با سلام خدمت دوستان ..... من مدتی بود حجمم زود تمام میشد تا اینکه متوجه شدم حجم ما رو این مخابرات میخوره من هر چی حجم استفاده میکنم 2 برابر ازم کم میشه .... خواستم ببینم دوستان چنین مشکلی دارن ... مخابرات قایمشهر .... اصلانم کسی جواب گو نیست و میپیچونن مارو همه راه ها رو هم امتحان کردمیم باز همون آشو همون کاسه .... حتی مودم هم عوض کردیم نشد که نشد ....
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما دوست عزیز, بنده هم مشکل شما را دارم و به عینه هر روز تجربه میکنم
تا وقتی از سرویسهای دیگه استفاده نکنیم, این موضوع برامون عادیه, آسیاتک و مخابرات مصرف ترافیکشون خیلی زیاده, قبلاً هم عرض کردم
بنده تو محل کارم از صبح ساعت 10 میشینم تا ظهر نت گردی و وبگ گردی و فیس بوک و پلاس و..., عصر از ساعت 4 شروع میکنم تا 8 شب, آخر شب وقتی به کنترل پنلم تو شاتل سرمیزنم, میبینم فوق فوقش 25 مگ کم شده, اینایی که عرض کردم برای محل کارم بود که از سرویس شاتل استفاده میکنم
شب در منزل با سرویس مخابرات:
شب ساعت 11-12 میشینم پشت سیستم, تو چند وبسایت و وبلاگ میرم, فوقش تا ساعت 1.30-2 ؛ وقتی بعد دو ساعت میرم تو کنترل پنل کاربریم میبینم حداقل 120 مگ از ترافیکم کم شده.gif)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
یه مثال دیگه, یک سال و نیم پیش, من از شاتل سرویس یه ساله دو مگ گرفته بودم تو یه سال 28 گیگ ترافیک مصرف کردم (منظورم روزانه است )
ولی با اینکه از مخابرات فقط شبا دانلود رایگان دارم, هفته ای نزدیک به 1.5 گیگ ترافیک مصرف میکنم اونم به خاطر وبگردی .gif)
در ضمن فایر وال , آپدیت اتومات ویندوز و آنتی ویروسم همشون بسته هستند, اصلاً تو هردو مکان با یه سیستم کار میکنم
شاید این مطالب برای شما قابل باور نباشه, ولی برای بنده خاطره شده.gif)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
در مجموع هنوزم از دانلود رایگان و شبانه مخابرات راضی هستم, واقعاً برای من عالیه, دیشب نزدیک به 8 گیگ دانلود کردم.gif)
موفَق باشید