تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 95 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 942

نام تاپيک: Xperia™ S | اولین گوشی اندرویدی با برندSONY,پردازنده ی دو هسته ای و دوربین12مگاپیکسلی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بالاخره گلکسی اسم را با این گوشی عوض کردم ، گوشی که منم گرفتم امروز دستم رسید ، با این که یک ماه کارکرده هست ولی خیلی تمیزه . بعد از یه کم کار کردن با گوشی چند مورد هست که در موردشون سوال دارم :

1 - کدی که پشت گوشی نوشته abab هست ، این کد خوبه دیگه ؟ مشکل زردی و ... که نداره ؟
    2 - احساس میکنم درب پشت گوشی به محکمی گوشی های سامسونگ نیست ، به مرور و با زیاد باز و بسته کردن ، ممکنه درب گوشی لق بشه ؟
    3 - گوشی هیچ برنامه و بازی روش نصب نبود ( فقط برنامه های اصلی نصب بودن ) ، نیازی هست که ریست فکتوری کنم ؟ و اگه نیاز هست چه طوری باید ریست فکتوری کنم ؟
    4 - الان وای فای رو روشن کردم ولی اصلا مودمم را حتی پیدا هم نمیکنه ، فکر میکنید مشکل از چیه ؟

فعلا همین سوالات تو ذهنم هست که احتمالا بازم برام سوا پیش میاد که ازتون میپرسم .

با تشکر

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

منم بالاخره گلکسی اسم را با این گوشی عوض کردم ، گوشی که منم گرفتم امروز دستم رسید ، با این که یک ماه کارکرده هست ولی خیلی تمیزه . بعد از یه کم کار کردن با گوشی چند مورد هست که در موردشون سوال دارم :

1 - کدی که پشت گوشی نوشته abab هست ، این کد خوبه دیگه ؟ مشکل زردی و ... که نداره ؟
    2 - احساس میکنم درب پشت گوشی به محکمی گوشی های سامسونگ نیست ، به مرور و با زیاد باز و بسته کردن ، ممکنه درب گوشی لق بشه ؟
    3 - گوشی هیچ برنامه و بازی روش نصب نبود ( فقط برنامه های اصلی نصب بودن ) ، نیازی هست که ریست فکتوری کنم ؟ و اگه نیاز هست چه طوری باید ریست فکتوری کنم ؟
    4 - الان وای فای رو روشن کردم ولی اصلا مودمم را حتی پیدا هم نمیکنه ، فکر میکنید مشکل از چیه ؟

فعلا همین سوالات تو ذهنم هست که احتمالا بازم برام سوا پیش میاد که ازتون میپرسم .

با تشکر
    1 مشکل زردی نداره
    2. والا بنظرم قاب پشتش از اس 3 هم با کیفیت تر و محکم تره ، قاب پشت سامسونگ ها زود میشکنه اما این قرص و محکمه
    3.ریست فکتوری نیازی نیست .. اگر هم بخوای کنی در تنظیمات setting هست.
    4.یه سری رام ها مشکل نشناختن وای فای رو دارند ، گوشی رو کرنل یا رام رو عوض کنید مشکل بر طرف میشه... البته با wipe کردن هم بعضا حل میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1 مشکل زردی نداره
    2. والا بنظرم قاب پشتش از اس 3 هم با کیفیت تر و محکم تره ، قاب پشت سامسونگ ها زود میشکنه اما این قرص و محکمه
    3.ریست فکتوری نیازی نیست .. اگر هم بخوای کنی در تنظیمات setting هست.
    4.یه سری رام ها مشکل نشناختن وای فای رو دارند ، گوشی رو کرنل یا رام رو عوض کنید مشکل بر طرف میشه... البته با wipe کردن هم بعضا حل میشه
    آقا ممنون ،
    این مشکل وای فای خیلی روی مخم هست ، الان هر چی مودم نزدیکیه خونمون هست رو میشناسه ولی مودم خودم رو نمیشناسه ، من اصلا هم از کرنل و رام و ... گوشی های سونی هیچی نمیدونم ، چون قبلا گلکسی داشتم . الن باید چی کار کنم ؟
    یه چیزه دیگه ، این گوشی تسک منیجر نداره مثل گوشی های سامسونگ که بشه برنامه های باز رو بست و مقدار رم مصرفی را ببینم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Black Dahlia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    هر جا اینترنتم به راه باشه !

پيش فرض

آقا ممنون ،
    این مشکل وای فای خیلی روی مخم هست ، الان هر چی مودم نزدیکیه خونمون هست رو میشناسه ولی مودم خودم رو نمیشناسه ، من اصلا هم از کرنل و رام و ... گوشی های سونی هیچی نمیدونم ، چون قبلا گلکسی داشتم . الن باید چی کار کنم ؟
    یه چیزه دیگه ، این گوشی تسک منیجر نداره مثل گوشی های سامسونگ که بشه برنامه های باز رو بست و مقدار رم مصرفی را ببینم ؟
    برا رام بهترین و جدید ترینش nl generic 6.1.a.2.45 هست که اندروید 4 ره.... از فروم xda دانلود کن با flashtools بریز حله

تست منیجرم : sittings -apps - running

یه شورتکات از apps بزار تو صفحه خونت اونم حله ...

مودم وایرلست چیه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برا رام بهترین و جدید ترینش nl generic 6.1.a.2.45 هست که اندروید 4 ره.... از فروم xda دانلود کن با flashtools بریز حله

تست منیجرم : sittings -apps - running

یه شورتکات از apps بزار تو صفحه خونت اونم حله ...

مودم وایرلست چیه ؟
    ممنون

مودمم tp link هست .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون

مودمم tp link هست .

من tplink 8901 دارم راحت می خونتش
    یه ریست بکن گوشیو درس می شه داش ...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من tplink 8901 دارم راحت می خونتش
    یه ریست بکن گوشیو درس می شه داش ...
    در مورد مودم باید بگم ، من امروز وای فای گوشی را تو محل کارم امتحان کردم و از دو تا مودمی که داریم یکیشون پیغام Authentining problem یا یه همچین چیزی میداد ولی با اون یکی خیلی راحت به اینترنت وصل شد و کلی وب گردی هم کردم ولی الان بازم توی خونه امتحان میکنم ولی باز هم مودم خونه را حتی شناسایی هم نمیکنه .

دو تا سوال دیگه هم دارم :

1 - این پیش بینی لغات توی محیط اس ام اس را چه جوری از بین ببرم ؟ هم فارسی هم انگلیسی هر چی میخام بنویسم خودش یه چیزه دیگه پیش بینی میکنه و مینویسه ، هر چی تو ستینگ گشتم چیزی پیدا نکردم .

2 - در مورد رم هم سوال دارم ، الان حدوده 330 مگ پر دارم و 300 مگ خالی ، ولی وقتی دکمه home را نگه میدارم و همه برنامه های باز را میبندم بازم همون 330 مگ پر میمونه و کم نمیشه . در این رابطه نظری ندارید ؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد مودم باید بگم ، من امروز وای فای گوشی را تو محل کارم امتحان کردم و از دو تا مودمی که داریم یکیشون پیغام Authentining problem یا یه همچین چیزی میداد ولی با اون یکی خیلی راحت به اینترنت وصل شد و کلی وب گردی هم کردم ولی الان بازم توی خونه امتحان میکنم ولی باز هم مودم خونه را حتی شناسایی هم نمیکنه .

دو تا سوال دیگه هم دارم :

1 - این پیش بینی لغات توی محیط اس ام اس را چه جوری از بین ببرم ؟ هم فارسی هم انگلیسی هر چی میخام بنویسم خودش یه چیزه دیگه پیش بینی میکنه و مینویسه ، هر چی تو ستینگ گشتم چیزی پیدا نکردم .

2 - در مورد رم هم سوال دارم ، الان حدوده 330 مگ پر دارم و 300 مگ خالی ، ولی وقتی دکمه home را نگه میدارم و همه برنامه های باز را میبندم بازم همون 330 مگ پر میمونه و کم نمیشه . در این رابطه نظری ندارید ؟

با تشکر
    سلام داداش

در مورد وای فای فک کنم اشکال از مودمته ....

واسه پیشبینی : sittings-language & input - Xperia keybord-word suggestion

گزینه 3 یا 4 رو انتخاب کن

در مورد رم:
    این گرفتن دکمه home و بردن برنامه ها ، اونارو کاملا نمی بنده فقط از تو لیست پاکشون می کنه
    تنها راه همون رفتن به apps - running هستش

9. این کاربر از The Black Dahlia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیروز دوباره Xperia S رفیقم رو گرفتم! هر چی رام کاستوم زدیم. کرنل جدید،کرنل قدیم ، رام رسمی،همه ورژن های اندروید.
    ولی به نظرم بهبود مشکل تاچ سه نقطش در حد 20-30% بیشتر نیست !
    گوشیش هم کلا خط خطی بود .با این که کلا تو کاور بوده و محافظ داشته .
    یــــنی چی بگم ..:|

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دیروز دوباره Xperia S رفیقم رو گرفتم! هر چی رام کاستوم زدیم. کرنل جدید،کرنل قدیم ، رام رسمی،همه ورژن های اندروید.
    ولی به نظرم بهبود مشکل تاچ سه نقطش در حد 20-30% بیشتر نیست !
    گوشیش هم کلا خط خطی بود .با این که کلا تو کاور بوده و محافظ داشته .
    یــــنی چی بگم ..:|
    سلام..
    من که این گوشی رو نزدیک به یک ماه داشتم عالی بود..
    اون قسمت پایین اوایل داخل اندروید 2.3.7 واقعا افتضاح بود ولی به 4.0.4 اپدیت کردم اوکی شد.
    ولی در کل اون قسمت پایین برای بار اول یکم مشکله برای کاربر چون یکم دقت میخواد. ولی خیلی سریع بهش عادت میکنید..
    من که باهاش خیلی سریع کارمیکردم..

خط و خش؟!!!! کیفیت بدنش خیلی خوب بود! من گاردم انداخته بودم روش. وقتی فروختمش طرف کیف میکرد.. مثل اک بود!

12. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •