بله. این راهی که گفتید واسه قطع کردن سریع کار می ده و البته احتیاج داره که یکی بشینه هی بقیه رو disconnect کنه اما اون که بهتون گفتم خودش دیگه برنامه ریزی می کنه که الان کی باید قطع بشه.
خواهش می کنم وظیفه بود![]()
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
بله. این راهی که گفتید واسه قطع کردن سریع کار می ده و البته احتیاج داره که یکی بشینه هی بقیه رو disconnect کنه اما اون که بهتون گفتم خودش دیگه برنامه ریزی می کنه که الان کی باید قطع بشه.
خواهش می کنم وظیفه بود![]()
من همیشه که با کراس کار می کنم،از پی سی به پی سی همین قبیل مشکلات رو می زنه به خاطر همین همیشه از کابل مستقیم استفاده می کنم!!!
سلام دوستان خفن شبکه کار.
می خواستم در مورد Voip و مباحث پیرامون آن اطلاعات کسب کنم.
لطف می کنید چند تا منبع فارسی معرفی کنید. هر چی کاملتر بهتر.
خدا خیرتون بده که زکات علمتونو میدین.
وقتی شما توی ping اطلاعات lostdata دارین 100% مشکل فیزیکی دارین.
یا سوکتها خرابه یا کابلت قطعی داره یا کارتهای شبکه خرابه.
بزار روی سرعت 10 ببین تو پینگ lost data حل میشه یا نه.....
کابل کراس هم تنها تفاوتش اینه که سیمهای 1و3 - 2و6 جاهاشون برعکس میشه توی سر و ته سیم. همین
من یک سوالی دارم دو تا کامپیوتر دارم که از دو طریق باهم شبکه هستن!
یکی از طریق کابل Cross ویکی دیگه از طریق USB
خوب اولی که سرعتش 100mb/s هست دومی هم 12mb/s حالا هر وقت میخوام فایلی رو از کامپیوتر دیگه بگیرم سرعتش پایینه یعنی از طریق اون 12 انتقال داده میشه
چیکار کنم !
بچه ها می شه لطفا جواب بدید ؟!
چگونه مي توان اينترنت ايرانسل رابا اينترنت شبكه محلي در يك كامپيوتر خانگي تبديل به يك خط اينترنت كرد كه سرعت بيشتر شود
یعنی با کابل مستقیم دو تا سیستم رو به وصل میکنید؟ میشه توضیح بدین؟من همیشه که با کراس کار می کنم،از پی سی به پی سی همین قبیل مشکلات رو می زنه به خاطر همین همیشه از کابل مستقیم استفاده می کنم!!!
راهی نیست کارت شبکه رو تست کرد؟ راهنمایی کن سرعتش رو از کجا بزارم رو 10؟وقتی شما توی ping اطلاعات lostdata دارین 100% مشکل فیزیکی دارین.
یا سوکتها خرابه یا کابلت قطعی داره یا کارتهای شبکه خرابه.
بزار روی سرعت 10 ببین تو پینگ lost data حل میشه یا نه.....
کابل کراس هم تنها تفاوتش اینه که سیمهای 1و3 - 2و6 جاهاشون برعکس میشه توی سر و ته سیم. همین
حتی وقتی lostdata هم نبود بازم سرعت کم بود.
اصلا شاید تنظیماتم اشتباهه. منظورم همین تنظیماتی هست که میگین مربوط به سرعته.
چون IP و NetMask رو درست دادم و WorkGroup هم دادم.
منم وقتی همزمان با کانکت شدن برنامه زیاد باز کنم یا سرعت کارتم کم باشه این پیغام رو میده.بچه ها می شه لطفا جواب بدید ؟!
معنی اصلیش این میشه فکر کنم که پاسخی از طرف شبکه دریافت نشد. این مربوط به کارتتونه. البته یکم هم برنامه های Startup رو کم کنید. ولی معمولا وقتی با یک کارت این پیام رو میده. با کارت اینترنتهای دیگه ممکنه راحت وصل شه. یعنی بیشتر به شبکه و کارت ربط داره.
البته فکر کنم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)