تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 171 اولاول ... 236369707172737475767783123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام چند تا سوال داشتم.
    اول اينكه اين كاليبره كردن چيه؟ بايد تنظيمات تلوزيون را تغيير بديم يا فايلي چيزي بايد روش نصب كينم؟ بعد اگه خوشم نيومد قابل برگشت هم هست؟

دوم اينكه من يه مودم يو اس بيtp-link مدل tl-wn422g گرفتم و با وايمكس ايرانسل با واي فاي ميرم توي اينترنت.از همون براي شبكه كردن كامپيوتر و تلوزيون ميتونم استفاده كنم ؟

سوم اينكه نميشه يه طوري مرورگر تلوزيون را ارتقا داد كه باهاش بشه برنامه هم دانلود كرد؟ يا برنا مه ها را روي يو اس بي نصب كرد به جاي اون 300 مگ فضاي خود تلوزيون؟

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان. ۶۷۱۰۰ رو با کلی ضرر دادم رفت و یه47lm96000 خریدم. همه چیز عالیه!!!و کاملا راضیم. به این میگن یه تی ویه درست و حسابی!!!!زمین تا اسمون با قبلی فرق داره!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام دوستان من امروز 42lm76100 رو با قیمت 2645000 خریدم . ولی واقعا کیفیت خارق العاده ای داره .
    راستی خوب خریدم یا نه . و کالیبره این تلویزیون رو کسی از دوستان می دونه یا نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان. ۶۷۱۰۰ رو با کلی ضرر دادم رفت و یه47lm96000 خریدم. همه چیز عالیه!!!و کاملا راضیم. به این میگن یه تی ویه درست و حسابی!!!!زمین تا اسمون با قبلی فرق داره!!!
    سلام
    مبارک باشه
    خوشحال شدم که با لاخره راضی شدی
    من مطمئن شدم تی وی قبلی شما یک چیزش می شد . حقیقتاش اختلاف هست اما نه زمین تا آسمان.
    خوشحال میشیم یک ریویو کامل از 9600 برامون بزاری .
    من 47lm76100 دارم و 90 درصد راضی هستم (من خودم آدم وسواسی هستم ) (جالبه بدونین من بعد از خریدم باز هم به مغازه های فروشنده این تی وی ها میرفتم و با کیفیت خونه مقایسه می کردم گاهی میدیم تصویری خیلی خوبه در یک تی وی و فکر می کردم حتما 9600 یا 8600 هست اما با کمال تعجب میدیم 67100 یا 66100 هست به همین خاطر میگم ای تی وی ها با هم اختلاف دارند اما نه زمین تا آسمان. )به نظر من همه چی بستگی به سورس داره . و مطمئن شدم تی وی قبلی شما مشکل دار بوده. اما همه قبول دارند مدل های 2012 همه گی از لحاظ دیزان و امکانات از کلیه تی وی های دیگر سر هستند.
    من خودم ریو cnet رو خوندم و حتی ریویو دارندگان ایت تی وی رو در سی نت. همگی گفتند که تی وی خوبی هست و به این بدی که سی نت گفته نیست.
    امیدوارم این تی وی ها در طول زمان هم کیفیت خودشون رو حفظ کنند و کیفیتشان کوتاه مدت نباشد.
    تی وی رو حتما به محافظ بزن.
    باز میگم کالیبره کن.و سعی کن لذتش رو ببری. و زیاد سخت گیر نباش (مطمین هستم تی وی که بتونه 100 در صد رضایت افراد سخت گیر رو بر آورد کنه هنوز ساخته نشده)و شما باز هم می تونی از تی وی ایراداتی بگیری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من امروز 42lm76100 رو با قیمت 2645000 خریدم . ولی واقعا کیفیت خارق العاده ای داره .
    راستی خوب خریدم یا نه . و کالیبره این تلویزیون رو کسی از دوستان می دونه یا نه.
    مبارک باشه.
    من هم 47 این تی وی رو 1.5 ماه پیش از ال جی سنتر به مبلغ 3250 خریدم. ازش هم راضیم. و به نظر من بهینه ترین امکانات و قیمت رو بین تی وی های 2012 داره. حتما دستگاه هات رو با کابل اچ دی ام آی بهش وصل کن. و کیفیت رو ببین.
    صفحه قبل میتونی توضیحات کالیبره رو ببینی.

6. این کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون. باور کن تقاوت خیلی زیاده وگرنه منم ادمی نیستم که چیزی رو که خودم دارمو الکی بزرگنمایی کنم. کنتراست شفافیت ،میزان بک لایت، گاما، سچورشن رنگها، زاویه دید،کیفیت صدا و.....خوب این میشه زمین تا اسمون دیگه؛)
    فقط اینو بگم که حالت استاندارد این تی وی از حالت درخشان اون قبلی بهتر و شفافتره!!!!!
    البته حتما میدونی که فرق اساسی این تی وی با بقیه مدلها فول ال ای دی بودنش هست که خیلی موثره
    از لحاظ دیزاین زیباترین هستش فاصله ی انتهاهای تصویر با فضای اتاق با یک زه نقره ایه براق که فقط پنج میلی متر عرض داره جدا شده و تی وی کاملا فریم لس هستش. و این همونیه که از یه تی وی نسل جدید میشه انتظار داشت!!!!های اند بودن تو وی رو میشه در تمام زوایای کار شده اش دید و در حالت اسند بای یه صلابت و زیبایی ویژه ای داره
    این دفه و در مورد این تی وی من با سی نت که گفته امکانات و ویژگیهاش بعنوان یه تی ویه های اند به قیمتش نمیارزه اصلا موافق نیستم. (میدونید که cnet به این تی وی هم امتیاز بالایی نداده..فقط ۳از ۵!!!!!در مورد امتیاز قبلی که به ۶۷۱۰۰داده بود کاملا حق داشت و باهاش موافق بودم ولی در مورد این مدل ۹۶۰۰۰ بنظرم امتیازش مغرضانست)
    در اخر دوباره میگم که این مدل ال جی واقعا بی نظیره و در مجموع کلیه ی ایتمها جزو برترین های ۲۰۱۲ قرار میگیره...ومن اصلا از این که این همه ضرر کردم تا این مدل رو جایگزین کنم پشیمون نیستم
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من يدونه 47LM62000 كرفتم و هنوز زياد باش كارنكردم. اول اميدوارم بتونم طبق راهنمايي دوستمون دانكل و كنترل جادويي را از كلديران بكيرم . فقط اكر كس ديكه اى هم غير از ايشون موفق شده بكه كه اميدوارى در دوستان بوجود بياد
    در ضمن اكر لينك ابديت جديد داريد يا لينك تنظيم خوب براى اين مدل بذاريد لطفا
    Last edited by Tiam127; 06-10-2012 at 19:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا كسي جواب ما را نميده؟ قابل نميدونيد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من كابل LAN را وصل كردم ولي نمي تونه IP را درست تشخيص بده، DHCP هم روشنه! وقتى هم دستى بهش IP ميدم بازم نميشناسه!!! لطفا راهنمايى كنيد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حل شد
    ممنون؛)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •