خب بابا گفتم مشکلت چیه؟
خب از تو بازی حالت کلاسیک رو بزار روی آلترنیت بعدش ادیتش کن و میشه کاستوم و بعدش سیو کن و ردیفه![]()
خب بابا گفتم مشکلت چیه؟
خب از تو بازی حالت کلاسیک رو بزار روی آلترنیت بعدش ادیتش کن و میشه کاستوم و بعدش سیو کن و ردیفه![]()
اقا شرمنده ... من نمیدونم اینایی که شما میگی کجاست
میشه دقیق تر توضیح بدی؟
ویــرایش:
الان فهمیدم! قسمت کنترل رو میگی ! متاسفانه تغییر نمیکنه هیچکدوم![]()
Last edited by sourena; 21-04-2012 at 17:45.
سلام
تازه امروز فیفا رو نصب کردم. چند تا مشکل اساسی دارم.
اول اینکه نسبت به نسخه ی قبلی خیلی فرق کرده.
1-از کدوم قسمت باید برم تا بازی شروع بشه ؟ حالا یه بازی بین دو تیم منظورم هست. مثل قدیما بخش مجزایی به صورت play برای شروع بازی نداره.
2- تو بازیم همش روی یه بازیکن زوم میکنه و با توجه به موقعیت توپ به صورت خودکار کنترل روی بازیکنان من جابه جا نمیشه.آیا این تنظیم خاصی داره؟
3- هر کاری می کنم زاویه دوربین در بخش camera روی حالت ( از کنار زمین و بالا) تنظیم نمیشه. تنظیم این بخش برای این حالت کدوم گزینه هست؟؟
دوستان من بعد مدت ها حوس کردم برم fifa 12 رو که از قبل روی کامپیوترم داشتم بازی کنم
به نظرم یکبار هم ویندوز عوض کردم ! (مطمعن نیستم ! )
خلاصه رفتم تو فولدر بازی و روی fifa.exe کلیک کردم که یک لحظه یک صفحه سفیدی اومد و سریع رفت ! و بازی اصلا اجرا نشد !
بعدش رفتم تو فولدر Game یعنی F:\FIFA 12 game\Game که در اونجا هم یک fifa.exe بودش که وقتی روش کلیک کردم بازی اجرا شد !
و وقتی رفتم برای بازی کردن دیدم گرافیک بازی تو زمین فوق العاده پایینه ! و تیکه تیکه اجرا میشه !
میخواهم ببینم کسی راهی بلده برای حل این مشکل ؟!؟
برو به آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو تغییرات لازم رو که میخوای اعمال کن..
سلام FIFA12 رانصب کردم کرکشم هم به محل نصب بازی منتقل نمودم بازی اجرا شد. eufa euro2012 DLC را نصب کردم پچ فیکس نصب کردم( در پوشه game) کرک DLC هم به محل نصب بازی پوشه game منتقل نمودم ولی کماکان مشکل خروج از بازی دارم
میشه دلیلشو بگید و راه حل رفع این مشکلو
منم تقریبا همچین مشکلی دارم
اون اوایل که ویندورمم تاره ریخته بودم فیفارو خیلی روونو بدون مشکل اجرا میکرد ولی الان وسط باری لگ میزنه که خیلی رو مخه خیلی کاراییم که پیشنهاد شده بودو کردم ولی تاثیری نداشت
کسی راه حلی داره؟
اگه راهی نداشته باشه یه ویندور دیگه بریزم توش فقط فیفارو نصب کنم
سلام دوستان
من امروز این یورو 2012 رو گرفتم
مثل همون فیفا 2012 مشکل اجرا نشدن کانفیگ رو داره . و مشکل دیگه هم اینه که اصلا بازی اجرا نمیشه
مشکل کجاست ؟
اون مشکل اجرا نشدن کانفیگ حل شده؟
دوستان من وقتی i68Regenerator رو اجرا میکنم این ارور میده میدونید ایراد از کجاست؟ تو سایت وطن دانلود عکس رو اپلود کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by farhad290; 16-06-2012 at 06:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)