تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 405 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه umsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    1. برای یک آپارتمان 85 متری در قم که مشخصات زیر را دارد چه پکیجی را پیشنهاد میکنید(اگر ممکنه سه تا مارک بگید با ذکر اولویت)؟
    . در طبقه اول قرار دارد و زیر آن پارکینگ است.
    . آفتاب گیر هم نیست.
    . دارای دو اتاق 12 متری، و یک حال و پذیرایی حدود 5.5 متر در 5 متر، و آشپزخانه 2 متر در 4 متر.
    2. برای اتاقها چه رادیاتوری را پیشنهاد میکنید؟ (مارک و سایز) در اتاق ها یک جای رادیاتور هست و در پذیرایی هم دو جا و در حمام هم یک جا برای حوله.

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز اگر رادیاتور خاصی مد نظر نداری پیشنهاد میکنم رادیاتور پنلی بگیری که با توجه به متراژهای که گفتید دوتا 1.20 برای پذیرای و دوتا 1 متری هم برای اتاقها کفایت میکنه.
    در مورد پکیج هم : در رنج 2600000 تا 2800000فرولی و ایمر گاز خوب هستند ولی خدمات فرولی خیلی بهتره.اگر ارزان قیمتتر می خوای بوتان یا آماتیس هم توی رنج 1700000 تا 2100000 گزینه های خوبی هستند.
    سلام
    1. برای یک آپارتمان 85 متری در قم که مشخصات زیر را دارد چه پکیجی را پیشنهاد میکنید(اگر ممکنه سه تا مارک بگید با ذکر اولویت)؟
    . آفتاب گیر هم نیست.
    . دارای دو اتاق 12 متری، و یک حال و پذیرایی حدود 5.5 متر در 5 متر، و آشپزخانه 2 متر در 4 متر.
    2. برای اتاقها چه رادیاتوری را پیشنهاد میکنید؟ (مارک و سایز) در اتاق ها یک جای رادیاتور هست و در پذیرایی هم دو جا و در حمام هم یک جا برای حوله.

3. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

باسلام ،همونطور که قبلا گفته بودم یک ماه و نیم پیش برای خرید پکیج رفتم فروشنده با کلی تبلیغات به من پکیج مگاترم فروخت من از همه جا بی خبر هم قبول کردم و2000000 تومان نقد دادم !!!!! منتها این پکیج تاییدیه ی اداره ی گاز رو نداره خلا صه بعد از کلی بد بختی ودر گیری با فروشنده که اصلا زیر بار نمی رفت بالاخره تا دیروز بهم گفت که پکیج قبلی رو بیار بهت تاچی میدم مدل 24فن دار ودو مبدله به همون قیمت !!حالا من موندم چکار کنم لطفا سریعا مرا راهنمایی بفرمایید. چرا جوابمو ندادین؟ من باید امروز به فروشنده نظرم رو در مورد خرید پکیج تاچی اعلام کنم
    سلام
    چه خبره 2 تومن!
    من امروز سیلور تاچی رو گرفتم 1و 600
    دومبدله، فن دار
    زیر بار نرو،هر چند خودت مقصری!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

به نظر شما تواین گیر واگیر بازار من چه پکیجی بگیرم خوبه ؟ با توجه به این که خونمون توی لنگروده با متراژ110متر وزیر پارکینگه درمورد بوتان که سوال کردم میگن ما سهمیه ی محدود داریم وباید منتظر بمونید تابرامون سهمیه جدید بیاد.درضمن قدرت خرید من هم تاسقف 2000000تومنه

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من هم کاملا با بتمن موافقم.زیر بار نرو یا پسش بده یا اینکه همون 1و 600 بیشتر نده.
    سلام
    چه خبره 2 تومن!
    من امروز سیلور تاچی رو گرفتم 1و 600
    دومبدله، فن دار
    زیر بار نرو،هر چند خودت مقصری!

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر بگی تو بازار لنگرود چه پکیج های موجوده بهتر میتونم کمکت کنم.باید بدونم چه پکیج های اونجا کار میکنن.چون شهرستان مثل تهران یا شهرهای بزرگ نیست که همه نوع مارکی موجود باشه.
    به نظر شما تواین گیر واگیر بازار من چه پکیجی بگیرم خوبه ؟ با توجه به این که خونمون توی لنگروده با متراژ110متر وزیر پارکینگه درمورد بوتان که سوال کردم میگن ما سهمیه ی محدود داریم وباید منتظر بمونید تابرامون سهمیه جدید بیاد.درضمن قدرت خرید من هم تاسقف 2000000تومنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ممکنه سهمیه لنگرود محدود باشه ولی اگر شما روی بوتان اصرار دارید هیچ مشکلی نیست و تهیه پکیج بوتان اپتیما 24kis ( دو مبدل فن دار ) برای شما فقط یک کرایه حمل هزینه اضافه خواهد داشت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    . آفتاب گیر هم نیست.

با اجازه اساتید فروم
    دوست عزیز ، سعی کنید پکیجی را انتخاب کنید که خدمات پس از فروش معتبری داشته باشد و بتواند قطعاتی را که فرسوده و خراب میشوند را سریعا تعویض و جایگزین کند چون اکثر قطعات پکیج های شوفاژ قابل تعمیر نیستند . بر این اساس من دستگاههای ساخت ایران را توصیه میکنم
    یک _ ایران رادیاتور E24ff دو - بوتان مدل اپتیما 24KIs سه - گلد ایران مدل پایونیر چهار - بایکان مدل moon هر چهار مورد دارای تاییدیه از مرکز تحقیقات ساختمان هستند
    در مورد تعداد رادیاتور به طور سرانگشتی با توجه به اینکه شهر قم زیاد سرد نیست برای اتاق خواب 12 متری میتوانید 12 یا 14 پره در نظر بگیرید . برای هال و پذیرایی با آشپزخانه که احتمالا اوپن میباشد با 35.5 متر مربع مساحت میتوانید از دو بلوک 20 پره جمعا 40 پره مدل ترمو ایران رادیاتور انتخاب کنید
    اگر تمایل داشتید میتوانید از رادیاتورهای پنلی نیز استفاده نمایید که من رادیاتور پنلی لوکس پن را به دلیل کیفیت ساخت و رنگ عالی توصیه میکنم .
    ولی تا جائیکه من اطلاع دارم آب شهر قم دارای املاح نمکی زیاد هست به همین دلیل توصیه میکنم از رادیاتورهای آلومینیومی استفاده کنید چون رادیاتورهای پنلی از ورق فولادی ساخته میشوند و مقاومتشون در برابر آبهای خورنده کمتر از رادیاتورهای آلومینیومی است .
    باز اگر سوالی باشد در خدمتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوباره مي پرسم شايد کسي بتونه راهنمايي کنه !
    =======================================
    با سلام
    ممنون از راهنماييهاي شما .
    با توجه به قيمت و بودجه و خدمات ، پکيج روما 24 فن دار دو مبدله بوتان خريدم . ( مدل جديد بوتان )
    لطفا در مورد اندازه رادياتور هم راهنمايي بفرمائيد . بسيار سپاسگزارم .
    براي ( آپارتمان 98 متري ) طبقه 5 از 7 و پنجره دوجداره : هال و آشپزخانه حدود8*6 با دو جاي رادياتور و دو اتاق يکي 9 و ديگري 12 متري و خشک کن کوچک براي حمام
    پيشنهاد فروشنده : دو رادياتور 140 سانتي براي هال و دو 80 سانتي براي اتاقها و خشک کن 60*50
    لطفا نظر شما ؟
    ضمنا براي شير هم مي گفت شير معمولي ببري بهتر است از ترموستاتي و درجه دار !!!

براي خريد : رادياتورهاي موجود ترکيه اي emko,extra,thermoking,thermikraft,irturpan , ... زياد تفاوت دارند؟!

===========================
    دوستي پرسيده بود مدل روما بوتان را چند خريدم که من در حال حاضر با توجه به پستهاي کم نتوانستم جواب ايشان را به صورت پيغام بدهم .
    من روما 24 فن دار به قيمت 1890000 تومان در يزد خريدم .
    دوست عزیز
    مقدار رادیاتوری که فروشنده برای شما انتخاب کرده معقول و متناسب است و در مورد شیر نیز استفاده از نوع معمولی و ساده توصیه میشود !
    دلیل استفاده از شیر معمولی این است که شیرهای ترموستاتیک ساخت خارج بوده و به دلیل مکانیزم خاصی که دارند در برابر آب سنگین لوله کشی شهرهای ایران خیلی زود کارایی خود را از دست داده و گیر میکنند و نمیتوانند وظیفه اصلیشان که تنظیم درجه حرارت محیط با تنظیم دبی آب عبوری از رادیاتور است را انجام دهند و صرفه جویی مصرف انرژی این شیرها در برابر هزینه بالای تعویضشان توجیه پذیر نخواهد بود .
    در مورد رادیاتورهای پنلی هم باید عرض کنم
    رادیاتوری را انتخاب کنید که گارانتی معتبر ( تعویض ) دربازه زمانی مناسبی را داشته باشند با توجه به اینکه رادیاتورهای پنلی از ورق فولادی ساخته میشوند در برابر آبهای سنگین و داغ مقاومت کمتری در برابر خوردگی دارند و زود زنگ زده و پوسیده میشوند در این حالت باید کل رادیاتور تعویض شود در حالی که در رادیاتور آلومینیومی در صورت ایراد در یک پره شما میتوانید آن پره معیوب را با پره سالم جایگزین کرده و دوباره از کل بلوک استفاده نمایید .
    اگر باز هم در مورد رادیاتور پنلی اصرار دارید من رادیاتور لوکس پن را به شما توصیه میکنم ساخت ایران است - کیفیت رنگ و ساختش عالی است - و گارانتی تعویض معتبر دارد .
    باز هم اگر موردی بود در خدمتم

11. این کاربر از والور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    براى يه خونه 76 تو رباط كريم طبقه همكف بدون زير زمين
    35متر سالن 2تا خواب 12 مترى
    با بودجه 2 تومنى فقط براى پكيج از بين اين مدلها كهخدماتش هم تو منطقه ما خوب باشه چى پيشنهاد ميدي
    1-بوتان مدل روما 2-آماتيس 3-ايساتيس 4- تاچى
    اگه ميشه در مورد رادياتور راهنمايى كنيد در ضمن اگه پيشنهادى براى پكيج داريد بفرماييد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •