لایه اولئوفوبیک هست (برای اینکه اثر انگشت رو نگیره) که میره ، اما خود صفحه خش نمیافته...
لایه اولئوفوبیک هست (برای اینکه اثر انگشت رو نگیره) که میره ، اما خود صفحه خش نمیافته...
نمی دونم ! رو صفحش که یه محافظ انداختم ، 30 تومن اما باز مخافظه داره خش می افته !
منظورم قاب پشتش هست ، گذاشتمش روی میز ، برش داشتم دیدم پشتش یه خش افتاده !
قاب پشتش رو خیلی بد ساختن
اما در کل گوشی خوبیه ، روز اول با اندازش خال نکردم و تو ذوقم بود ، الان بهش بیشتر عادت کردم
یک ویدئو از امکانات جدید در رام 4 که بزودی عرضه خواهد شد. قراره در اندروید 4 با Premium Suite طرف باشیم
انصافا وسوسه کنندست
![]()
بعید میدونم بخواد بعد از 2 ماه که خریدمش بره ... خداییش امنیا اچ دیم بعد از 1 سال و 3 ماهی که داشتمش یدونه هم خط روش نبود ...![]()
من فکر میکنم اتفاقا جنس قاپ پشتش خیلی به هدایت حرارت به بیرون کمک میکنه.
کافی کمی به گوشی فشار بیارید تا وجود قدرت دو هسته ای رو اطراف لنز دوربین احساس کنید.
دفع کردن این حرارت با استفاده از یک جنس کارامد و البته کم هزینه واقعا هنر میخواد!
ــــــــــ
چیزی که جدیدا متوجه شدم اینه که توی deep sleep مقدار زیادی از باتری توسط cell standby مصرف میشه.
بهترین کار برای جلوگیری از این مشکل اینه که شبها وقتی استفاده از گوشی نداریم گوشی رو روی flight mode قرار بدیم.
از وقتی این کار رو میکنم, شب تا صبح که بعضی وقتا بوده 12 ساعتم خوابیدم, 1 درصد یا نهایتا 2 درصد باتری کم کرده!
Last edited by آرش-19; 22-04-2012 at 20:02.
من بدون flight mode هم درصدی از باتری کم نمیشه
از رام official استفاده نمیکنم
شانس ما رو میبینید؟ به فاصله ی ۵ روز از خرید گوشیم قیمتش ۴۰ تومن کم شد!
نمیدونم چرا بقیه گوشی ها ارزون نمیشه!
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
یک ویدئو از امکانات جدید در رام 4 که بزودی عرضه خواهد شد. قراره در اندروید 4 با Premium Suite طرف باشیم
انصافا وسوسه کنندست
s-note همين حالا هم در رام هاي ايس كريم موجودهست امير جان ميتونيد استفاده كنيد
ولي به نظر من براي نوت برداري بهترين اپليكيشن موجود JOTTER هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دولوپر برنامه بادسترسي به SDK هاي ديجيتايزر قابليت Palm Rejection رو فعال كرده و تنها به مدادحساس هست و به راحتي ميتونيد دستتون رو روي گوشي قرار بدين و نوت هاتون رو يادداشت كنيد ( بدون ايجادهيچ مزاحمتي )
بلی S-note موجوده اما روی سری جدید امکانات جدیدی قراره اضافه بشه (ویدئو ش رو نگاه کن)
ممنون از لینکی که دادی ، ندیده بودمش
بله پك پريميوم قطعا اپديت خوبيه منتها :
تماس دست باصفحه نمايش در نوت هنگام نوت برداري ,نقاشي و...كاملا ازار دهندست
اگر از Palm Rejection درش استفاده نشه واقعا كارايي لازم رو نخواهد داشت ( كه يحتمل استفاده نخواهد شد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)