تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 1421 اولاول ... 2363697071727374757677831231735731073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

خوب دوستان من امروز رفتم سرویس 256 خودم رو تمدید کردم حجم 2 گیگ شده پهنای باند هنوز روی 4 مگ بسته شده و تغییری نکرده در طول شب هم ایاشا... تست می کنم بهتون خبر میدم برای تمدید هم باید برید مخابرات فیش بگیرید بعد برید بانک واریز کنید تا سرویستون رو تمدید کنن سرویس من با ابونمان و مالیات در اومد 12100 تومن

2. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ..... من مدتی بود حجمم زود تمام میشد تا اینکه متوجه شدم حجم ما رو این مخابرات میخوره من هر چی حجم استفاده میکنم 2 برابر ازم کم میشه .... خواستم ببینم دوستان چنین مشکلی دارن ... مخابرات قایمشهر .... اصلانم کسی جواب گو نیست و میپیچونن مارو همه راه ها رو هم امتحان کردمیم باز همون آشو همون کاسه .... حتی مودم هم عوض کردیم نشد که نشد ....
    سلام و عرض ادب
    عرضم به خدمت شما دوست عزیز, بنده هم مشکل شما را دارم و به عینه هر روز تجربه میکنم
    تا وقتی از سرویسهای دیگه استفاده نکنیم, این موضوع برامون عادیه, آسیاتک و مخابرات مصرف ترافیکشون خیلی زیاده, قبلاً هم عرض کردم
    بنده تو محل کارم از صبح ساعت 10 میشینم تا ظهر نت گردی و وبگ گردی و فیس بوک و پلاس و..., عصر از ساعت 4 شروع میکنم تا 8 شب, آخر شب وقتی به کنترل پنلم تو شاتل سرمیزنم, میبینم فوق فوقش 25 مگ کم شده, اینایی که عرض کردم برای محل کارم بود که از سرویس شاتل استفاده میکنم

شب در منزل با سرویس مخابرات:
    شب ساعت 11-12 میشینم پشت سیستم, تو چند وبسایت و وبلاگ میرم, فوقش تا ساعت 1.30-2 ؛ وقتی بعد دو ساعت میرم تو کنترل پنل کاربریم میبینم حداقل 120 مگ از ترافیکم کم شده

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

یه مثال دیگه, یک سال و نیم پیش, من از شاتل سرویس یه ساله دو مگ گرفته بودم تو یه سال 28 گیگ ترافیک مصرف کردم (
    منظورم روزانه است )
    ولی با اینکه از مخابرات فقط شبا دانلود رایگان دارم, هفته ای نزدیک به 1.5 گیگ ترافیک مصرف میکنم اونم به خاطر وبگردی

در ضمن فایر وال , آپدیت اتومات ویندوز و آنتی ویروسم همشون بسته هستند, اصلاً تو هردو مکان با یه سیستم کار میکنم

شاید این مطالب برای شما قابل باور نباشه, ولی برای بنده خاطره شده

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

در مجموع هنوزم از دانلود رایگان و شبانه مخابرات راضی هستم, واقعاً برای من عالیه, دیشب نزدیک به 8 گیگ دانلود کردم

موفَق باشید

4. 3 کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خوب دوستان من امروز رفتم سرویس 256 خودم رو تمدید کردم حجم 2 گیگ شده پهنای باند هنوز روی 4 مگ بسته شده و تغییری نکرده در طول شب هم ایاشا... تست می کنم بهتون خبر میدم برای تمدید هم باید برید مخابرات فیش بگیرید بعد برید بانک واریز کنید تا سرویستون رو تمدید کنن سرویس من با ابونمان و مالیات در اومد 12100 تومن

سلام
    دوست عزیز بنده هم امروز تمدید کردم, البته ایندفعه یه ماهه تمدید کردم تا در صورت نارضایتی الَاف نشم
    فکر نکنم از امشب بره رو سیستم جدید, اگه میره همه با هم میرن, فعلا که رو همون سیستم قبلی هستیم, درسته؟

6. 2 کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام ،سرویس مخابرات یک مشکلی که داره اینه که نمی شه سرعت و کم کرد،برای مثال سرعت 128 با 2 مگ فرقی نداره در حال حاضر،اما اگه برن رو سیستم جدید،هر کسی سرعت خودشو داره،شما چه سرویسی تمدید کردی آقا کیوان؟

8. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

یعنی واقعا روشون میشه سرعت رو کم کنن ترافیکو کردن 2 گیگ واقعا دیگه مورچه چیه که کله پاچش چی باشه دیگه هیچی از این سرویس نمی مونه که
    امروز رفتم مخابرات به زنه گفتم خانوم ترافیک جدید 2 گیگ شده گفت اره گفتم خجالت نمی کشید اینهمه ترافیکو کم کردین انصافم خوب چیزیه بیچاره سرخ شد گفت مگه من کم کردم چیکار کنم بعدش گفت شاید دوباره ترافیکو به حالت قبل بر گردونن من که سر از کار اینا در نیاوردم تازه این به کنار اون پشتیبان فنی مارمولکشون ناکس دم به تله نمی داد هرچی می گفتم تو سرویسای جدید سرعت کم میشه می گفت هر کس متناسب به سرویسش سرعت م گیره هرچی می گفتم یعنی مثل قبل رو چها مگ نمی بندین می گفت متوجه حرفتون نمی شم و دوباره همون حرفو می زد عجب مارمولکی بود

10. 3 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یعنی واقعا روشون میشه سرعت رو کم کنن ترافیکو کردن 2 گیگ واقعا دیگه مورچه چیه که کله پاچش چی باشه دیگه هیچی از این سرویس نمی مونه که
    امروز رفتم مخابرات به زنه گفتم خانوم ترافیک جدید 2 گیگ شده گفت اره گفتم خجالت نمی کشید اینهمه ترافیکو کم کردین انصافم خوب چیزیه بیچاره سرخ شد گفت مگه من کم کردم چیکار کنم بعدش گفت شاید دوباره ترافیکو به حالت قبل بر گردونن من که سر از کار اینا در نیاوردم تازه این به کنار اون پشتیبان فنی مارمولکشون ناکس دم به تله نمی داد هرچی می گفتم تو سرویسای جدید سرعت کم میشه می گفت هر کس متناسب به سرویسش سرعت م گیره هرچی می گفتم یعنی مثل قبل رو چها مگ نمی بندین می گفت متوجه حرفتون نمی شم و دوباره همون حرفو می زد عجب مارمولکی بود
    دوست عزیز من فقط منتظرم سایت باز بشه ببینم سرویس نامحدود می دن یا نه،فقط به خاطر ترافیک 16 گیگ اومدم مخابرات،2 گیگم مگه شد ترافیک،من هر 4 روز حداقل 2 گیگ ترافیک مصرف می کنم،اگه نامدود اضافه نشه درخواست جمع آوری.این همه isp هست،یکی دیگه.

12. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

7

خیره ایشالا!!
    واسه منم همینطور
    دیشب برای اولین بار تونستم بیشتر از 7 گیگ دانلود شبانه داشته باشم!!
    7.5 گیگ دانلود داشتم و رکوردِ دانلودِ شبانه خودمو که با 6.5 گیگ در اختیارِ خودم بود زدم!

چطوری؟؟؟شما کجایین؟؟
    واسه ما رو انگار رو 512 بستن
    هرچیم میگیم میگن عید فطر میشه 4 مگ
    شبی 900 مگم دانلود داریم فقط

14. این کاربر از softwarekadeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mmz-joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ویندوزت خودبخود ابدیت نشه چون خیلی گیگ مصرف میشه
    نه دوست عزیز هم off کردم هم با فایروال avira تمام برنامه هایی که به خوان به نت وصل شن رو مدیریت میکنم ....

شما فکر کن 16 گیگ من تو کمتر از یک ماه تمام میشه بعدا من توی یک ساعت بیش از 2 گیگ حجم ازم کم شده ...

16. این کاربر از mmz-joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    عرضم به خدمت شما دوست عزیز, بنده هم مشکل شما را دارم و به عینه هر روز تجربه میکنم
    تا وقتی از سرویسهای دیگه استفاده نکنیم, این موضوع برامون عادیه, آسیاتک و مخابرات مصرف ترافیکشون خیلی زیاده, قبلاً هم عرض کردم
    بنده تو محل کارم از صبح ساعت 10 میشینم تا ظهر نت گردی و وبگ گردی و فیس بوک و پلاس و..., عصر از ساعت 4 شروع میکنم تا 8 شب, آخر شب وقتی به کنترل پنلم تو شاتل سرمیزنم, میبینم فوق فوقش 25 مگ کم شده, اینایی که عرض کردم برای محل کارم بود که از سرویس شاتل استفاده میکنم

شب ساعت 11-12 میشینم پشت سیستم, تو چند وبسایت و وبلاگ میرم, فوقش تا ساعت 1.30-2 ؛ وقتی بعد دو ساعت میرم تو کنترل پنل کاربریم میبینم حداقل 120 مگ از ترافیکم کم شده

یه مثال دیگه, یک سال و نیم پیش, من از شاتل سرویس یه ساله دو مگ گرفته بودم تو یه سال 28 گیگ ترافیک مصرف کردم (
    منظورم روزانه است )
    ولی با اینکه از مخابرات فقط شبا دانلود رایگان دارم, هفته ای نزدیک به 1.5 گیگ ترافیک مصرف میکنم اونم به خاطر وبگردی

در ضمن فایر وال , آپدیت اتومات ویندوز و آنتی ویروسم همشون بسته هستند, اصلاً تو هردو مکان با یه سیستم کار میکنم

در مجموع هنوزم از دانلود رایگان و شبانه مخابرات راضی هستم, واقعاً برای من عالیه, دیشب نزدیک به 8 گیگ دانلود کردم

موفَق باشید

بله ممنون دوست عزیز از پاسختون .... من که دیگه قاطی کردم از دست اینا خدایش وقتی حجم ما به 2 گیگ میرسه میترسیم وبگردی هم کنیم ..... من که میخوام شکایت کنم شاید کسی بیاد جواب گو باشه ...
    جال اینجاست که یکی از بکس خودشون اومد و به عینه وضعیت مارو دید .... و فت شکایت کنید خیلی مسخرست ...

18. این کاربر از mmz-joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام و عرض ادب

منظورم روزانه است )

موفَق باشید

بله ممنون دوست عزیز از پاسختون .... من که دیگه قاطی کردم از دست اینا خدایش وقتی حجم ما به 2 گیگ میرسه میترسیم وبگردی هم کنیم ..... من که میخوام شکایت کنم شاید کسی بیاد جواب گو باشه ...
    جال اینجاست که یکی از بکس خودشون اومد و به عینه وضعیت مارو دید .... و فت شکایت کنید خیلی مسخرست ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •