تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 73 از 269 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

فقر مهاجم مشکلیه که چندین ساله دست از سرمون برنمیداره
    ...
    به نظر من که الان انصاری‌فر رو داریم که جزو بهترین مهاجمای حال حاضره
    ای کاش بیشتر بهش میدون بدن
    من احساس میکنم خیلیا سر "دایی" با این بدبخت مشکل دارن
    توی تیم کوچیک سایپا اونجوری گلزنی میکنه
    کریم میتونه مشکل مارو تو خط حمله برای حداقل 10سال برطرف کنه.
    Last edited by Alinho; 11-06-2012 at 16:46.

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نظر من که الان انصاری‌فر رو داریم که جزو بهترین مهاجمای حال حاضره
    ای کاش بیشتر بهش میدون بدن
    من احساس میکنم خیلیا سر "دایی" با این بدبخت مشکل دارن
    توی تیم کوچیک سایپا اونجوری گلزنی میکنه
    کریم میتونه مشکل مارو تو خط حمله برای حداقل 10سال برطرف کنه.
    مهاجم خوب تو ایران زیاد داریم آرش افشین نوروزی (فولاد) عنایتی (هنوزم دود از کنده بلند میشه!) و و و ...
    ولی باید تو تیم ملی جا بیفتن و هیچکدوم موفق نشدن فرصت طلبیشونو تو تیم ملی ثابت کنن همین انصاریفردو منم خیلی قبولش دارم اما از فرصتی که تو تیم ملی بهش دادن استفاده نکرده البته شاید بگیم خب مسی هم با اون بزرگی تو آرژانتین جا نیفتاد اما اونقدر بهش فرصت دادن تا الان کم کم داره ستاره تیم ملیشم میشه خب اینم یه حرفیه که میتونه درست باشه ولی در کل تیم ملی ما الان باید لااقل 3 تا مهاجم خوب داشته باشه تا بگیم فقر مهاجم وجود نداره که متأسفانه اینطور نیست و تا حالا جور مهاجمامون رو هافبک بیشتر کشیدن و گلزنی کردن
    هاشمیان و کریمی که سنشون خیلی بالا رفته مسعود شجاعی هم مصدومیت خیلی عقب انداختش و خلعتبری هم که بیشتر هافبک تهاجمی هست تا مهاجم نوک و غلامرضا رضایی هم که کیفیت بالایی تو بازیش وجود نداره(این نظر منه) یه سری مهاجمایی هم مثل نوروزی ابراهیمی افشین و... یه مقطع به تیم ملی دعوت میشن و بهشون میدان داده نمیشه و هیچ حاصلی تا حالا نداشته
    ما به هر دلیل نتونستیم مهاجمای خوب کشورمون رو تو تیم ملیمون هم به خوبی ازشون بهره ببریم.
    یه چیزی درباره تیمهای عربی که فردا با قطرشون بازی داریم بگم و اونم اینه که به نظر من ویژگی منحصر به فردشون اینه که گاهی (فرقی نمیکنه چه تیمی جلوشون باشه) خیلی باتعصب و پرتلاش ظاهر میشن و این موارد خیلی کم پیش میاد و اکثر اوقات بازی ضعیفی میکنن و همینطور یه موارد معدودی چندوقت یه بار پیش میاد که باختای پرگلی به دست میارن مثل باخت اردن به ژاپون و باخت 6 هیچ بحرین به ما و 4 1 قطر به کره و و و ولی همین اردن که 6 0 به ژاپون میبازه یادمون هست تو جام ملتها که دوسال پیش بود چطور مزاحم ژاپن شد و با بدشانسی در ثانیه های آخر بازی گل خورد و برد شیرینشو از دست داد و همینطور که یکی از دوستان گفت 2004 هم نزدیک بود ژاپون رو حذف کنن ولی با ترفندی که مربی ژاپون به کار برد سرشونو با پنبه بریدن خلاصه من احتمال میدم قطر فردا برای جبران نتیجه بد و افتضاحش جلوی کره با تمام وجود دفاع کنه و ترفندای خاص عربا رو به کار ببره و تمام تلاششو بکنه با حرفه ای گری حتی مارو شکست هم بده (مثل کاری که عربستان 4 سال قبل کرد)اما تنها کاری که تیم ملی باید بکنه اینه که اجازه این کارهارو به قطر نده و سوار بازی بشه و نهایت دقتشو به کار ببره تا چندتا گل همون اول به قطر بزنه و شیرازشونو از هم بپاشه این کاریه که از تیم منسجم ما برمیاد اتفاقاً میگم منسجم چون همینطوره و بازی ناهماهنگ با ازبکستان کاملاً با بازی فردا فرق داره و من فکر میکنم بازی در حد بازی با بحرین که 6 هیچ بردیمو میتونن انجام بدن کیروش هم تفکراتش میتونه تیم رو در مسیر دلخواه قرار بده من برای برد بازی فردا 70 درصد شانس قائلم و 5 درصد هم احتمال باخت تو بازی فردا وجود داره
    ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض ماجراي مارادونا و کی‌روش!

ورزش۳: مدير باشگاه الوصل مي گويد در جرياني که بين مارادونا و کروش اتفاق افتاد حق با سرمربي تيم ملي ايران است. به گزارش خبرآنلاين؛ حميد يوسف مدير باشگاه الوصل امارات در گفت و گو با روزنامه الاتحاد درباره اتفاقي که بين کروش و مارادونا افتاده است گفت: «حق با تيم ملي ايران و کروش است.ما طبق قانون فيفا بايد 9 ژانويه خلعتبري را در اختيار تيم ملي ايران قرار مي داديم اما مارادونا قصد داشت به صورت توافقي اين بازيکن را در تيم نگه دارد.» يوسف اين را گفت و ادامه داد: «به همين خاطر هم بود که او با کروش تماس گرفت که سرمربي تيم ملي ايران هم پيش از خداحافظي تلفن را روي او قطع کرد.»

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خبر مهم: پخش تلويزيونی ايران - قطر در ابهام/ هنوز حق پخش نخريده‌ايم!

شركت خارجي كه حق پخش اين رقابت‌ها را در اختيار دارد براي فروش حق پخش 12بازي از ايراني‌ها مبلغ 18ميليون دلار درخواست كرد

سايت گل- در حالي كه تنها 24 ساعت تا آغاز بازي ايران و قطر باقي مانده، هنوز تكليف پخش تلويزيونی اين بازی مشخص نيست.

ايران هنوز قراردادي براي خريد حق پخش اين رقابت‌ها منعقد نكرده و به همين دليل براي تصويربرداري و پخش تلويزيوني بازي فردا با مشكل مواجه شده است. به گزارش سايت گل يك شركت خارجي كه حق پخش اين رقابت‌ها را در اختيار دارد براي فروش حق پخش 12بازي از ايراني‌ها مبلغ 18ميليون دلار درخواست كرده اما مسئولان كشورمان از پرداخت اين مبلغ خودداري كرده‌اند و حالا براي پخش اولين بازي خانگي تيم‌ ملي با مشكل مواجه شده‌اند.

مسئولان ايران ترجيح مي‌دادند با پرداخت مبلغي پايين‌تر، فقط حق پخش 8بازي تيم ايران را بخرند اما شركت طرف قرارداد اعلام كرده سرويس‌ها به صورت پكيج‌هاي 12تايي ارائه مي‌شود و امكان فروش حق پخش 8 بازي وجود ندارد. بنابراين معامله تا اين لحظه انجام نشده و ايران براي پخش اولين بازي خانگي خود با مشكلاتي مواجه شده است.

شركت مورد نظر طي نامه‌اي اين مسائل را به AFC منعكس كرده و كنفدراسيون فوتبال آسيا هم ورود هر گونه تجهيزات راديو تلويزيوني براي ضبط و پخش اين بازي را ممنوع اعلام كرده است. يعني تا اين لحظه ميزبان بازي حق در اختيار داشتن تجهيزات تصويربرداري و پخش بازي را ندارد. اين مشكل ممكن است در بازي‌هاي بعدي به محروميت ايران از بازي‌هاي خانگي
    منجر شود. بايد منتظر ماند و ديد مسئولان فدراسيون با اين موضوع جگونه برخورد مي‌كنند.

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

بازی رو نشون نمیدن ؟
    از شبکه ای دیگه میشه دید ؟

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

كمتر از 11 ساعت ديگه براي شروع بازي زمان باقي مونده و موضوع پخش شدن يا نشدن بازي در شرايطي كه همه چيز بايد آرام و منطقي پيش بره، داره كم كم حواشي جديدي را كه اصلاً هم به درون زمين ربطي نداره به تيم ملي تحميل ميكنه. يه بار هم كه تيم ملي در شرايط روحي مناسبي به سر ميبره و شانس هم باهاش يار بوده، مسائل عجيب و غريب جديدي برامون دردسر ساز شده و ممكنه ما را از تماشاي بازي خانگي كه حق مسلم ماست محروم كنه و شايد هم اگر اين مشكلات ادامه پيدا كنه و يك دندگي مسئولان صدا و سيماي ما و شركت دارنده حق پخش بازي ها تدارم داشته باشه ممكنه از بازي ها خانگي بعدي مون محروم بشيم.

آخه چرا اين كارو باهامون ميكنن؟ از شانس مزخرف من، امروز برنامه داشتم در تهران كاري انجام بدم و داشتم تصميم مي گرفتم در راه برگشت براي اولين بار براي تماشاي بازي تيم ملي به آزادي برم ولي كارم لغو شد. حالا چطوري بازي را ببينيم؟

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

محض اطلاع دوستان بايد ذكر كنم در جدول پخش برنامه هاي تلويزيون هيچ شبكه اي تا الآن نسبت به پخش شدن بازي ايران-قطر امروز اعلام آمادگي نكرده. فكر كنم قضيه خيلي خيلي جديه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بازی رو نشون نمیدن ؟
    از شبکه ای دیگه میشه دید ؟
    با خود تی وی نمیدونم چه شبکه ای پخش میکنه الجزیره حق پخششو خریده ولی به احتمال زیاد برای ایرانیها قفلش میکنه.
    پس به نظر من :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم مسئولان از این به بعد با توجه به ناتوانی خودشون از پخش مسابقات به این مهمی دوباره نیان رو اعصاب ملت و لااقل دیگه اینجور سایتهارو چی چی تر نکنن !
    دوستان به احتمال زیاد از این دو سایت (من این دوتا رو میشناسم ولی بگردید زیاد هست) میتونید بازی رو ببینید. فقط به توضیحاتم گوش بدید.
    این سایت اول سایت بدی نیست و تا قبل از بازی یا چند دقیقه بعد از شروع یه سری لینک میگذاره برای تماشای بازی که اکثرش فلاشه ولی شاید بعضیاش نرم افزار خاص بخواد که باید دانلود کنید.
    کد:
    سایت دوم یه سری نرم افزار میخواد برای دیدن بازی که مهمترینش sopcast و streamtorrent و tvu و flash هستند که توصیه میکنم قبل از بازی دانلودشون کنید (لینکای دانلودی که تو سایت هست فایلاش حذف شده از سایت خود نرم افزارها میتونید رایگان دانلود کنید. و نکته دوم احتمال اینم هست که سایت سهل انگاری کنه یه بار پیش اومد و هیچ لینکی برای بازی نگذاشت! ولی شما تا لحظه شروع بازی منتظر باشید چون تا قبل از بازی یا چند دقیقه بعد از شروع بازی به احتمال زیاد اون صفحه ویرایش میشه و لینک دریافت بازی رو میگذارن و بازی رو میتونید با کیفیت بالا دانلود کنید. خوبی این سایت کیفیت بهتر پخشه چون نرم افزارای بیشتری بازی رو پوشش میده !
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه نه نه !
    پخش میشه !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چرا اینقدر کشش دادن شاید این خبرسازیها همش حاشیه سازی حساب بشه شایدم یه ترفند حرفه ای بوده که به هدف کشوندن تماشاگرا به استادیوم و پر کردنش انجام شده که در این صورت هدف خوبی بوده و اگر نتیجه بده باید یه دست مریزاد به همه خبرگزاری ها گفت
    من فکر میکنم امروز استقبال خیلی زیادی بشه و قطرو تو یه روز خوب شکستش بدیم ایشالا

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام بچه ها

خبر خوش :

کد خبر : 972681 زمان ارسال : سه شنبه 1391/03/23 14:34

پخش مستقيم فوتبال ايران و قطر

مسابقه فوتبال ايران و قطر از شبکه سه سيما به صورت زنده پخش مي‌شود.

مسابقه فوتبال ميان ايران و قطر ساعت 20 امشب در استاديوم صدهزار نفري آزادي برگزار مي‌شود و از شبکه سه سيما به صورت زنده پخش خواهد شد.

12. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •