تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 111 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    آرمین چیشد این DLC که گفتی اومده پ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هزار بار به دوستان گفتم سلاح قرمز رنگ از ولگریم نخرین برید در Crucuble بهتون میده.
    از ولگریم فقط سلاح بنفش بخرین من خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییلی با سلا هاش حال کردم خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییلی.
    من دور پنجمم بزودی مشخصات میزارم.

به فنا رفتیم توی نایتمیر
    پیش نهاد می کنم اصلا سمتش نرید دی: بالاخره یه جا پاچه گیر میشه توی یکی از ساید کوئست ها که باید بالا می رفتیم تا آتیشی که از پائین میاد بالا (توسط گارن) ما رو به فنا داد یک لحظه غفلت گند زد ولی اصلا حواسم نشد پیغام ریستارت داد منم ریستارت زدم اگه خاموش می کردم اون لحظه کنسول رو فکر کنم اینطوری نمیشد
    دلم کبابید:دئ
    کنسوله دهگه.....چه میشه کرد!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دانلود کردم ولی چیزی ندیدم البته شاید جلوتر مشخص بشه که چیکار می کنه این دی ال سی

چه ربطی داره؟
    نایتمیر اینطوریه توی PC هم اگه بمیری ریست میشه می ره اولش دیگه کنسول و PC نداره

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پیشرفته ترین مملکت دنیا از اخر

پيش فرض

فقط گاد اف وار نیست چند تا بازیه دیگه هم هست اما به نظر من خیلی خوب شده!طوری که ارزش چند بار بازی کردن رو داره
    اره دیگه مثل پرنس اف پرشا از درو دیوار بالا میره .من که اهل کنسول نیستم فقط اولین گاد اف وارو بازی کردم ولی اون گاد اف ار حداقل جاذبه جنسی داره .
    داستانشم ابکیه اومدم برادرم وارو نجات بدم و به درک فردا هم خواهرش میاد خودشو نجات بده لووووووسسسسسسسسسس
    Last edited by dark-sky; 20-09-2012 at 22:34.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به فنا رفتیم توی نایتمیر
    پیش نهاد می کنم اصلا سمتش نرید دی: بالاخره یه جا پاچه گیر میشه توی یکی از ساید کوئست ها که باید بالا می رفتیم تا آتیشی که از پائین میاد بالا (توسط گارن) ما رو به فنا داد یک لحظه غفلت گند زد ولی اصلا حواسم نشد پیغام ریستارت داد منم ریستارت زدم اگه خاموش می کردم اون لحظه کنسول رو فکر کنم اینطوری نمیشد
    اره منم تو فکرم بود که واسه دوباره رفتن روی مود نایتمیر از همین روش استفاده کنم . یعنی اگه مردم از بازی بیام بیرون و دوباره برم . منتهی الان نظرم عوض شد و عمرا نمیرم روی این مود .

ای بابا تو هم؟!؟!؟من منتظر بودم خبر تموم کردنشو بدیو بگی که چی میشه آخرش؟ولی تو مرگ های محیطی ریستارت نمیداد چطو شد که ماله تو اینطو شد؟
    میگم تفاهم رو داری!منم دقیقا تو همون کوئست به فنا رفتم البته تو قسمت کشتن خود گور!!!

اون دیپوزیت کینگ میتونم بگم بعد ساموئل شاخ ترین باس بازیه ولی اگه قلقش دستت بیاد با 2بار کوبیدن گرزش به زمین میتونی نفلش کنی!

یه سوال:کار دقیق این thorn چیه؟
    برعکس هر دوتاشون واسه من اسون بودن . یعنی Deposed king فقط قلقش دستت بیاد و Res بالایی هم داشته باشی راحت میزنی . قلقش هم که خیلی راحته . دو ضرب معمولی میزنه . یه سپر . بعد یکی هم که میزنه تو زمین گیر میکنه .
    ساموئل هم من سختی ای توش ندیدم . یعنی بار اول راحت زدمش . فقط دوتا potion استفاده کردم .

ولی اخ اون غول مرحله 99 کروسیبل دهنم رو سرویس کرد . یعنی با دو ضرب پیاپی منو کشت . جاخالی دادن هم ازش واقعا سخت بود . من این غول رو توی بازی ندیده بودم و فقط اینجا دیدم . البته قلقش دستم اومد اما با قلق هم دهنم سرویس شد .

سلام.
    آرمین چیشد این DLC که گفتی اومده پ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هزار بار به دوستان گفتم سلاح قرمز رنگ از ولگریم نخرین برید در Crucuble بهتون میده.
    از ولگریم فقط سلاح بنفش بخرین من خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییلی با سلا هاش حال کردم خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییلی.
    من دور پنجمم بزودی مشخصات میزارم.

دانلود کردم ولی چیزی ندیدم البته شاید جلوتر مشخص بشه که چیکار می کنه این دی ال سی

چه ربطی داره؟
    نایتمیر اینطوریه توی PC هم اگه بمیری ریست میشه می ره اولش دیگه کنسول و PC نداره
    نه دیگه دارین اشتباه میکنین . توی این مقوله هیچ تفاوتی با هم ندارن .
    اونجایی که تو مردی جزو مرگهای طبیعی حساب نمیشه . مرگ های معمولی و environment اوناییه که وقتی میمیری بال در میاری و برمیگردی به نزدیک ترین جای ممکن .
    اما اینجا که تو مردی همچین اتفاقی نمیفته . چون مواد مذاب داره میاد بالا و اگه بمیری نمیتونه بال در بیاره و از جای قبلت بیاد . من دور اول بازیم رو تقریبا 10 بار همینجا مردم و قشنگ یادمه .
    به همین خاطر گزینه ریستارت میاد که برگردی از چک پوینت قبلی ولی ای وای که نایتمیری بیش نبوده و باید از اول بیای .

بالشخصه یکی از مضخرفترین مودها میدونم این درجه سختی رو . توی هیچ بازی ای به این سبک من ندیدم که با مردن بازی از اول بیاد و مثلا 20 ساعت گیم پلی به فنا بره .
    شرکت بازی سازی این بازی یکی از مسخره ترین اشتباه ها رو کرده . مردن توی این مود باعث ترک همیشه این بازی میشه نه دوباره رفتن این بازی . در کل میتونم بگم مود مسخره نایتمیر ، کاملا لذت یک مود سخت و challenging رو از این بازی گرفته که به شدت بهش نیاز بود .

6. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

برعکس هر دوتاشون واسه من اسون بودن . یعنی Deposed king فقط قلقش دستت بیاد و Res بالایی هم داشته باشی راحت میزنی . قلقش هم که خیلی راحته . دو ضرب معمولی میزنه . یه سپر . بعد یکی هم که میزنه تو زمین گیر میکنه .
    ساموئل هم من سختی ای توش ندیدم . یعنی بار اول راحت زدمش . فقط دوتا potion استفاده کردم .

ولی اخ اون غول مرحله 99 کروسیبل دهنم رو سرویس کرد . یعنی با دو ضرب پیاپی منو کشت . جاخالی دادن هم ازش واقعا سخت بود . من این غول رو توی بازی ندیده بودم و فقط اینجا دیدم . البته قلقش دستم اومد اما با قلق هم دهنم سرویس شد .
    منظورم این بود که تو رتبه بندی باس های بازی دیپوزیت دوم میشه نه اینکه سخته!
    در ضمن راس میگی باس مرحله 99 رو ندیده بود؟!؟!؟با این حساب مرحله زمین رو تیر تپریدی! اخه این یارو تو مرحله زمین یه 4یا 5 باری بهمون حمله میکنه!

کسی نمیدونه کار این thorn که روی بعضی از ایتم ها هست چیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

منظورم این بود که تو رتبه بندی باس های بازی دیپوزیت دوم میشه نه اینکه سخته!
    در ضمن راس میگی باس مرحله 99 رو ندیده بود؟!؟!؟با این حساب مرحله زمین رو تیر تپریدی! اخه این یارو تو مرحله زمین یه 4یا 5 باری بهمون حمله میکنه!

کسی نمیدونه کار این thorn که روی بعضی از ایتم ها هست چیه؟
    برعکس همین الان مرحله زمین رو رد کردم . اول گفتم من که تبرم از اون تفنگه بهتره بزار بدون تفنگ برم . یهو اون یارو رو غوله اومد و سر یه ثانیه اومد طرفم . به خودم ری..م . منتهی تا یه تبر بهش زدم یک سوم خونش رفت . دیدم نه بابا اونجا پخی نیست . فقط تو کروسیبل واسه ما شاخ و شونه میکشه . راحت همشون رو نفله کردم .
    فقط نمیدونم باگ دار شده بود و دشمنها تمومی نداشتن . تعدادشون بی نهایت بود . فقط دشمن بزرگها درست میومدن . کوچیکا همینجور میریختن و تموم نمیشدن . راستی تبرم هم بالاخره بالاترین لولش رو گرفت . لول 30 اش کردم و با همون Stat هایی که قبلا داشت . خواستم strength بزارم روش دیدم همش 56 تا میزاره . گفتم ارزش نداره و به جاش Crit Damage رو گذاشتم .

واسه Thorn هم که پرسیدی معنیش میشه خار . در واقع توی بازی های RPG به این معنیه که اگه تورن داشته باشی دشمن اگه بهت ضربه بزنه خودش بهش ضربه میخوره . بعضی وقتها به این معنیه که کلا هر کی دور بیاد بهش صدمه وارد میشه .

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اونجایی که تو مردی جزو مرگهای طبیعی حساب نمیشه . مرگ های معمولی و environment اوناییه که وقتی میمیری بال در میاری و برمیگردی به نزدیک ترین جای ممکن .
    نه اون تیکه که داری از دست آتیش گارن فرار می کنی نباید بمیری اون مرگ از اون بال دربیاری ها نیست بارها شده افتادم توی دره و به قول شما بال در آوردم (ریپر فرم هست البته اون حالت) ولی این یه مسئله مثل اینه که خون تموم می کنه
    راستی ریپر فرم گفتم این یادم افتاد من فکر می کنم ریپر فرم پلاس نبود قبلا ولی الان کسب کردم نمی دونم تاثیر دی ال سی هستش یا تاثیر نایتمیر مود

یه سوال الایت آیتم ها به کدوم آیتم ها میگن؟ چه رنگی ها هستن؟ سبز یا زرد یا بنفش و معمولا از وولگوریم بخریم بهتره یا جای دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

راستی ریپر فرم گفتم این یادم افتاد من فکر می کنم ریپر فرم پلاس نبود قبلا ولی الان کسب کردم نمی دونم تاثیر دی ال سی هستش یا تاثیر نایتمیر مود
    حالا این پلاس چی کار میکنه؟قیافش عوض شده؟قدرتش بیشتر شده؟البته برا بار اول هم که میری وقتی لولت میره بالا(دقیقا نمیدونم کدوم لول)ریپرت یه چیزیش میشه ولی یادم نیست دقیقا چیش میشه!!!
    الایت اگه اشتباه نکنم به اونی میگه که میندازه رو شونش!

12. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حالا این پلاس چی کار میکنه؟قیافش عوض شده؟قدرتش بیشتر شده؟البته برا بار اول هم که میری وقتی لولت میره بالا(دقیقا نمیدونم کدوم لول)ریپرت یه چیزیش میشه ولی یادم نیست دقیقا چیش میشه!!!
    الایت اگه اشتباه نکنم به اونی میگه که میندازه رو شونش!
    نه اصلا فرقی نکرده قیافش نوشت فقط قوی تر میشه. هنوز دارم واسه تموم کردن توی نایتمیر تلاش می کنم پدرم در اومد واقعا می خوام بدونم پلاس داره یا نه؟
    الایت واسه همه آیتم ها هست چون یه اچیومنت هست که میگه همه الایت ها تجهیز بشه در یک زمان یعنی همزمان همه تجهیزات الایت باشن

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه اصلا فرقی نکرده قیافش نوشت فقط قوی تر میشه. هنوز دارم واسه تموم کردن توی نایتمیر تلاش می کنم پدرم در اومد واقعا می خوام بدونم پلاس داره یا نه؟
    الایت واسه همه آیتم ها هست چون یه اچیومنت هست که میگه همه الایت ها تجهیز بشه در یک زمان یعنی همزمان همه تجهیزات الایت باشن
    فکر کنم Elite همون بنفش ها باشه . وقتی از وولگریم ایتم میخری روشون نوشته چین . مثلا یکی rare هستش که فکر کنم ابیه . الایت هم فکر کنم بنفشاست .

16. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •