اون فروشنده فقط میخواسته طرح های جدید رو بد جلوه بده و هدفش از تبدیل مستقیم بیت به بایت و اعمال ضریب اشتراک همزمان هم همین بوده (اگر چه به منم گفتن تقسیم میکنیم نه شیر و این خلاف قانونه...)
درک این موضوع اینقدر سخته که براش 50 خط تایپ میکنید؟!![]()
اون فروشنده فقط میخواسته طرح های جدید رو بد جلوه بده و هدفش از تبدیل مستقیم بیت به بایت و اعمال ضریب اشتراک همزمان هم همین بوده (اگر چه به منم گفتن تقسیم میکنیم نه شیر و این خلاف قانونه...)
درک این موضوع اینقدر سخته که براش 50 خط تایپ میکنید؟!![]()
به قول دوستمون اونا میخوان این سرویسا رو خیلی بد جلوه بدن. من هم کم با این پشتیبانی ها سرو کله نزدم و هر بار هم زنگ زدم اعصابم ریخته به هم.
اما شما یه نگاه به پست 711 و 713 صفحه قبل بندازید.
متاسفانه چون اکثرا مثل شما ماجرا رو کامل نمیگن، خیلی خیلی از دوستان گیج شدن و فکر میکنن فقط با یه ضریب اشتراک 1 به 10 همه چیز تمومه.
از این خبرا نیست که یه سرویس 512کیلوبیت سفارش بدید و به صورت نامحدود با سرعتی بین 51.2 کیلوبایت تا 512 کیلوبایت دانلود کنید. (مگه اینکه شرکت برای رقابت سرعتی بالاتر از حد معمول بده)
من دارم میگم اصلا ربطی به تبدیل بیت به بایت نداره طرف کلا چرت و پرت سر هم کرده ، مگه تبدیل بیت به بایت کاری هست که ISP انجام میده ؟ اصلا مگه "کار" هست که بخواد انجام بده ؟! که گفته ما اعمال میکنیم ؟ چی رو اعمال میکنن ؟
ولش بابا اصلا چیز مهمی نیست
درک این موضوع اینقدر سخته که براش 50 خط تایپ میکنید؟!
ببخشید از دستمون در رفت تعداد خطوط از مقدار مورد پسند شما بیشتر شد !
ضمنا پایین بودن قدرت درک ما رو هم به بزرگی خودت ببخش شما !
محتوای مخفی: -.-
Last edited by The Dreadnaught; 05-10-2011 at 05:51.
نامحدود من 10 روز بعد به گند کشیده شد صفحه اصلا باز نمیشهدر 24 ساعت فقط چند ساعت سرعت خوبه شبها هم به خاطر محدودها تعطیل از عاملان کم کردن سرعت بخوایم پیگیری کنند! خنده داره وبگردی 20:30 جمع کن ابروت رفت با اون جنگ سایبریت
![]()
سلام به همگی
به نظرم با این بحث های اخیر کاربرهای مبتدی بد جوری قاطی کنند و نفهمن چی به چیه! حالا من یک بار به صورت ساده میزان سرعت اینترنت رو توضیح میدم، تا کسایی که واسه ی بیشتر شدن اطلاعاتشون میان تو این تاپیک بدتر قاطی نکنند.
فرمول بدست آوردن حداکثر سرعت دانلود:
حداکثر سرعت دانلود برحسب کیلوبایت= 8 ÷ میزان پهنای باند برحسب کیلوبیت
برای مثال سرویس 128 کیلوبیت: داری حداکثر سرعت دانلود 16 کیلوبات می باشد. 16 = 8 ÷ 128
حالا سرویس 128 رو بیشتر و با قانون جدید توضیح می دم:
سرویس 128 کیلوبیت دارای حداکثر سرعت دانلودش 16 کیلوبایت هست، حالا طبق قانون جدید (نامحدود کردن ترافیک)، وقتی سرویس بین 10 نفر اشتراک گذاری میشه، حداکثر سرعت دانلود برای زمانی هست که هیچ کدام از 10 نفر از اینترنت استفاده نمی کنند که سرعت 16 کیلوبایته، و حداقل سرعت برای زمانیه که 10 نفر با هم دانلود کنند یعنی سرعت 1.6 کیلوبایت.
حالا شاید یک سوال برای بعضی افرادی پیش بیاد، اینکه می گند ما الان از سرویس 128 استفاده می کنیم اما سرعت دانلود ما خیلی بالاتر از سرعت واقعی(یعنی 16 کیلوبایت) که شما می گید هست، و به 128 کیلوبایت هم میرسه؟
در پاسخ به این افراد باید گفت چون شما از سرویس محدود شرکت ها استفاده می کنید، و انها می خواند که شما زود به زود میزان ترافیکتون رو شارژ بکنید، برای همین سرعت دانلود شما رو چند برابر می کنند که شارژتون هرچه سریعتر تموم بشه، و اگه دقت بکنید بیشتر این شرکت(البته همشون نه) در زمان رایگان شبانه، سرعت دانلود شما رو چندبرابر پایین میارند (البته اشتراکی بودن سرویس های اینترنت تو این مورد هم تاثییر گذار هست اما نه انقدر!).
موفق باشید.
یعنی اون سرعت دانلود 220 و اینا دیگه تموم شد ؟![]()
جالبه این شرکتا اینقدر از این ور و اونور سرویس یوزر بیچاره به جیب میزنن ولی خبر ندارن چقدر یوزر مخفی مجانی دارن! (ما که استفاده نمیکنیم) وقتی هم میری اونجا یه سری جفنگیات تحویل میدن که انگار ما هیچی حالیمون نیست و اونا حالیشونه!
من زنگ زدم شرکت فقط گفتم این سرویستون سرعت کمتر از اونیه که توی قرارداد نوشتین کلی فحش داد و گفت کدوم قرارداد!!! (قرار دادش یک نسخه ای است و چیزی دست ما نمیدن!!!)
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
به جای چیپیان از iPig استفده کنید.
داتک هم مکه همه سرویس های مخابراتش رو رو نصف سرعت میبنده ولی باز اوضاض بد نیست خوبه
خودم 256 دارم یکی از دوستان هم یه مگ داره بد نیستن رو نصف سرعت تا حدودی جواب میدن
خب برادر عزیز و اعصاب خراب منم میگم طرف چرت و پرت گفته چون دیگه همه یا حداقل هر کسی که از اینترنت استفاده میکنه میدونه که بیت چیه و بایت چیه ولی اون فروشنده میخواسته سوء استفاده کنه و با خیال اینکه مشتری چیزی از بیت و بایت نمیدونه گفته 1 به 80 میشه و همزمان بیت رو به بایت تبدیل کرده و خلاف قانون خط رو بین 10 نفر در ظاهر تقسیم کرده و بازم میگم میخواسته بد جلوه بده این سرویس ها رو همین! خیلی سادست! و لازم هم نیست که تو اینچنین جایی بخوایم بیت و بایت رو برای هم توضیح بدیم.
ببخشید از دستمون در رفت تعداد خطوط از مقدار مورد پسند شما بیشتر شد !
ضمنا پایین بودن قدرت درک ما رو هم به بزرگی خودت ببخش شما !
محتوای مخفی: -.-
ببخشید که پریدم تو بحثتون نمیدونستم اینطوری میخواید ج بدید...
نمیدونم شما متوجه شدی یا نه ولی اینی که من گرفتم خیلی عاشقه!! 3 روز 220 بود بعدش 4 روز شد 10 بعدش 3 روز 220 الان دوباره 10... و از اونجایی که سرویسم 512 هست و شما 128 مال من رو روی 10 میبندن تعرفه شما رو روی 3 4
الانم معلوم نیست ممکنه یهویی خوب شه دوباره
دست های نا پیدای شرکت کامل معلومه
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
چیزی که تعطیله قانونه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)