ولی خواهشا انقدر با زاویه های سیاسی به داستان نگاه نکنیم ...
دوست من!
بازی آمریکا - ایران رو کل دنیا با دوز کم یا زیاد به چشم بازی ای با رگه های سیاسی دو کشور میدیدند... چون بعد از انقلاب و قطع شدن روابط این دو کشور، اولین دیدار ملی این دو تیم در چنین تورنومنت بین المللی ای و رسمی ای بود که به عنوان بازی جوانمردانه شناخته شد... حالا شما منکر این موضوع هستید؟
من یادمه بعد بازی ایران - آمریکا یه نقل قول از جلال طالبی خوندم که قبل از شروع بازی به بازیکنای تیم ملی به جای مسائل تاکتیکی، گفته بود که حریفتون آمریکاست و میدونید نباختن چقدر برامون مهمه!
ضمن اینکه جرف من حداقل تو پست قبلی اصلا ارتباطی با سیاست و... نداشت... خاطراتی که شخصا با تیم ملی بین سال های 96 تا 2000 دارم، با هیچ کدوم از تیم ملی بعد از این سال ها به اون شدت نداشتم...
امریکا تیمی بسیار متوسط بود اون زمان
تیم خیلی قوی ای نبود! اما تیمی بود که دوره قبلش در جام جهانی میزبان بود و از گروهش صعود کرده بود. تو سال 1998 پیش از شروع نائب قهرمان گولد کاپ شده بود و نائب قهرمانیش در حالی بود که برزیل رو با حضور ستاره ای مثل روماریو برده بود در نیمه نهایی. به عنوان تیم دوم اون منطقه صعود کرده بود به ورلد کاپ. ضمن اینکه یه نگاه کنید به ترکیب اون موقع آمریکا:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این شدتی که شما میگی تیم متوسط بود هم خداییش نبود... به نظرم اونا از تیم ملی ما که اون سال با حماسه رفت جام جهانی واقعا قوی تر بودن...
+
من منکر ارزش هیچ کدوم از گل هایی که گفتی نشدم... بیش از اون گلایی که گفتی، میشه گلای ارزشمند دیگه ای رو نام برد... اما گل استیلی هم بدون شک در بین این لیسته.