اول بگم که نظر شما کاملا محترمه !
1. اینطور نیس. به هرحال شما باید آزمون رو ارزیابی کنید. طی ارزیابی آزمون خودبخود جواب سوال رو حفظ میشید. پس کسی که حفظ میکنه نه تنها یه قدم از شما بیشتر نیس بلکه عقبتر هم هست! چون روش حل رو بررسی نکرده!
2. ببینید همه مون میدونیم که شرایط منزل با شرایط سر جلسه کاملا متفاوته. صرف اینکه کتاب رو بخرید و تستشو بزنید کافی نیس. اینکه بقیه کتاباشو میخونن درسته. خودم هم یکی از منتقدینش هستم.
3. سوال تکراری برای تسلط بیشتر خیلی معنی داره! تو هر آزمون از برنامه ی همون آزمون سوال میاد دیگه.
4. هر دو موافقیم...
5. ما مدرسه مون تیزهوشان بوده اغلب بچه ها راضی بودن. بهرحال بگذریم
.gif)
6. اصلا موافق نیستم. از این زاویه نگاه کنید که شما یک آزمون از اون جلوترین. یک بار بیشتر شرایط اضطراب آور رو تجربه کردین. یک بار بیشتر کل مباحث اون هفته ها رو مرور کردین. اکثرا از برنامه ی خوب کانون (البته نه تابستون) تعریف میکنن. اگر محاسبه کنید بعد از 6 هفته قلمچی 3 آزمون و بقیه 2 آزمون میگیرند. 6 هفته یعنی یک ماه و نیم. بنظر شما 5 ساعت صبح تا ظهر تو این یک ماه و نیم اصلا به چشم میاد؟!!!
7. پشتیبانای ما که خوب بودن. بهرحال اینم بگذریم !
8. هر سوالی دقت کنید هر سوالی قابلیت طرح در کنکور رو داره. مهم اینه که اون راه حل رو بشه از مطالب کتاب درسی استنباط کرد. هر نکته ای که بوده حتما از کتاب درسیه و هر چی از کتاب درسی امکان طرح در کنکور رو داره. البته تعداد این سوالا کمه! شما اگه سوالی غیر قابل طرح در کنکور از آزمونای قلمچی یادته بگو تا منظورت واضح تر شه.
9. من خودم جامع گاج رو پارسال میرفتم. جامع قلمچی هم میرفتم.
هرگز نشده جامعه آماری گاج از قلمچی بیشتر شه. جامعه گاج در مقایسه با قلمچی خیلی پایین تره. خودم رو مثال میزنم. تو آزمونای گاج رتبه م میشد 30 تو آزمونای قلمچی 150. آزمونای قلمچی تقریبا نزدیک 50 هزارنفر پارسال رشته تجربی داشته. جامع گاج رو درست یادم نیس ولی خیلی پایین تر از اینه. فک میکنم کمتر از 20 هزارتا. البته سوالای گاج کیفیت خوبی داشتن.