تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 201 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

13

بهترین خودرو با توجه به نیاز شما 405 SLX هست ، موتور خوب و بی صدا ، مصرف متوسط ، جادار ، فضای داخلی کرم و چهره جدید . قطعاتش هم مناسب هست ولی امکاناتش در حد پولی هست که میدید .
    سمند سال هم خودروی خوبی هست ، فقط یکم برای توی شهر کند عمل میکنه و ترمزهای خوبی نداره ، اما در رده دوم قرار میگیره
    سمند اس ای هم خودروی خوبی هست که همان امکانات هوشمند سمند رو برداشتن برای ارزان سازی خودرو
    اس دی هم با این وضعیت بد بازار 206 پیشنهاد نمیشه ، 206 فعلا اصلا خرید و فروش نمیشه .
    روی ال 90 هم بتونید فکر کنید خودروی بسیار عالی هست در این رنج و با توجه به نیاز های شما .

از کمکتون ممنون........

یه سوال دیگه ایا جعبه دنده 206 اس دی اتوماتیکه؟ (وی 8) و ایا می شه یه تر و تمیزه 87 رو با 17 تومن پیداکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟(87 یا 86 حداقل) یا بالاتر

در مورد ال 90 انصافا به نظر من خیلی بد قیافه س.........و این که امکاناتش در مقایسه با سمند خیلی خیلی کمتره یه جورایی فقط یه موتور خوبه با یه اتاق و یه فرمون حتی شیشه های عقبش هم دستیه و یه قیافه ی زشت.........
    Last edited by manikh; 19-08-2012 at 21:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر شما دوستان عزیز خرید کدوم ماشین به صرفه تره؟

من می خوام یکی از این چهار ماشین رو انتخاب کنم.........

بوجه:نهایتا 17 ملیون

1.سمند اس ای 14 ملیون و 700

2.سمند سال مالتی پلکس کلاس 30 16 ملیون و 900

3.پژو 405 سفارشی slx شانزده ملیون و 600

4.پژو 206 اس دی دسته دوم نهایتا 17 ملیونی
    با سلام

دوست عزیز به نظر من بهترین انتخاب به نظر من ال 90 فول هست درسته قیافه خوبی نداره اما از نظر موتور و گیربکس ماشین عالیه بعد از اون به slx با موتور tu5 فکر کن البته 206 با موتور tu5 ماشین خوبیه اما الان با این قیمتش نمیارزه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

می گم ایا 206 وی هشت اس دی اوتوماته؟
    یه چیز دیگه کلا بین سمند ا کدوم رو پیشنهاد می کنید اس ای به صرفه تره یا ال ایکس؟
    و در ضمن یه کم بیشتر از 405 هم اگه می شه توضیح بدید.
    Last edited by manikh; 19-08-2012 at 22:43.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

می گم ایا 206 وی هشت اس دی اوتوماته؟
    یه چیز دیگه کلا بین سمند ا کدوم رو پیشنهاد می کنید اس ای به صرفه تره یا ال ایکس؟
    و در ضمن یه کم بیشتر از 405 هم اگه می شه توضیح بدید.
    خیر V8 دستی هست ، V9 اتوماته که صفرش 33 تومن شده . با 17 تومن V20 مدل 89 گیرتون میاد که موتورش 1400 سی سی هست و خیلی ضعیفه .
    اگر توانایی خرید ال ایکس رو داشته باشید خب به مراتب بیشتر پیشنهاد میشه ، دارای سیستم هوشمند مالتی پلکس + رینگ آلومنیومی ، سنسور دنده عقب ، شیشه ها و آینه ها برقی هست که اس ای این آپشن ها رو نداره . درضمن نمای پشت ال ایکس خیلی قشنگتر از اس ای هست .

5. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خیر V8 دستی هست ، V9 اتوماته که صفرش 33 تومن شده . با 17 تومن V20 مدل 89 گیرتون میاد که موتورش 1400 سی سی هست و خیلی ضعیفه .
    اگر توانایی خرید ال ایکس رو داشته باشید خب به مراتب بیشتر پیشنهاد میشه ، دارای سیستم هوشمند مالتی پلکس + رینگ آلومنیومی ، سنسور دنده عقب ، شیشه ها و آینه ها برقی هست که اس ای این آپشن ها رو نداره . درضمن نمای پشت ال ایکس خیلی قشنگتر از اس ای هست .
    اره موافقم خودم ال ایکس رو خیلی دوست دارم و بیشترم نظرم رو ی همین ال ایکسه هم امکانات خیلی خوب بدنه محکم زیبا و نمای داخلی خیلی زیبا تنها مشکلش........مصرف خیلی خیلی بالاشه

برای همین یه کم رفتم تو فکر 405 سفارشی نظرتون درباره 405 چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا چند سال هنوز سرپا وای می سه؟ مصرفش رو هم اگه می شه بگید .

یه 206 هاچ بک اتومات دست دوم چی پیدا می کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اره موافقم خودم ال ایکس رو خیلی دوست دارم و بیشترم نظرم رو ی همین ال ایکسه هم امکانات خیلی خوب بدنه محکم زیبا و نمای داخلی خیلی زیبا تنها مشکلش........مصرف خیلی خیلی بالاشه

برای همین یه کم رفتم تو فکر 405 سفارشی نظرتون درباره 405 چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا چند سال هنوز سرپا وای می سه؟ مصرفش رو هم اگه می شه بگید .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مصرف سمند خیلی هم زیاد نیست ، بیرون شهر با کولر حدود 8 لیتر میسوزونه ، شما در نهایت سالی 200 هزار تومن ( که کمتر از این حرفاست ) پول بیشتر برای سوخت بدید خیلی نیست ، شاید دو سه برابرش رو در سال جریمه میشید ، در ضمن مصرف SLX اینجورا هم کم نیست ، همین امروز توی کارواش یکی بود با 15 هزار کارکرد ، میگفت توی شهر با کولر 10 میسوزونه ( TU5 )
    اما خب شتاب و راه رفتنش خوبه و بهتر از سمند هست .
    206 اتومات خیلی مشکل ساز بوده و هست ، من 91 داشتم و 2 ماهه فروختمش ، خیلی اذیتم کرد و واقعا اتوماتش جالب نیست ، البته برای من اینطور بوده ، اما فکر میکنم با این بودجه سمت اتومات نرید بهتره .
    تیپ 5 بخرید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

مصرف سمند خیلی هم زیاد نیست ، بیرون شهر با کولر حدود 8 لیتر میسوزونه ، شما در نهایت سالی 200 هزار تومن ( که کمتر از این حرفاست ) پول بیشتر برای سوخت بدید خیلی نیست ، شاید دو سه برابرش رو در سال جریمه میشید ، در ضمن مصرف SLX اینجورا هم کم نیست ، همین امروز توی کارواش یکی بود با 15 هزار کارکرد ، میگفت توی شهر با کولر 10 میسوزونه ( TU5 )
    اما خب شتاب و راه رفتنش خوبه و بهتر از سمند هست .
    206 اتومات خیلی مشکل ساز بوده و هست ، من 91 داشتم و 2 ماهه فروختمش ، خیلی اذیتم کرد و واقعا اتوماتش جالب نیست ، البته برای من اینطور بوده ، اما فکر میکنم با این بودجه سمت اتومات نرید بهتره .
    تیپ 5 بخرید .
    اره درست می گید همچینم مصرفش زیاد نیست.

ولی خیلی از 206 هاچ بک خوشم نمی یاد بیشتر اس دی دوست دارم نظرتون راجع به سورن دسته دوم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اونیش که بشه با 17 تومن خرید چه مدلی اش گیرم میاداصلا .......ومال چه سالی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اره درست می گید همچینم مصرفش زیاد نیست.

ولی خیلی از 206 هاچ بک خوشم نمی یاد بیشتر اس دی دوست دارم نظرتون راجع به سورن دسته دوم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اونیش که بشه با 17 تومن خرید چه مدلی اش گیرم میاداصلا .......ومال چه سالی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سورن معمولی زیاد طرفدار نداشت و شرکت ایرانخودرو ELX رو طراحی کرد که تقریبا همه چیز سمند عوض شد .
    سورن معمولی مدل 89 گیرتون میاد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سورن معمولی زیاد طرفدار نداشت و شرکت ایرانخودرو ELX رو طراحی کرد که تقریبا همه چیز سمند عوض شد .
    سورن معمولی مدل 89 گیرتون میاد .
    یعنی در کل دوتا سورن هاچه فرقی دارن تفاوت تو موتوره یا تو امکانات؟؟؟؟؟؟ تو هر چی هست لطفا سریع تر بگید چون دیگه کم کم دارم اقدام می کنم برای خرید ال ایکس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •