راستی اون برنامه xilisoft که گفتم ، سه تا فرمت خروجی برای psp داره. فقط اولیشه که اگه بزنی همیشه فایل تصویری توی دستگاه بدون ارور پخش میشه
راستی اون برنامه xilisoft که گفتم ، سه تا فرمت خروجی برای psp داره. فقط اولیشه که اگه بزنی همیشه فایل تصویری توی دستگاه بدون ارور پخش میشه
با سلام
دوستان دنبال یه نرم افزار هستم که ویژگی های زیر رو داشته باشه
1_تبدیل فایل های HD به MP4 و H264 ,H263 که یک نکته این که وقتی مثلا وقتی از فایل HD با صدای 5به 1 به MP4 یا H264 تبدیل میشه صدا هم همون 5به 1 تبدیل شه در واقع مثلا MP4 یا H264 گزینه 5 به 1 هم برا تتعیین صدا داشته باشه
2_ قابلیت ویرایش فایل های HD رو داشته باشه از جمله چسباندن دو کلیپ HD به هم , کات کردن و...
اگه این دو مورد جفتشون تو یه برنامه هستن که چه بهتر اگر هم نه که واس هر کدوم جدا گونه معرفی کنید
سلام دوستان من کانورتور 3ga رو میخواستم. متاسفانه چندتا دانلود کردم اما باوجود اینکه 3ga رو جزو فرمت هایی که پشتیبانی میکنند ذکر کرده بود، اما ارور میداد. لطفا راهنمایی بفرمایید.
حتی اگه کدک اجراش روی پی سی هم باشه کفایت میکنه. ممنونم
میتونین بجای تبدیل فایل از VLC Player استفاده کنین . فایلهای 3ga رو پخش میکنه .
یا این که از Total Audio Converter برای تبدیل فایل استفاده کنید.
Total Audio Converter .3.0.1.88
Size : 9 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هر دو رو امتحان کردم اما ارور میده و نه پخش میکنه فایل رو و نه کانورت میشه کرد
دوستان نظرتون راجع به format factory چیه؟
سلام
من تعداد فیلم های توی هاردم زیاد شده ارزش هم نداره که بیام دی وی دی بزنم میخوام یه جورایی حجمشونو کم(خیلی کم) کنم ولی افت کیفیت نداشته باشم
آیا برنامه ای هست که بتونم باهاش این کارو انجام بدم؟؟
میتونید از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید !
شما از برنامه های Converter استفاده کنید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه برنامه میخوام برای تبدیل فرمتهای mpg به فایلهای قابل پخش در چیز توپ و آپارات
در واقع حجم این فایهایی که دارم زیاده مثلا یه فایل 2 دقیقه ای تقریبا 50 مگه.خب 2 دقیقه معمولا 4 5 مگ باید باشه
حالا یه برنامه میخوام که حجم این فایلها رو کم کنه و کیفیت هم آنچنان پایین نیاد
ویرایش:نرم افزار Advanced Video Compressor رو پیدا کردم که انصافا کیفیت رو شاید خیلی کم پایین میاره و حجم رو هم از 50 مگ آورد 8 مگ اما بعد از تبدیل زیر کلیپ اسن نرم افزار رو نوشته و نوشته این نسخه تریال هست و نسخه اصلی رو بخرید
اگه این نرم افزار با کرکش رو بزارید اینجا ممنون میشم
Last edited by saeedss; 14-07-2013 at 10:07.
سلام . از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونستید استفاده کنید !
برای درخواست کرک در آدرس پایین درخواست بدید تا براتون قرار بدیم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)