حالا چرا میخواهید حذفشون کنید؟ من فقط دیدم که هر ویجتی، جا را برای اون منحنیهای حاشیه تنگ میکنه، اونها میروند. ولی البته فقط تو همون صفحه و تو صفحات دیگه هستند.
شاید بشه. مثلاً با نصب لانچر یا رام متفاوت، ولی من تا حالا امتحان نکردم.
حالا چرا میخواهید حذفشون کنید؟ من فقط دیدم که هر ویجتی، جا را برای اون منحنیهای حاشیه تنگ میکنه، اونها میروند. ولی البته فقط تو همون صفحه و تو صفحات دیگه هستند.
شاید بشه. مثلاً با نصب لانچر یا رام متفاوت، ولی من تا حالا امتحان نکردم.
بله اونی که میگی رو میدونم .اون گردالیهاکلاس گوشی پایین آورده . فکر کنم مجبور بشم همون لانچر بریزم.
اگه اصرار دارید ، گو لانچر نصب کنید.
ولی مصرف باتری رو می بره بالا و تو گوشی من خود به خود صفحه شو روشن می کرد.
فکر کنم نوا لانچرم خوب باشه
راهی هست بشه بجای قفل اول گوشی فقط پترن رو نمایش بده؟ الان اول باید اون قفلو بکشم کنار صفحه بعدم پترن میاد اونو باید بزنم. نمیشه فقط پترن باشه واسه باز کردن قفل؟
تو آندروید 4 میشه.
واسه 2.3.4 راهی نیست؟ ویجتی چیزی...؟
یه مورد دیگه، گالری من عکسای گیف رو نشون نمیده. چرا؟ کلا همینطوریه؟
سلام؛ باید نشون بده. طبق White paper خودش که همه تواناییهاش را نوشته. حتا فکر کنم animated Gif را هم بتونه نشون بده. البته من تا حالا امتحان نکردم.
سلام
این گوشی فامیلمون وقتی بلوتوث رو روشن میکنه هیچ گوشی ای اونو پیدا نمیکنه و باید توی تنظیمات یه تیک رو بزنیم که فقط هم 120 ثانیه قابل شناسایی میشه.چرا؟
خوب درسته دیگه. برای بار اول باید همون کار را کرد تا گوشیها باهم جفت pair بشوند. ولی برای بار بعد همدیکه را میشناسند و میتونند کانکت بشوند.
این برای امنیت گوشیه که هر وسیله بلوتوث داری نتونه گوشیت را پیدا کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)