می خواستم حداقل سیستم مورد نیاز این بازی رو بدونم.
ممنون![]()
می خواستم حداقل سیستم مورد نیاز این بازی رو بدونم.
ممنون![]()
حداقل سیستم مورد نیاز:
Processor: Intel dual core or AMD clocked at 2.0GHz
Memory: 2GB of Ram
Graphic card: Nvidia GeForce 8600 or ATI Radeon HD 2600 XT
ندارید ؟ من کرک skid رو دارم ولی وقتی رو آیکن بازی دبل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته .
تروخدا کمک کنید داداشم دیوونم کرد
مشکل کرک نیس ... باید استیم نصب کنی.
لینکش تو تاپیک مشکلات نصب هست.
آره دقیقا یکی از بدبختیایی که هوش مصنوعی این بازی داره متعادل نبودنشه ... توی سختش خیلی بت گیر میدن و توی آسونش مث هویج نگات میکنن.من روی purist دارم میرم ولی تو بعضی مراحل واقعا هوش مصنوعی رو اعصابه , به شدت قوی هست و البته غیر مصنوعی , یارو رو میکشم بعد اونی که 20 متر اون طرف تر وایساده میفهمه و میاد به من تیر میزنه یا بعضی وقت ها با این که instinct استفاده میکنم ولی بازم یارو دنبال من راه میوفته و منو میشناسه
راستی یه سوال در مورد داستان دارم اگه میدونی جواب بده :
اصا چه دلیلی داره که مامور 47 نمیخواد ویکتوریا رو مث اون کنن ؟ به خاطر زجرایی که کشیده ؟
خب یعنی چی آخه اینم شد داستان ؟![]()
خب مسلما از شرایطی که براش درست شده راضی نیست. شما خیلی وقتا توی مقام خودتون بهترین هستید (شاید مجبور به بهترین هستید) اما اگه همه چیز برگرده به اول اصلا و ابدا حاظر نبودید به اون سمت برید
داشتن حق انتخاب و آزادی برای تصمیم گیری برای آینده چیز کمی نیست. موردی که مامور 47 اصولا نداشته یا هر وقت هم تصمیم به تغییر گرفته نگذاشتن (مثل شروع هیتمن 2). حالا میخوا دیان حق را به ویکتوریا بده
و اما راجع به سختی من روی درجه نرمال که تمومش کردم دشمنا به دیدن خون ریخته شده توی محل قتل هم مشکوک میشدن. دیگه Purist که جای خود داره!
حالا یه سوال دیگه ... اصا آدم قحطیه ؟! چرا گیر دادن به این دختره ؟!!!!!!خب مسلما از شرایطی که براش درست شده راضی نیست. شما خیلی وقتا توی مقام خودتون بهترین هستید (شاید مجبور به بهترین هستید) اما اگه همه چیز برگرده به اول اصلا و ابدا حاظر نبودید به اون سمت برید
داشتن حق انتخاب و آزادی برای تصمیم گیری برای آینده چیز کمی نیست. موردی که مامور 47 اصولا نداشته یا هر وقت هم تصمیم به تغییر گرفته نگذاشتن (مثل شروع هیتمن 2). حالا میخوا دیان حق را به ویکتوریا بده
کی دختره رو ارتقاش داده ؟![]()
به خاطر این که هیتمن 2 رو یادت نیست
هیتمن از اول خوشش نیومده بود از این که هیتمن بشه و واسه همین اون دکتری رو که به وجود اورده بودش رو اول هیتمن 2 کشت (اسم دکتره یادم نیست) توی این سری هم وقتی که دایانا میگه که میخواستن مثل این کنن دختره رو یه فلش بک خیلی کوچیک میزنه از آمپول ها و .... که یادش میاد
آره ... اصا داستان بازیای قبل یادم نمیاد ... چون قبلنا داستان برام مهم نبود همینجوری بازی میکردم.
خب اگه اینجوریه که داستان داره معقول تر میشه واسم ... مخصوصا سری دوم که بازی میکنم خیلی چیزایی که اولش نفهمیدم میفهمم.
اما نمیدونم چرا 47 اینقد تو این نسخه با احساس شده ... این که قبلا هیچ احساسی نسبت به جنس مخالف نداشت حالا دلش میسوزه واسه ویکتوریا که مث خودش نشه !
به خاطرش یه عالمه آدم میکشه !!
راستی یه چیز دیگه ... اصا چرا آجانس به ویکتوریا گیر داده ؟ خب مگه آدم قحطیه ...
و اینکه ویکتوریا چه طوری ارتقا پیدا کرده یعنی کی بهش قدرت داده ؟ اون گردنبنده رو کی ساخته ؟
الان برای دفعه دومه که دارم بازی رو بازی میکنم.
گذاشتم روی pursit و بدون اینکه لباسمو عوض کنم مرحله هارو رد میکنم.
واقعا مزه ی واقعی بازی به اینه که لباستونو عوض نکنید ... حتما امتحان کنید.
الان مرحله ی "run for you'r life" م ... این سری شدیدا داره بهم حال میده.
خیلی خیلی بیشتر از قبل.
و جالب اینجاس که این سه تا مرحله رو کاملا متفاوت با رد کردن دفعه ی اولم بازی کردم!
یعنی یه راه هایی رو رفتم که دفعه ی اول نرفته بودم.
واقعا خاصیت تکرار پذیری بازی بالاس.
مثل اینکه شما هم دقیق یادت نمیاد
این اتفاق مال آخر هیتمن 1 بود
آخر هیتمن 2 میری اون پدر روحانی را نجات میدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)