دوستان کسی از محصولات فیتو خبر داره کجا گیر میاد ازشون شامپو زد ریزش مردانه.
دوستان کسی از محصولات فیتو خبر داره کجا گیر میاد ازشون شامپو زد ریزش مردانه.
سلام دوستان
من موهام نازکه و زود حالت خودشو از دست میده
من معمولا هر روز صبح دوش میگیرم و بعد از دوش از ژل مو استفاده میکنم که هم موهامو چرب میکنه و هم زود تغییر حالت میده
میخواستم بپرسم از اسپری مو استفاده کنم برای حالت دادن به موها یا از چسب مو؟
امروز اسپری 150 میل کاسپین شماره 4 رو پرسیدم 3900 تومان و اسپری آلبورا آبی رنگ 2900 تومان
یه مدل آلبورا صورتی رنگ هم بود که فروشنده میگفت چسب مو هستش
کدام یکی از اینها برای تثبیت حالت مو بهتر هستش و موها رو هم زیاد براق نکنه؟
ممنون
درود
ببینید چسب مو و تافت کلا با هم فرق دارن.
چسب مو یک حالت دهنده هست و تافت یک تثبیت کننده بعد از فرم دادن به مو
چسب مو در کل براق هست....مثل ژل...و اسپری اون هم باز براق میکنه کمی...
برای کسانی که میخوان اصلا موشون برق نزنه ولی حالت بگیره...فقط خمیر مو های مات مفید هست که یه حالت مات به مو میدن....خمیر مو = paste که البته همه اونها مات نیستن....یک مدل مارک wella هست که مات هست...و یک مدل مارک lable.m که matte paste هست...و همین طور تونی اند گای ( که نایاب شده )
البته یه خمیر موی اسپانیایی هم از برند lakme در منوچهری تهران هست که من استفاده کردم...و براق نمیکنه...
ولی همون طور که قبلا هم گفتم....این ها هیچ کدوم در مقابل باد و یا دست مقاوم نیستن....چون اکثرا قدرت حالت دهندگی 2 دارن ...باید بعد از حالت دادن از تافت برای تثبیت حالت استفاده بشه
تافت های ایرانی هم حتی الامکان استفاده نکنید...چندان جالب نیستن!
لطفا این سوالات رو در این تاپیک بپرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای برادرم این شامپو رو گرفتم ولی ازش راضی نبود
من اون موقع که گرفتم خوب بود و ازش راضی بودم
شاید الان تقلبی شده مثل آلپسین
سلام
بعضیا از سرم ضد ریزش ایوروشه تعریف کردن. کسی تاحالا استفاده کرده یه توضیحی بده؟ از اونجایی که استفاده کننده ها خانم بودن میخواستم بپرسم آیا برای آقایون هم موثره؟
در مورد سرم ضد ریزش کلوران مخصوص آقایان و ضد ریزش بیوکسین چطور کسی اطلاعی داره؟
ممنون
محلول پروژسترون کسی استفاده کرده ؟آیا نتیجه ای داره
من الان دو ماهه دارم استفاده میکنم . بد نیست جواب گرفتم ولی نه خیلی خوب
هنوز ریزش دارم ولی هرکی منو میبینه میگه یا موهات ضخیم تر شده یا رشد کرده چون کف سرت خیلی کمتر دیده میشه . خودمم حس میکنم بهتر شده ولی ریزشش قطع نشده ، نمیدونم چرا!!!
در کل در اون حدی که انتظار داشتم نبوده
جالب اینجاست که من یه بسته رو تموم کردم رفتم یه بسته دیگه خریدم درش رو که باز کردم دیدم رنگ محلول جدید خیلی روشنتر از محلول قدیمیه است و بوی کمتری هم داره ( یه بوی خواص گیاهی داره) . آدم خیال میکنه آب بستن بهش
من میخوام استفده کنم چند ماهی ببینم چه نتیجه ای داره
بچه ها کسی مزوتراپی کرده ؟تزریق فیاستراید و داروهای دیگه به سر.که به نظرم خیلی اساسی تر و موثر تره تا مالیدن انواع محلول و تونیک.اینا هیچ کدوم درمان اساسی نیست خیلیاشم تجاریه.اگه کسی اطلاعی درباره مزوتراپی داره بهمون بگه لطفا
من انجام دادم افتضاح بود. اگر هم خوب باشه موقتیه و بعدش اگر سر عادت کنه و انجام ندید که وضع ممکنه بدتر هم بشه. البته این تجربه من بود شاید کسی باشه که نتیجه گرفته باشه ولی تا با چشم خودتون نبینید و با کسی که قبلا انجام داده و نتیجه گرفته صحبت نکردید به نظر من در موردش بیشتر فکر کنید چون خیلیا بخاطر تبلیغات تعریف میکنن. هر چند وقت یه بار هم باید برید پوست سرو رو سوراخ سوراخ کنید قبلا یه توضیح کامل دادم در این مورد تو پستای قبلی.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)