تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 280 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

نه عزیز
    گل حمید استیلی به آمریکا (یادش بخیر)
    این لینک ها رو ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

2. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا بازی ضعیفی کردیم ... مربی بی دانش تیم هم ارنج بسیار ضعیفی کرده بود ... اگه این فصل امثال کریمی و

اولادی با همه ی انگیزه هاشون خودشونو نشون ندادن خواهشا گردن اینا نندازین ... شخص استیلی مقصر این

ناکامی هاست .

هدف کاشانی هم حتما از نبستن خط دفاع و نگرفتن هافبک دفاعی ایجاد دو محور کرج قزوین و تهران قم به ترتیب

در سمت چپ و راست تیم در زمین بود ... باید بگیم یه عوارضی هم بزنن واسه باشگاه در آمد حاصل شه .

خیلی ناامید و متاسف شدم ... خیلی ...
    Last edited by Ssarshar; 09-08-2011 at 14:40.

4. این کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

استیلی هم آدم کوچیکی نیست آدمای کوچیکی هم دورش نیستن
    عاشوری
    مایلی کهن
    از همه مهمتر سومدیک که اگر استیلی به حرفاش گوش بده پشیمون نمیشه
    مایلی که غفقط فکر حاشیه و ... است نه کمک به پرسپولیس!...

پس بهتره به خاطر منافع پرسپولیس دیگه دایی رو فراموش کنیم
    به کریمی که اعتقاد داریم دیگه همین بازیکنم برای اینکه جایگاه خودش رو در تیم پیدا کنه به زمان بیشتری احتیاج داره چه برسه به مربیا که باید کل ساختار تیم دستشون بیاد
    مگه آقای مربی از کریمی تو جای درستش استفاده میکنه؟..
    چیزی که فعلا مهمه اینه که زننده گل قرن سرمربی پرسپولیسه و باید ازش حمایت بشه تا اگر نتیجه نگرفت تقصیرو گردن تماشاگرا نندازه
    الان زننده گل قرن شد ملاک برای خوب مریبگری کردن؟....

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله ایشون به امریکا گل زدن سرشونم درد نکنه ... ولی خواهشا انقدر با زاویه های سیاسی به داستان نگاه نکنیم ...

امریکا تیمی بسیار متوسط بود اون زمان ... درضمن خیلی از بر و بچه های تیم ملی بودن که در شرایطی سخت چه گلایی زدن !

گل زیبای گل محمدی به تیمی قدرتمند مثل ایرلند که جام جهانی 2002 این تیم 7 گل به عربستان زد !!
    گل سرنوشت ساز پروین در قهرمان کردن ایران در آسیا ...
    گل های دایی و خداداد و ... در دهه ی 90 به کره و ژاپن که امریکا نسبت به قدرت این دو تیم اون زمان سوسک بود !!!
    حالا به نظر شما چرا انقدر ما زوم کردیم رو گل به امریکا ؟؟؟ به نظر شما بحث دیگری جز جبهه گیری سیاسی هست ؟؟؟

این پست رو ندادم که بخوام خدایی ناکرده اینجا بحث غیر فوتبالی و انحرافی و ... کرده باشم .
    فقط میخوام بگم بهتره هر اتفاق بدی که در زمان حال می افته رو با سالها پیش پوشش ندیم .
    هرچیزی سر جای خودش .

پ.ن : راستی اولادی هم یکماه مصدوم شد و شاید به دربی نرسه !! اینم از تک مهاجم !!
    Last edited by Ssarshar; 09-08-2011 at 15:33.

7. 4 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه عزیز
    این لینک ها رو ببین:
    والا گل قرن ایران شاید ولی تا اونجا که من میدونم گل قرن گل مارادونا به انگلیسه.
    وي همچنين به تنهايي صاحب افتخارات زيادي از جمله بهترين بازيکن جام جهاني 1986 و بهترين گل قرن از سوي فيفا و بازيکن قرن فيفا از سوي مردم را در کارنامه خود دارد.
    کد:
    در سال 2002 مارادونا در رای گیری اینترنتی فیفا جهت انتخاب بهترین بازیکن فوتبال قرن بیستم رای اول را بدست آورد و بعنوان بهترین بازیکن قرن بیستم توسط طرفداران فوتبال جهان شناخته شد. در همین سال گل دوم وی به انگلستان در جام جهانی 1986 بعنوان برترین گل قرن معرفی شد.
    کد:

9. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بله ایشون به امریکا گل زدن سرشونم درد نکنه ... ولی خواهشا انقدر با زاویه های سیاسی به داستان نگاه نکنیم ...

امریکا تیمی بسیار متوسط بود اون زمان ... درضمن خیلی از بر و بچه های تیم ملی بودن که در شرایطی سخت چه گلایی زدن !

گل زیبای گل محمدی به تیمی قدرتمند مثل ایرلند که جام جهانی 2002 این تیم 7 گل به عربستان زد !!
    گل سرنوشت ساز پروین در قهرمان کردن ایران در آسیا ...
    گل های دایی و خداداد و ... در دهه ی 90 به کره و ژاپن که امریکا نسبت به قدرت این دو تیم اون زمان سوسک بود !!!
    حالا به نظر شما چرا انقدر ما زوم کردیم رو گل به امریکا ؟؟؟ به نظر شما بحث دیگری جز جبهه گیری سیاسی هست ؟؟؟

این پست رو ندادم که بخوام خدایی ناکرده اینجا بحث غیر فوتبالی و انحرافی و ... کرده باشم .
    فقط میخوام بگم بهتره هر اتفاق بدی که در زمان حال می افته رو با سالها پیش پوشش ندیم .
    هرچیزی سر جای خودش .

پ.ن : راستی اولادی هم یکماه مصدوم شد و شاید به دربی نرسه !! اینم از تک مهاجم !!
    دوست عزیز بعید میدونم گرافیکار هم طرفدار حمید استیلی باشه, همینطور که من نیستم! اما چون دلتون از استیلی پره لطفا یکی از تاریخی ترین بردهای ایران رو کوچیک نکنید...حالا دیگه آمریکا شد یه تیم متوسط و حتی سوسک!!!!

از این حرفا گذشته فکر میکردم فقط تماشاگرای روی سکوها احساسی برخورد میکنن اما میبینم اینجا هم...! با این صبر و تحمل و حمایتی که میکنید حتما تیمتون پیشرفت خواهد کرد!!

11. این کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مایلی که فقط فکر حاشیه و ... است نه کمک به پرسپولیس!...
    منم با اين حرف شما موافقم دوست عزيز
    اي كاش جناب مايلي كهن حداقل توي اين مقطع كمتر مصاحبه كنه
    اما از تجربه اش نميشه گذشت اكثر اوقات با تيماي جوون كار كرده و حداقل توي اين بخش ميتونه به تيم كمك كنه
    هر اخلاقي داشته باشه اما هميشه يه چشمش دنبال بازيكناي تيمهاي پايه اس همچين كسي واقعا جاش توي پرسپوليس خالي بوده به نظر من
    هرچند به قول شما بايد حاشيه هاشو كمتر كنه

مگه آقای مربی از کریمی تو جای درستش استفاده میکنه؟.
    هنوز هم كريم و هم استيلي زمان نياز دارن تا همديگرو بهتر بشناسن
    اين رو هم مد نظر داشته باشين كه فقط جاي كريمي نيست كه بايد مشخص بشه جاي ساير بازيكنا و نحوه ارتباطشون با كريمي هم بايد مشخص بشه
    اين مورد هم با آزمون و خطا به دست مياد
    مثلا الان استيلي با توجه به اين دو بازي متوجه شده كه اون 20 دقيقه با ملوان كه كريمي با گرايش به كناره ميدون بازي كرد بهتر جواب داده قطعا بازيكني با خصوصيات كريمي كه توي اكثر پستها ميتونه بازي كنه كمي طول ميكشه تا مربي بر اساس خصوصيات ساير بازيكنا مناسبترين مكان رو براي كريمي پيدا كنه
    الان زننده گل قرن شد ملاک برای خوب مریبگری کردن؟...
    نه دوست من قطعا نه
    اين مثال رو فقط به اين خاطر زدم كه بگم استيلي هم آدم كوچيكي نيست
    فكر ميكنم اين تيم ارزش كمي صبوري رو داره

+
    سرشار جان دوست گلم
    همه مثالهايي كه زدي جزء خاطرهاي مشترك و خوبمونه اين گل هم چون به طور رسمي اعلام شد گل قرنه من مثالش رو زدم وگرنه همه اون گلهايي كه اشاره كردي جزء مهمترين گلهاي تاريخ فوتبال ما هستن
    واقعا براي من مهم نيست كه اين گل رو استيلي به آمريكا زده اگر به پرتغال هم ميزد تفاوتي نداشت
    تنها فرقش اينه كه كنفدراسيون آسيا به طور رسمي اين گل رو به عنوان گل قرن معرفي كرد

+
    واقعا اولادي يك ماه نميتونه بازي كنه؟
    همينجوري هم آماده نبود و زمان ميخواست تا همون اولادي سرحال باشه
    اميدوارم براي بازي با استقلال حداقل روي نيمكت باشه

13. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

محتوای مخفی: پاسخ نقل قول - بی ارتباط با تاپیک 

ولی خواهشا انقدر با زاویه های سیاسی به داستان نگاه نکنیم ...
    دوست من!
    بازی آمریکا - ایران رو کل دنیا با دوز کم یا زیاد به چشم بازی ای با رگه های سیاسی دو کشور میدیدند... چون بعد از انقلاب و قطع شدن روابط این دو کشور، اولین دیدار ملی این دو تیم در چنین تورنومنت بین المللی ای و رسمی ای بود که به عنوان بازی جوانمردانه شناخته شد... حالا شما منکر این موضوع هستید؟
    من یادمه بعد بازی ایران - آمریکا یه نقل قول از جلال طالبی خوندم که قبل از شروع بازی به بازیکنای تیم ملی به جای مسائل تاکتیکی، گفته بود که حریفتون آمریکاست و میدونید نباختن چقدر برامون مهمه!
    ضمن اینکه جرف من حداقل تو پست قبلی اصلا ارتباطی با سیاست و... نداشت... خاطراتی که شخصا با تیم ملی بین سال های 96 تا 2000 دارم، با هیچ کدوم از تیم ملی بعد از این سال ها به اون شدت نداشتم...
    امریکا تیمی بسیار متوسط بود اون زمان
    تیم خیلی قوی ای نبود! اما تیمی بود که دوره قبلش در جام جهانی میزبان بود و از گروهش صعود کرده بود. تو سال 1998 پیش از شروع نائب قهرمان گولد کاپ شده بود و نائب قهرمانیش در حالی بود که برزیل رو با حضور ستاره ای مثل روماریو برده بود در نیمه نهایی. به عنوان تیم دوم اون منطقه صعود کرده بود به ورلد کاپ. ضمن اینکه یه نگاه کنید به ترکیب اون موقع آمریکا:
    کد:
    به این شدتی که شما میگی تیم متوسط بود هم خداییش نبود... به نظرم اونا از تیم ملی ما که اون سال با حماسه رفت جام جهانی واقعا قوی تر بودن...
    +
    من منکر ارزش هیچ کدوم از گل هایی که گفتی نشدم... بیش از اون گلایی که گفتی، میشه گلای ارزشمند دیگه ای رو نام برد... اما گل استیلی هم بدون شک در بین این لیسته.

من فکر کنم حرف علیرضا بابت این نبود که گل استیلی رو به مربی گریش وصل کنه... بیشتر مربوط به اینه که این مربی فوتبالیست خوبی بوده و در دوره مربی گریش، ثابت کرده مربی خوبیه و احتیاج به فرصت و اعتماد هوادارای پرسپولیس داره. (البته خودش توضیح بده بهتره)
    یاعلی

15. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من!
    بازی آمریکا - ایران رو کل دنیا با دوز کم یا زیاد به چشم بازی ای با رگه های سیاسی دو کشور میدیدند... چون بعد از انقلاب و قطع شدن روابط این دو کشور، اولین دیدار ملی این دو تیم در چنین تورنومنت بین المللی ای و رسمی ای بود که به عنوان بازی جوانمردانه شناخته شد... حالا شما منکر این موضوع هستید؟
    من یادمه بعد بازی ایران - آمریکا یه نقل قول از جلال طالبی خوندم که قبل از شروع بازی به بازیکنای تیم ملی به جای مسائل تاکتیکی، گفته بود که حریفتون آمریکاست و میدونید نباختن چقدر برامون مهمه!
    ببخشید منظور از کل دنیا چیه ؟؟؟ چرا ما عادت کردیم چیزی رو که برای مردم خودمون بزرگ کردیم رو به همه ی دنیا بسط بدیم ؟

بنده شخصا اون سال تا حدودی یادمه بازیها . کمترین میزان بیننده برای فوتبال امریکا بود . بعد از 13 سال و زور زدن و... تازه

تونستن یه جمع محدودی رو به فوتبال علاقه مند کنن . رسانه های جهانی هم ساده با این موضوع برخورد کردن... یه خبر

ورزشی ... اونم واسه مردم امریکا و دولتش که حتی قوانین فوتبال رو هم نمیدونستن ...

هم ایران قوی تر از الان بود و هم امریکا ضعیفتر از حال .

چرا گل مهدوی کیا انقدر شهره نشد ؟؟؟ دلیلش سادست چون مثل استیلی اون همه ادا و اصول در نیاورد ...

به این شدتی که شما میگی تیم متوسط بود هم خداییش نبود... به نظرم اونا از تیم ملی ما که اون سال با حماسه رفت جام جهانی واقعا قوی تر بودن...
    دلیل اصلی ضعف تیم ایران شخص طالبی بود ... ویرا واقعا مربی عالی بود ... قدرشو ندونستن وگرنه بیشک ایران از گروه

خودشم صعود میکرد ... به نظر من تک تک بازیکنای ایران از لحاظ تکنیکی یه سرو گردن از امریکاییها بالاتر بودن

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گل قرن ايران گل استيلي به آمريكا
    گل قرن فوتبال دنيا گل مارادونا به انگليس

18. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •