اقا ریزر بخرین حرف نداره . منم میخوام بخرم![]()
اقا ریزر بخرین حرف نداره . منم میخوام بخرم![]()
تو که ما رو پیر کردی آخرشم نخریدیدست بردار از این اصفهانی بازی
خز شد رفت
![]()
من نیمرو هم بخورم سیر میشم خاویار هم بخورم سیر میشم چلوکباب شیشلیک هم بخورم سیر میشم . نتیجه میگیریم شیشلیک خاویار نیمرو هیچ معنایی ندارهوقتی الآن تمامی نرم افزارها روی دو هسته ای ها اجرا میشن (و حتی تک هسته ای ها) سخت افزار بهتر نمیدونم 4 هسته ای اینا هیچ معنایی نداره
الآن این 4 هسته ای اینا فقط یه جورایی شده کل انداختن بین کمپانی ها همین
الان این شیشلیک و خاویار اینا فقط یه جورایی شده کل انداختن بین رستوران ها همین
| : )
الان هم دو هسته ای ها (اونم OMAP4 ها) نمیتونن مثلا Nova3 رو فول فریم بدن . گوشی هایی مثل Galaxy S هم که چیپ گرافیکی قدرتمندی دارن خیلی مشکل دارن با این چیزا ، چه برسه به Adreno205 ها که مقداری ضعیف تر از SGX540 هستن . در سال آینده با ظهور نسل بعدی ، 4 هسته ای ها نقش 2 هسته ای های فعلی رو بازی می کنن ، 2 هسته ای هایی مثل S II نقش تک هسته ای هایی مثل GS رو بازی می کنن و 2 هسته ای هایی مثل ریزر و نکسس نقش تک هسته ای های ضعیف فعلی .
در عمل همه ی این حرف ها معلوم میشه . رنگ سیاه این گوشی رو One X تحت هیچ شرایطی نداره ، ولی رنگ هاش بسیار واقعی تر از این هستن .صفحه نمایش هم الآن یکی از بهترین هاست. کدوم گوشی الآن super amoled advanced داره؟ اس3 هم از این استفاده نکرده
فقط رزلوشنش پایینتر از مثلا نکسوسه که اصلا محسوس نیست. بالا هم گفتم روشنایی ریزر به مراتب از نکسوس بهتره
یه سوال شخصی :وان ایکس هم یک سری از دوستان مشکلاتی ازش گفتن و مثلا یکی همین که مموری نمیخوره خیلی بده... 1 تومن پا گوشی بدی آخرش محدودیت داشته باشه....
بیشتر از 32 گیگ روی یک اسمارت فون میخوای چیکارش کنی؟!؟!؟!
فکر نمیکردم فن های موتو از فن های سامی هم صحبت هاشون مضحک تر باشه !
ریزر 300 هزار تومن گرون تر از GNex ــه ، جز مقاومت و خاص بودن و صدا و مموری چه ویژگی مثبتی داره؟!
در حالی که GNex تا نکسس بعدی فرزند مورد علاقه (ته تقاری بگیم خوبه؟!) ی اندرویده ، سخت افزار قوی تری داره ، صفحه نمایش 720p داره ، دوربین بهتری داره ، که همه ی این مورد ها بسیار کاربردی تر از موارد بالایی هستن.
البته شاید RAZR با خواسته های دوستمون (خاص بودن و باتری) بهتر جور در بیاد (یعنی در میاد) ، ولی در هر صورت P/P ریزر با این قیمت ، افتضاحه . فن های عزیز موتو هم لطف کنن بدون دلیل منطقی حرف منو رد نکنن ، با تشکر ، پار3ــا
![]()
Last edited by .:PAR3A:.; 12-06-2012 at 21:02.
دوربینش اونطور که میگن هم داغون نیست
ضمنا چیزهایی مثل رابط کاربری خاص موتورولا و موتوکست رو هم فراموش نکن
ریزر رو زنگ بزن موبایل احسان علاءالدین ببین چند میگه. 950 هم شده بود
به نظر من ریزر بگیر و دیگر هیچ. عکس ها رو در ادامه حتما ببین
آقا مهدی بازی خفن میخوای بکنی هیچ چی مثل دسکتاپ یا یه کنسول درست جسابی نمیشه. حتی لپ تاپ هم حال نمیده
از یه گوشی چه انتظاری میره.... الآن وان ایکس با این باتری اون بازی و مصرف کم نمیاره به نظرت تو دوام باطری؟
خود گوشی هرچی هم بخوای فک کنی باز محدودیت داره تو بازی کردن و نمیتونی آزادی عمل داشته باشی زیاد (به خاطر همون صفحه کوچیک و لمسی بودنش با انگشتان نیم اینچ تا 1 اینچی ما!)
یه سری عکس گرفته شده با ریزر و همچنین از گالکسی نکسوس
آخر تصاویر هم لینک دانلود عکس ها در حجم واقعی رو گذاشتم
دانلود در حجم واقعی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Ali_Best; 12-06-2012 at 20:58.
پارسا منم می تونستم اینا رو بگم ولی بی خیال
تجربه به من ثابت کرده تو تاپیک هر گوشی می ری از همون گوشی تعریف کن چون جز ایجاد کل کل چیزی در بر نداره آخرشم رئوف میاد همه پستا رو بی مقدمه دیلیت می کنه می ره پی کارش فقط کدورت ایجاد میشه
دیگه نمیاد به طرف بگه تاپیک مشاوره هم داریم برادر محترم تو تاپیک مشاوره سوالتو مطرح کن.
من اصلا بحثی در این مورد ندارم دیدی که گفتم ریزر مکس بخره شما هم دنبالشو نگیر بی زحمتآقا مهدی بازی خفن میخوای بکنی هیچ چی مثل دسکتاپ یا یه کنسول درست جسابی نمیشه. حتی لپ تاپ هم حال نمیده
اینو در جواب ایشون که گفتن 4 هسته به کار نمیاد گفتم .. اصلا بحثی با کسی ندارم گردن ما از مو نازکتر .. پی30 هم دیگه ارزش وقت گذاشتن بیشتر از 4 تا پست در روز نداره(سهمیه امروز تموم شد)
موفق باشی
Last edited by M@hdi-B; 12-06-2012 at 21:01.
هیچ گوشی ای کامل نیست اینو که همه قبول دارند. و هر گوشی ویژگی خاصی داره که خریدارش رو به طرفش کشونده
حرف های پارسا و مهدی هم همین حرف منه اما از دید دیگه. چرا دلخور میشین؟!
الآن اون همه ویژگی که پارسا گفت از دید من خیلی مهمه! ولی برای پارسا مهم نیست و عملکرد سخت افزاری مهم تر!
مهدی هم همین طور... الآن اجرای بازی های سنگین قابل اجرا روی تگرا3 خیلی مهمه ولی برای من یکی که اهل بازی با پی سی هم نیستم نه!
پس اگه اینجا من ریزردار اینجوری حرف میزنم باید حق بدید چون ریزر ویژگی هایی داشته که رفتم سراغش! و شاید این ویژگی ها از دید خیلیا من جمله پارسا و مهدی قابل قبول نباشه
این دوستمون هم به نظر من انتظاراتی داره که ریزر میتونه نیازش رو برآورده کنه. آخه بدی جایی مثل تاپیک مشاوره هم اینه که باز اونجا فن های متعصب یه برند مشاوره میدن... که باز شاید به نتیجه دلخواه خریدار نرسه....
شخصا مخلص آقا مهدی هم هستیم!
وی پی انــه راه افتاد؟!
Last edited by Ali_Best; 12-06-2012 at 21:19.
ای بابا دوستان چرا آخه اینجوری ! بابا این تاپیک ها و اینترنت مال همین چیزهاس دیگه ! ببینید مثلا یکی مثل من که زیاد اطلاعی درباره اسمارت فون ها نداره و دلش می خواد یه گوشی خوب بگیره نباید جرات کنه بیاد توی تاپیک یکی از اسمارت فون ها یه سوال بپرسه !؟
توی هر تاپیک دیگه ای هم میرفتم همینجوری بود ! اطلاعات دوستان فوق العاده س و من از همه تشکر می کنم بابت راهنمایی ها و اطلاعات ـشون که این همه خوب و مفید هست ! ولی ببینید ماها که نمایندگی کارخانه های گوشی سازی نیستیم که اینقدر روش حساس باشیم.
اگه سوال ها یه مقدار مغرضانه جواب داده نشه و من که سوال طرح می کنم عذاب وجدان نگیرم که به خاطر اینکه احیانا به خاطر سوال من برا کس دیگه ناراحتی پیش بیاد خیلی بهتر بود !
البته اینم می دونم که دوستان همه گی با هم دوست و رفیق هستن و باید من رو ببخشید که این حرف ها رو زدم. من در این حد نیستم، فقط دلم می خواد دوستان یه مقدار مهربون تر باشن با همدیگه ...
+
دوستان ریزر هنوز هم باریک ترین اسمارت فون هست !؟
نه دوست عزیز شما ناراحت نشو .سوالاتت رو بپرس. اینجا به نظر من دوستانه ترین فروم موبایل ایرانیه. یه کمی سو تفاهم شد. طرز نگاهها فرق داره به هرحالحالا اگه خودمونم طرفدار یه برند باشیم باید سعی کنیم کسی مشاوره میخواد درست مشاوره بدیم. یه جورایی وان ایکس و ریزر اصلا توی یه کلاس نیستن و میشه گفت موتو گوشی ای به قدرت و کلاس وان ایکس نداره. اینکه بگیم 4 هسته ای هم به کار نمیاد داریم خودمونو گول میزنیم. پس اگه اینجوریه 2 هسته ای هم بیخوده (حرف اینتل) . در ضمن ریزر خیلی وقته دیگه باریک ترین اسمارت فون نیست
آف تاپیک : بچه ها gmail ,google maps دیگه روی گوشی واسه من باز نمیشه. چطوریاس؟اتفاقی افتاده ؟روی سه تا گوشی هم امتحان کردم!
کلا اینترنت اکسپلورر جی میل و گوگل پلاس و ... رو اجازه باز شدن نمیده میگه گواهینامش مشکل داره
نه رئوف جان توی گوشی آندرویدم (مینی و فوتون و گلکسی نکسس هیچ کدوم باز نمیکنه) توی پی سی که certificate ها رو نصب کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)