منم خیلی ناراحت شدم
همیشه ازشم خوشم میومد و میاد
منم خیلی ناراحت شدم
همیشه ازشم خوشم میومد و میاد
اخیششششش
از دستش راحت سدیم
من که خیلی خوشحالم
البته یه ذره هم ناراحتم چون دیگه مورینیو نیست که کری بخونه بعد از بازی ضایع شه
به نظر من آبراموویچ حمـــــاقـت کرد!!!
اشتباه بزرگی کرد.نباید الان دست به این کار میزد.به نظر من حداقل باید تا آخر فصل صبر میکرد.خوزه کارشو بلد بود.نمیزاشت تیم این جوری بمونه.
خداحافظ مربي مغرور پرتغالي
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال چلسي انگليس در پي ترك استمفورد بريج توسط مورينيو هرگز ناراحت نشده و سراغي از وي نگرفتند.
به گزراش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، در گزارش مفصل اين روزنامه آمده است: مرد پرتغالي آبي هاي لندن در كمال ناباوري چلسي را ترك كرد؛ اما اين يك حقيقت است كه هواداران چلسي در پي رفتن او هرگز ناراحت نشدند و كسي سراغ او را هم نگرفت!
در ادامه اين مقاله آمده است: خوزه مورينيو با آمدن به چلسي يك ويلاي رويايي با تمام تجهيزات دريافت كرد و تا آخرين روز از حضور رسمي خود در چلسي 8 بار اتومبيل خود را تغيير داد. همسر وي در بورس لندن سود سرشاري داشت و اين همه را مديون نفوذ آبراموويچ بود.
غرور مورينيو براي يك تا دو بازي جواب داد و باعث شد با كمي جنجال به مقاصد خود برسد؛ اما اين بازيگري كم كم براي هواداران چلسي بسيار تكراري و غير قابل قبول شده بود. از طرفي موريني، چلسي را در سايه شوك تغيير مربي و خريد چندين ستاره جديد به مقصد رساند و در فصل بعد از آن نتوانست با تكيه بر دانسته هاي خود كار خاصي براي چلسي انجام بدهد.
در پايان اين گزارش آمده است: خداحافظ اي مربي مغرور! تو جايي در قلب هواداران چلسي نداشته و نداري. آنها مردي از جنس جزيره را براي تيم قديمي و مردمي خود طلب مي كنند و به اين هدف نيز خواهند رسيد.
(مثل اينكه اونجاها هم خيلي طرفدار نداره)
عسل بانو جان دستت درد نکنه،کی این تاپیک و زدی ما نفهمیدیم؟
ایشالله رده بندی های بعدی رو هم زده میشه؟
خدا آخر عاقبت چلسی رو با این مربی های پیشنهادی به خیر کنه
دقیقا،مخصوصا وقتی بازیکنهای مصدوم مثل دروگبا برمیگشتن ، اوضای تیم خیلی بهتر میشد
نوچ نوچ نوچ نوچ نوچ
بابا ایول خفن جو گیر فوتبال آلمانییا ... من موندم این بالاک و کلینزمن کین که تو اینقدر ازشون دفاع می کنی
بالاک که تنبل ترین بازیکن لیگ انگلیس شناخته شد .
کلینز من هم اگه اون دستیارشو ( یواخیم لوووووووووو ) را نداشت که باید می رفت دست سه سیستان و بلوچستان .
ما از این خز و خیلا لازم نداریم جیگر
مربي چلسي كه معلوم شده (بيانيه سايت رسمي باشگاه چلسي) آورام گرانت
دليل بسيار محكمي هم براي اين انتخاب آورده شده.
چون رفيق آبراموويچ بوده
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)