از یه ترینر که تو صفحه های قبل گذاشته شده استفاده کن از save editor با این ترینر هم میتونی اسم سیوت رو عوض کنی هم میزان خرابی ماشین بعد از برخورد به درو دیوار وهم اون چیزی که میخوای بایه سری امکانات دیگه
از یه ترینر که تو صفحه های قبل گذاشته شده استفاده کن از save editor با این ترینر هم میتونی اسم سیوت رو عوض کنی هم میزان خرابی ماشین بعد از برخورد به درو دیوار وهم اون چیزی که میخوای بایه سری امکانات دیگه
کم کم تاپیک داشت از یاد میرفت بابا کربنی ها کجاین
سلام به همه.
تو مسابقه ای که آواژنگ گذاشته تو قسمت Drift میشه از ترینر استفاده کرد؟
نمی فهمن؟اگه میفهمن از کجا میفهمن؟
نه خیر خیلی خوب هم میفهن مطمئن باش که اگه این مسابقه رو گذاشتن فکر همه چیز رو کردن شما بهتره توی خوشگل ترین و زشت ترین ماشین شرکت کنید
بی خیال شوید اگر سراغ 2 مسابقه قبلی بروید و برنده خوشگلترین ماشین در Underground 2 را نگاه کنید می فهمید چقدر بدسلیقه هستند تازه همه جایزه به فامیلشون داده می شود مثلا در همین مسابقه برندگان را نگاه کنید اگر آذرنیک نبود من را علی چاقال صدا کنید!
یادتان باشد البته شوخی کردم اما 90 درصد این آذرنیک برنده هست فامیلشون هست دیگه!
کسی سیوی از این بازی داره
سلام
اگه به این سایت برید هم کرک , ترینر , سیو هست
سرچ باید بکنید توی سایت !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رضا تا شما باشی از ترینر استفاده نکنی . بابا خودت زحمت بکش ببرش آخر ببین چه لذتی داره .
آقا هادی چطور نمیفهمن ؟ پس اون همه ادمین الکیه اونم اون مسابقات !
علی باهال باهات موافقم ولی بعضیاشون یکم شرف سرشون میشه .
راستی دوستان من سیو یکی از دوستامو گرفتم بعد ریختم کنار سیو خودم بعد توی بازی ارور میداد . مشکل از کجاست ؟
دست گلت درد نکنه![]()
عزیز جان اتفاقا من میخوام تو Drift هم شرکت کنم.سوال من به خاطر این بود که الکی زحماتم هدر نره.
رکورد من در مجموع دو جاده چیزی تو مایه های 3500000 هستش.در ضمن من از ترینر پول برای اسپرت کردن ماشین استفاده کردم.از این ایراد میگیرن؟میشه غیر فعالش کرد یعنی پولام به حالت عادی برگرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)