
10 / 7 (ایتالیایی) Eurogamer
• «PES 2013 به سادگی با ویژگیهای کنترلی، شبیهسازی فوتبالیستهای معروف و تکنیکهای زیبای خودش؛ به عرصهی تجارت بازیهای فوتبال برگشته؛ جایی که الان شرکت EA Sports سهم بسیاری در اون داره.»
10 / 8.9 (ایتالیایی) Multiplayer
• «Konami سرانجام تونست، با کنار هم قرار دادن المانهای گوناگون، Pro Evolution Soccer ی با گیمپلی منسجم بسازه.»
• «به هر حال گیمپلی جذاب و شایستهی تقدیر این بازی میتونه فوتبالیها را دوباره مشتری خودش کنه.»
10 / 8.5 (اسپانیایی) Meristation
• «نسخهی نهایی بازی خوب شده و شما بیشتر از یک هفته اون را بازی خواهید کرد؛ حتی ممکنه در سالهای بعد هم اون را بازی کنید. همهی جنبههای بازی به خوبی پیشرفت داشته. باید اونرا بخرید.»
10 / 9 (اسپانیایی) Vandal
• «بازی فوتبال امسال Konami بهترین نسخهی اون در نسل فعلیه؛ این بازی میتونه طرفداران PES را خوشحال کنه.»
10 / 8.5 (اسپانیایی) 3djuegos
• «PES 2013 بهترین عنوان این سری در نسل فعلیه و نخستین بازی در سالهای اخیر هستش که کیفیتش ما را یاد بازی رویایی قدیم میندازه.»
• «جریان بازی در PES 2013 آروم تر شده و زمان پاسخگویی در گیمپلی هم بهتر شده؛ که در نتیجه واقعا احساس خوبی به آدم میده.»
10 / 8.7 (آلمانی) Gameswelt
• «بدون هیچ جهت گیری و تعصبی: PES امسال خیلی خوب شده.»
10 / 9.2 (آلمانی) GamePro
• «پیشرفتهای خوب PES 2013 از اون شبیهسازی بهتری ساخته. بخش بازی چند نفره هم بهتر شده.»
90% (آلمانی) PC Games
• «گیمپلی فوقالعاده روان شده.»
90% (آلمانی) Videogameszone
• «PES 2013 از همه نظر بهتر شده. تغییرات و امکانات کنترلی تازهای که به بازی افزوده شده؛ به خوبی با هم هماهنگی دارن و به شما اجازه میدن تا اونطور که دوست دارید بازی کنید.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by M E S S I; 19-09-2012 at 21:42. دليل: اضافه کردن امتیازات جدید!
بچه ها فیسبوک کونامی اعلام کرد که فردا همزمان با انتشار رسمی بازی دموی دوم هم برای پی سی بیرون میاد!!![]()
یعنی من الان دیوونه شدم...!!
![]()
با آخرین پچ pesedit برای 2012،این موارد برطرف شده.اونهم در نسخه قبلیش
مورد سوم هم که برای آنلاینه و به ما ربطی نداشت.(ولی ایکاش داشت چون الان خیلی از اتفاقات در دنیای بازیهای آنلاین میفته)
البته شاید واسه ماهایی که قبل از عرضه رسمیه بازی داریم به مجانی بازی می کنیم این یه حرکت بیخود و مضحک باشه .. ولی واسه اونایی که قصد خرید بازی رو دارن خیلی مهم خواهد بود که بازی رو قبل از خرید چک بکنند تا یه خرید مطمئن داشته باشن
و تشکر ویژه واسه این نقدایی که گذاشتی و حسابی هیجان و دلگرمی دادی به ما![]()
حوب من بالاخره بازیو رو خریداری و نصب کردم ، برای نصبش چندین فایل زیپ شده در قالب 2 تا دی وی دی بود که بعد از اکسترکت کردن همه اونها بازی قابل اجرا بود و فایل ستاپ هم نداشت ، هیچ فایل کرکی هم در داخل دی وی دی نبود و نیازی هم به فایل کرک نداشت.
بعد از اجرا باید بگم این نسحه حقیقاتا" بی نظیره ، بسیار عالی و هر اونچیزی که شما از یک فوتبال نیاز دارید برآورده میکنه ، بازی بسیار روون شده کلیه باگهای مربوط به نسحه قبلی از بین رفته و میتونید یکسال بسیار خوب رو با این نسحه سپری کنید .
بدون هیچ شکی بهترین نسحه کونامیه .
بچه ها میگم الان این 2013 خوب شده به نظرتون؟
من که هیچ تفاوتی با 2012 ندیدم
اصلا باهاش حال نکردم
پس تو صفحه قبل که نمرات بازی رو با یه نقد کوتاه از سایت های معتبر و مختلف گذاشتم همشون الکی میگن دیگه این همه PES پیشرفت کرده و خیلی بهتر از قبل شده؟؟!!!
برای کسایی که حرفه ای بازی میکنن تغییرات محسوس هست ولی شما رو نمیدونم چجوری هیج تفاوتی با نسخه قبل حس نکردی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)