تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 103 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1025

نام تاپيک: Xperia™ mini & mini pro | اندرويدي كوچك سوني اريكسون با پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به 4آپدیت نکنید
    ICS های سونی خیلی افتضاحن

اگه نباشه جاش خالی می مونه abtin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پس مینی پرو سری 12w10 مشکل نداره درسته؟

داره خودمونی میشه crazymohamad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

موظب باشین
    دلار دوباره داره میکشه بالا
    همین روزاسxperia mini بازم به 350 تومن برسه!!!!

احمقی نژاد و دوستان دور جدید کندن پوست مردم رو آغاز کردن...دلار که چهارشنبه 1680 بود پنجشنبه با 1770 تومن ررسیده(ینی تو یه روز 90 تومن گرون شد!!!!)
    مطمئن باشین تا دو هفته دیگه مجددا به 2 هزار تومن میرسه و بازار گجت ها مجددا میریزه به هم!!!!

خلاصه اگه کسی قصد خرید xperia mini داره همین فردا بره طبقه پنجم علائدین 218 تومن بده یه دونه بخره تا بعدا مجبور نشه 300 تومن پول بی زبون واسه این گوشی 154 دلاری بده!!!!!

4. 2 کاربر از crazymohamad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان اگه هنگامی که صفحه کلید باز باشه از صفحه لمسی زیاد استفاده کنم ممکنه لقی پیدا کنه؟؟مثلا بازی کنم.

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان احتمالا کسی اینجا cyanogen رو واسه xperia mini امتحان کرده؟ چطوره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید
    میخواستم Xperia mini بخریدم و بنظر شما Xperia mini تو بورس تره یا با کیبورد دارش که Xperia mini pro است
    1- لطفا بگید باید ساخت کجا باشد و روی جعبه و روی خود موبایل چی باید نوشته باشد که یه موقع فروشنده گول نزند
    2- چه محتویاتی باید داشته باشد در جعبه
    3- بعضی ها میگن بخاطر cpu قوی خیلی نرم افزار ها را نصب میکند اما بعضی ها میگن بخاطر صفحه کوچک بعضی از نرم افزار ها روش نصب نمیشود آیا درسته این حرف و یا اکثر نرم افزارها روش نصب میشود ؟
    4- لطفا بگید نرم افزار ظبط مکالمه هم برای این گوشی است ؟
    5- اندرید 4 چه زمانی براش میاد
    6- و آیا تایپ کردن در این موبایل راحته
    7- بعضی ها میگن بعد از چند دقیقه کار کردن با Xperia mini وقتی داغ میشود کار کردن باهاش سخته و منو هاش قاطی میشود و اشتباه میکند چنین چیزی درسته و یا میشو مشکل را حل کرد ؟
    ممنون میشوم کامل توضیح دهید
    خداحافظ
    Last edited by jojonice; 28-05-2012 at 23:37.

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مینی دارم
    1- این کم و زیاد شدن نورها طبیعیه؟ چجوری میشه این ویژگی رو غیر فعال کرد اگر طبیعیه که هیچ
    2- گوشی من st15i هست سری قدیمیه یا جدید؟
    3- در ویندوز یه گزینه داریم به نام تسک منجر و پروسس که میتونیم ببینیم برنامه ها چقدر دارن از سی پی یو استفاده میکنند من از کجا باید بفهمم سی پی یو گوشیم 1 گیگاهرتز هست و چقدرش استفاده شده

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید
    میخواستم Xperia mini بخریدم و بنظر شما Xperia mini تو بورس تره یا با کیبورد دارش که Xperia mini pro است
    1- لطفا بگید باید ساخت کجا باشد و روی جعبه و روی خود موبایل چی باید نوشته باشد که یه موقع فروشنده گول نزند
    2- چه محتویاتی باید داشته باشد در جعبه
    3- بعضی ها میگن بخاطر cpu قوی خیلی نرم افزار ها را نصب میکند اما بعضی ها میگن بخاطر صفحه کوچک بعضی از نرم افزار ها روش نصب نمیشود آیا درسته این حرف و یا اکثر نرم افزارها روش نصب میشود ؟
    4- لطفا بگید نرم افزار ظبط مکالمه هم برای این گوشی است ؟
    5- اندرید 4 چه زمانی براش میاد
    6- و آیا تایپ کردن در این موبایل راحته
    7- بعضی ها میگن بعد از چند دقیقه کار کردن با Xperia mini وقتی داغ میشود کار کردن باهاش سخته و منو هاش قاطی میشود و اشتباه میکند چنین چیزی درسته و یا میشو مشکل را حل کرد ؟
    ممنون میشوم کامل توضیح دهید
    خداحافظ

سلام دوست عزیزم. مطمئنا داشتن کیبورد کار رو راحتتر میکنه مخصوصا با داشتن صفحه ی کوچیک مینی.اگه از لحاظ بودجه مشکلی ندارین مینی پرو خویه

من این سوالاتونو که جواب میدم بر اساس اکسپریا مینی خودم جواب میدم
    1- ساخت چین باید باشه . روی جعبه هم مثل گوشیهای دیگه imei و سریال نامبر و sar و..... چیز خاصی نیست .یه علامت ics هم هست که یعنی گوشی قابلیت آپدیت به آیس کریم سندویچ رو داره.
    2- روی گوشی یه مموری 2 گیگابایته . یه هندزفری معمولی. یه کابل یو اسبی(که واسه شارژ با شارژر هم استفاده میشه. سی دی هم نداره چون پی سی کامپنین روی مموری هست و یه هندزفری معمولی

3- تا حالا نشده برنامه ای روش نصب کنم جواب نده. مشکل با بازی ها هم ممکنه به خاطر رزولوشن باشه ولی بازی هایی مثل riptide , racing thunder راحت روش میان .یه سری از بازی هایی که امتحان کردم و اومده هم مثل نسخه های مختلف angry birds و یا bagit,cut the rope ,doodle jump اینا هم میان.

4- بله .شاید بالای 10،15 تا برنامه باشه.
    5- تا یک هفته ی دیگه میاد. ولی الان ورژن لیک شدش هست.البته اینم بگم ginger bread ش خیلی stable هست. شاید اصلا نیازی به آپدیت نباشه(حرف سونی)
    6- با landscape keyboard ش من که مشکلی ندارم ولی اگه انگشتاتون بزرگه میتونین از portrait keyboard استفاده کنین. به نظر من مشکلی نداره
    7- اصلا و ابدا! من خودم با کرنل تا 2 گیگاهرتز اورکلاک کردم و pattern رو هم روی lagfree گذاشتم که اکثرا استفاده از سی پی یو بالاس ولی داغ نمیکنه یا قاطی کنه. ولی به نظر من تا میتونین از فیرمویر stock و لانچر اصلی استفاده کنین! بدون باگ هستن.یه چیز دیگه اینکه توی گوشی یه در پشت اضافه هم بود (بنفش رنگ) اون دره حالت پلاستیکی بیشتری داره و بیشتر داغ میشه.

10. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مینی دارم
    1- این کم و زیاد شدن نورها طبیعیه؟ چجوری میشه این ویژگی رو غیر فعال کرد اگر طبیعیه که هیچ
    2- گوشی من st15i هست سری قدیمیه یا جدید؟
    3- در ویندوز یه گزینه داریم به نام تسک منجر و پروسس که میتونیم ببینیم برنامه ها چقدر دارن از سی پی یو استفاده میکنند من از کجا باید بفهمم سی پی یو گوشیم 1 گیگاهرتز هست و چقدرش استفاده شده
    1- منظورتون brightness هست؟ اگه آره که توی تنظیمات نور بذارین روی حالت fixed
    2- اسم رمز st15i مشترکه!
    3 - برنامه های مختلفی واسه این کار هستن. ولی مثلا setcpu رو میتونین نصب کنین (گوشی باید روت شده باشه) اینجوری هم میتونین گوشی رو اورکلاک کنین هم اینکه به صورت ویجت از setcpu روی صفحه استفاده کنین تا همیشه سی پی یو رو ببینین. میزان رم رو هم که با اکثر تسک منیجر ها میشه دید.

12. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

1- منظورتون brightness هست؟ اگه آره که توی تنظیمات نور بذارین روی حالت fixed
    2- اسم رمز st15i مشترکه!
    3 - برنامه های مختلفی واسه این کار هستن. ولی مثلا setcpu رو میتونین نصب کنین (گوشی باید روت شده باشه) اینجوری هم میتونین گوشی رو اورکلاک کنین هم اینکه به صورت ویجت از setcpu روی صفحه استفاده کنین تا همیشه سی پی یو رو ببینین. میزان رم رو هم که با اکثر تسک منیجر ها میشه دید.
    1- مثلا این قضیه که فکر میکنم همون حسگر نور محیط هست توی صفحات روشن مشهوده زمان pdf خوندن نور کم و زیاد میشه مثل این میمونه که lcd مشکل داره، توی display , brightness اصلا گزینه ای به نام fixed ندارم درواقع فقط brightness تنظیم میشه و تیکی هم نداره که زده یا برداشته بشه، این حسگر توی xperia pro اصلا به این شکل و به این سرعت نیست که معلوم بشه و هی کم و زیاد بشه
    3- کلا این روت کردن یعنی چی :ی اگر برای همون دسترسی بیشتره که گوشی من الان فارسیش هم نصبه یعنی روت شده؟
    Last edited by SevenCity; 29-05-2012 at 19:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •