تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 73 از 461 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها من یه مشکل دارم عجیب.نمیدونم بقیه هم اینجورین یا فقط منم که اینجوریم.من اصلا نمیتونم ریاضی رو راحت بخونم.میدونین یعنی اینکه با فیزیک خیلی راحتم اینقدر که وقتی 3 ساعت فیزیک میخونم حداقل احساس میکنم 2:30 ساعتش مفید بوده اما ریاضی اصلا اینجوری نیست.البته با حسابان کمتر این مشکل رو دارم.بیشتر با هندسه و جبر و گسسته.اصلا موقعی که میخوام تستای فیزیک رو بزنم راحت دراز میکشم.اما موقع ریاضی خوندن اصلا نمیتونم.یکی لطفا کمکم کنه.اصلا چجوری باید ریاضی خوند.آخه من موقع مدرسه ریاضی نمیخوندم و نمره هام خوب میشد اما الان فرق کرده درصد ریاضیم تو قلمچی میشه 30 .الان یه جورایی ترس پیدا کردم از ریاضی و به هیچ وجه نمیتونم به اوردن درصد بالای ریاضی تو کنکور فکر کنم.
    سلام.
    اولا سعی کن انقدر به خودت تلقین نکنی که توی ریاضی مشکل داری. کسی که فیزیکش عالیه، 100 % میتونه ریاضی خوبی هم داشته باشه. پس نگران نباش. با تمرین و ممارست مشکلت حل میشه.

با توجه به اینکه میگین توی مدرسه نخونده ریاضی رو نمره میوردین، معلومه که روی درک مفاهیم مشکلی ندارین. فقط با تست زدن مشکل دارین. اگه اینطوره، مطمئنا با یک کتاب تست که خوب توضیح داده باشه و پاسخ تشریحی خوبی هم داشته باشه و البته تمرین و پشتکار خودتون، مشکلتون حل میشه. توی صفحه ی 41 همین تاپیک، کتاب های تست معرفی شدن. (البته اگه کتابات رو گرفتی یا از کتابایی که داری راضی هستی اصلا عوضشون نکن.)

خلاصه بدون که هیچ رمز و رازی وجود نداره که یکدفعه بتونه ریاضیت رو از این رو به اون رو کنه و همه چیز بستگی به برنامه ریزی و تلاش خودت داره.
    Last edited by lohrasbi; 20-08-2011 at 03:29.

2. 4 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

om fk konam ketabe riaziat tu bahsaye karborde moshtagho ina ykam taghir kone va ketabe dini,kolan gharare ketabaro mafhumitar konan,albati mafhumi k ch arz konam masalan riazio bishtar sogh midan b samte darsaye hefzi !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

از ديروز تا حالا به خاطر حساسيت دارويی به يه پماد حالم خوب نيست فکر نکنم امروز هم نتونم درس بخونم
    اعصابم يکم بهم ريخته کلی نقشه داشتم برای ديروز و امروز اما همش نقشه بر آب شد!
    روشی توصيه ای راهکاری برای من سراغ دارين?
    تا حالا تجربه داشتين هنگامی که حالتون خوب نيست درس بخونين و بازده داشته باشه؟ بعضی وقت ها مثل امروز و ديروز موفق نميشم غلبه کنم
    نيم ساعت خوابم رو کم کردم البته منهای امروز و ديروز که يه گوشه ای افتادم

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

از ديروز تا حالا به خاطر حساسيت دارويی به يه پماد حالم خوب نيست فکر نکنم امروز هم نتونم درس بخونم
    اعصابم يکم بهم ريخته کلی نقشه داشتم برای ديروز و امروز اما همش نقشه بر آب شد!
    روشی توصيه ای راهکاری برای من سراغ دارين?
    تا حالا تجربه داشتين هنگامی که حالتون خوب نيست درس بخونين و بازده داشته باشه؟ بعضی وقت ها مثل امروز و ديروز موفق نميشم غلبه کنم
    نيم ساعت خوابم رو کم کردم البته منهای امروز و ديروز که يه گوشه ای افتادم
    آقا اگه واقعا حالت بد میشه اصلا نباید بخونی
    نتیجه معکوس میده
    میتونی مرور کنی یا تستای متوسط یا سبک بزنی
    ولی توصیه من اینه اصلا مطالعه ی آموزشی نکنی
    این مشکلی رو که شما داری من مشابهشو 3-4 ساله دارم . من یه جور حساسیت فصلی دارم به نام SAD . تو بهار کاملا افقی میشم .
    دیگه خود دانی
    به نظر من اون نیم ساعت که از خوابت زدی خیلی ارزش نداره . تنها راهت اینه بازدهت رو اونقدر بالا ببری که روزایی که حالت خوبه بتونه جبران بقیه روزا رو هم بکنه
    مثلا قبل از تست زدن دقیق تعداد تست ها رو مشخص کن و سعی کن تو اون زمان بزنی در عیر اینصورت یهو میبینی تو 3 ساعت 15 تا تست زدی فقط

6. 4 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

معمولا به حرف کسی گوش میدن که تو کنکور خودش موفق بوده
    برای منم سواله
    شما که قلمچی میگی بده خودت بدون قلمچی دو رقمی شدی ؟

سلام دوست من

من امسال سر جلسه کنکور نتونستم شیمی رو خوب بزنم با اینکه شیمی نقطه قوتم بود...

و به احتمال زیاد بزارم برای سال دیگه.

بعد من کی گفتم کانون نبودم من خودم پیش کانون بودم.سوم گاج.
    گفتم به این دلایل ازمون کانون خوب نیست.شما ببین اگر منطقی هست حرف من انجامش بده.وگرنه رفتن شما به کانون یا گاج یا هر موسسه دیگه فرقی به حال من نداره.من خواستم راهنمایی کرده باشم البته با دلیل.

موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

آقا اگه واقعا حالت بد میشه اصلا نباید بخونی
    نتیجه معکوس میده
    میتونی مرور کنی یا تستای متوسط یا سبک بزنی
    ولی توصیه من اینه اصلا مطالعه ی آموزشی نکنی
    این مشکلی رو که شما داری من مشابهشو 3-4 ساله دارم . من یه جور حساسیت فصلی دارم به نام SAD . تو بهار کاملا افقی میشم .
    دیگه خود دانی
    به نظر من اون نیم ساعت که از خوابت زدی خیلی ارزش نداره . تنها راهت اینه بازدهت رو اونقدر بالا ببری که روزایی که حالت خوبه بتونه جبران بقیه روزا رو هم بکنه
    مثلا قبل از تست زدن دقیق تعداد تست ها رو مشخص کن و سعی کن تو اون زمان بزنی در عیر اینصورت یهو میبینی تو 3 ساعت 15 تا تست زدی فقط
    با اينکه نيم ساعت از خوابم زدم اما بازم بيش از 7 ساعت ميخوابم وگرنه با کاهش خواب به کمتر از 7 ساعت بشدت مخالفم
    الا" که تست ميزنم در اکثر مبحث ها دفعه ی اولم هست که اقدام به تست زنی کردم و بيشتر برام جنبه ی آموزشی داره باز هم نياز هست سرعتی بزنم؟
    منظورتون از نتيجه معکوس تأثير منفی ای هست که روی روحيه و اعتماد بنفس ميذاره هست؟
    اگر روی روحيه و تمرکزم کار کنم فکر کنم بشه مثل بازيکن فوتبالی که آسيب ديده اما به مسابقه و بازی ادامه ميده من هم با قدرت به درس خوندن ادامه بدم
    البته سخت هست ولی شدنی هست
    با سپاس از پاسخگوييتون
    Last edited by D_felfelak; 20-08-2011 at 10:59.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اول بگم که نظر شما کاملا محترمه !
    1. اینطور نیس. به هرحال شما باید آزمون رو ارزیابی کنید. طی ارزیابی آزمون خودبخود جواب سوال رو حفظ میشید. پس کسی که حفظ میکنه نه تنها یه قدم از شما بیشتر نیس بلکه عقبتر هم هست! چون روش حل رو بررسی نکرده!
    2. ببینید همه مون میدونیم که شرایط منزل با شرایط سر جلسه کاملا متفاوته. صرف اینکه کتاب رو بخرید و تستشو بزنید کافی نیس. اینکه بقیه کتاباشو میخونن درسته. خودم هم یکی از منتقدینش هستم.
    3. سوال تکراری برای تسلط بیشتر خیلی معنی داره! تو هر آزمون از برنامه ی همون آزمون سوال میاد دیگه.
    4. هر دو موافقیم...
    5. ما مدرسه مون تیزهوشان بوده اغلب بچه ها راضی بودن. بهرحال بگذریم
    6. اصلا موافق نیستم. از این زاویه نگاه کنید که شما یک آزمون از اون جلوترین. یک بار بیشتر شرایط اضطراب آور رو تجربه کردین. یک بار بیشتر کل مباحث اون هفته ها رو مرور کردین. اکثرا از برنامه ی خوب کانون (البته نه تابستون) تعریف میکنن. اگر محاسبه کنید بعد از 6 هفته قلمچی 3 آزمون و بقیه 2 آزمون میگیرند. 6 هفته یعنی یک ماه و نیم. بنظر شما 5 ساعت صبح تا ظهر تو این یک ماه و نیم اصلا به چشم میاد؟!!!
    7. پشتیبانای ما که خوب بودن. بهرحال اینم بگذریم !
    8. هر سوالی دقت کنید هر سوالی قابلیت طرح در کنکور رو داره. مهم اینه که اون راه حل رو بشه از مطالب کتاب درسی استنباط کرد. هر نکته ای که بوده حتما از کتاب درسیه و هر چی از کتاب درسی امکان طرح در کنکور رو داره. البته تعداد این سوالا کمه! شما اگه سوالی غیر قابل طرح در کنکور از آزمونای قلمچی یادته بگو تا منظورت واضح تر شه.
    9. من خودم جامع گاج رو پارسال میرفتم. جامع قلمچی هم میرفتم. هرگز نشده جامعه آماری گاج از قلمچی بیشتر شه. جامعه گاج در مقایسه با قلمچی خیلی پایین تره. خودم رو مثال میزنم. تو آزمونای گاج رتبه م میشد 30 تو آزمونای قلمچی 150. آزمونای قلمچی تقریبا نزدیک 50 هزارنفر پارسال رشته تجربی داشته. جامع گاج رو درست یادم نیس ولی خیلی پایین تر از اینه. فک میکنم کمتر از 20 هزارتا. البته سوالای گاج کیفیت خوبی داشتن.
    1-بله ارزیابی ازمون مهتر از ازمون دادن هست.ولی اینکه بخواد با این روش پیش برود جالب نیست. در مجموع کانون داره فرد رو به طرف این سوق میده که بیان از کتابهاش بخرن .تا سودش بیشتر بشه.یک ازمون خوب باید فرد رو به این طرف سوق بده که به طور مفهومی درس بخونه نه اینکه حفظ بکنه.
    2-نه من دارم میگم اگر قرار هست همون سوال های کتابش رو تو ازمونش بده.خب کتابش رو میخری خرج اضافی هم نمیکنی.وگرنه بله منطق ازمون دادن با تو خانه تست زدن خیلی فرق داره.
    3-خب این کار داره فرد رو به سمت حفظ کردن سوق میده.نه فهم سوال.و سوال تکراری توی یه ازمون معنی نداره.
    4-هر دو موافقیم
    5-اینهم که شما رضایت دادی ...
    6-ازمون های معمولی که اضطراب ندارن که بخواد فرد رو نگران بکنه.این امار شما توی یکسال زیاد میشه ومدار قابل توجهی هست.
    7-بحث پشتیبان من خودم چند بار باهاش روبرو شدم که میگم خوب نیستن..چون اغلب پشتیبان ها دانشجو هستن و برای هر دانش اموزش 1200 ت هر جلسه میدن زیاد براشون نمیصرفه.و وقت نمیزارند زیاد.یا مثلا برای انتخاب رشته دانشگاه ازاد یه سی دی و دفتر چه انتخاب رشته بود.پشتیبان داشت ازش تعریف میکرد(برای سود خودش) بچه ها ازش پرسید رشته های ستاره دار و دایره و مثلث چین گفت باید برید از تو دفترچه بخونین.من میگم کانون هدف کسب سود هست این تو موارد گوناگون به اثبات رسیده.بگزیم ....
    8-این فقط نظر من نیست.نظر خیلی از اساتید کنکوری هست
    9-ببین ازمون های گاج از لحاظ جامعه اماری تقریبا برابر با کانون هست.حالافرضا کمتر باشه اغلب کسانی که توی گاج میان معدل بالا و تیزهوشانی دارن.برای همین رغابت با افراد درس خون هستش.و سوالات گاج و مطابقت اون با ازمون سراسری خیلی بالا هست.

ببین دوست من شما چه ازمون کانون و چه گاج بیا هر جای دیگه ای که بروید.هیچ تفائتی برای من نداره.
    تصمیم نهایی با خود شماست.
    موفق باشید

10. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

بچه ها کیفیت ازمونای گاج رو به افزایشه حالا برا یه پشت کنکوری گاج و پیشنهاد می کنین یا قلمچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

12. این کاربر از mahla jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها کیفیت ازمونای گاج رو به افزایشه حالا برا یه پشت کنکوری گاج و پیشنهاد می کنین یا قلمچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

تاپیک های قبل بنده رو بخونید.تصمیم با خود شماست.

14. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mka703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهرانغرب

پيش فرض

1-بله ارزیابی ازمون مهتر از ازمون دادن هست.ولی اینکه بخواد با این روش پیش برود جالب نیست. در مجموع کانون داره فرد رو به طرف این سوق میده که بیان از کتابهاش بخرن .تا سودش بیشتر بشه.یک ازمون خوب باید فرد رو به این طرف سوق بده که به طور مفهومی درس بخونه نه اینکه حفظ بکنه.
    2-نه من دارم میگم اگر قرار هست همون سوال های کتابش رو تو ازمونش بده.خب کتابش رو میخری خرج اضافی هم نمیکنی.وگرنه بله منطق ازمون دادن با تو خانه تست زدن خیلی فرق داره.
    3-خب این کار داره فرد رو به سمت حفظ کردن سوق میده.نه فهم سوال.و سوال تکراری توی یه ازمون معنی نداره.
    4-هر دو موافقیم
    5-اینهم که شما رضایت دادی ...
    6-ازمون های معمولی که اضطراب ندارن که بخواد فرد رو نگران بکنه.این امار شما توی یکسال زیاد میشه ومدار قابل توجهی هست.
    7-بحث پشتیبان من خودم چند بار باهاش روبرو شدم که میگم خوب نیستن..چون اغلب پشتیبان ها دانشجو هستن و برای هر دانش اموزش 1200 ت هر جلسه میدن زیاد براشون نمیصرفه.و وقت نمیزارند زیاد.یا مثلا برای انتخاب رشته دانشگاه ازاد یه سی دی و دفتر چه انتخاب رشته بود.پشتیبان داشت ازش تعریف میکرد(برای سود خودش) بچه ها ازش پرسید رشته های ستاره دار و دایره و مثلث چین گفت باید برید از تو دفترچه بخونین.من میگم کانون هدف کسب سود هست این تو موارد گوناگون به اثبات رسیده.بگزیم ....
    8-این فقط نظر من نیست.نظر خیلی از اساتید کنکوری هست
    9-ببین ازمون های گاج از لحاظ جامعه اماری تقریبا برابر با کانون هست.حالافرضا کمتر باشه اغلب کسانی که توی گاج میان معدل بالا و تیزهوشانی دارن.برای همین رغابت با افراد درس خون هستش.و سوالات گاج و مطابقت اون با ازمون سراسری خیلی بالا هست.

ببین دوست من شما چه ازمون کانون و چه گاج بیا هر جای دیگه ای که بروید.هیچ تفائتی برای من نداره.
    تصمیم نهایی با خود شماست.
    موفق باشید
    تا یک سال دیگه هم بحث کنیم فایده نداره
    1. نگاه به گذشته چه ربطی به کتاباش داره. میخواد به این سمت سوق بده که آزموناشو بررسی کنی!
    2. درسته. گفتم که یکی از منتقدینش هستم. ولی مگه چندتا سوال از کتابش میاد؟ فک کنم حداکثر دوتا! اگه به درس مسلط باشی اون سوالا رو هم جواب میدی. پس باز هم فرقی نمیکنه با کسی که حفظ کرده. اونی که حفظ کرده بقیه سوالارو جواب نمیتونه بده! پس بازهم شما بالاتری.
    3. اگر سوال تکراری معنی نداره چرا بعضی سوالات خارج از کشور عینا در آزمون سراسری داخل سالهای بعد تکرار میشود؟؟ در ضمن حداکثر 2 سوال در هر درس از کنکور سراسری میاد!
    4. ... 5...
    6. میشه حساب کنید بگید تو یک سال چقدر میشه؟ ما میگیم کلا 50 ساعت وقتت رو میگیره. یعنی فقط 2 روز. تو یه سال مقدار چشمگیریه؟ ضمنا یه جوری میگی که انگار آزمون دادن = وقت تلف کردن. با آزمون مباحث دوره میشه. سوالای جدید شاید پیدا بشه. شرایط متفاوتی ایجاد بشه. تکنیکای جدیدت رو میتونی پیاده کنی.
    7. مگه پشتیبانای دیگه چه جورین که پشتیبانای قلمچی بخوان باشن. من که از پشتیبان قلمچیم خیلی بیشتر از پشتیبان گاج راضیم. حتی روز کنکور هم اومد پیشمون بهمون روحیه میداد. پشتیبانای گاج هم دانشجو هستن! بقیه موسسات رو نمیدونم.
    8. شما یکی دوتا سوال از قلمچی بیار که ببینیم منظورت چه جور نکاتیه.
    9. اصلا اینطور نیس. به جرئت میگم جامعه آماری قلمچی از دوبرابر گاج هم بیشتره! در ضمن چیجوریه دانش آموزای خوب همه میرن گاج اونوخ هر 10 نفر برتر کنکور در گروه تجربی از قلمچین؟ رفتم تو مجلات قلمچی بررسی کردم تقربیا تو همه ی آزمونا شرکت کردن! ضمنا چطوریه من تو آزمونای گاج میشدم 30 تو قلمچی دور و بر 100 تا 150؟ بله درسته. مطابقت گاج با کنکور سراسری بالاس. ولی همه ش اینطور نیس. من تو 3 تا جامع گاج زیست شو میزدم شصت هفتاد بعد تو کنکور سراسری زدم 90؟؟ این یعنی تطابق؟؟
    من که دیگه کنکورم تموم شده. قصد تبلیغ موسسه ای هم ندارم. گاج هم خوبه. فقط جامعه آماریش کمه! اینطور هم نیس که بچه های قوی میرن گاج!

من اگه دوباره میخواستم کنکور بدم قلمچی رو ترجیح میدادم. البته گاج هم خوبه! این فقط نظر شخصیه منه. تصمیم گیری با شماس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •