تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 90 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

این دو تا اسنپ شات از گل های چهارم و پنجم آرسناله امیدوارم خوشتون بیاد.

2. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

4. 7 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتایج مالی باشگاه در 6 ماه گذشته

باشگاه فوتبال آرسنال نتایج مالی خود را تا پایان ماه نوامبر اعلام کرد
    - سود گروه تا پیش از کسر از مالیات 49.5 میلیون پاند بود ( در سال 2010 منفی 6.1 میلیون بود)
    - سود حاصل از فروش بازیکنان 63 میلیون پاند بود که در سال 2010 4 میلیون بود.
    - 74.7 میلیون پاند صرف خرید و تمدید قراردهای بازیکنان شد 17.3 میلیون پاند از آن صرف بندهایی از قرارداد بازیکنان شد که باید افزایش میافت.
    - از تجارت با بازیکنان 46.1 میلیون پاند حاصل شد که سال 2010 این مبلغ5.9 میلیون بود.
    - گردش مالی فوتبالی 113.5 میلیون پاند است که سال 2010 این مبلغ 97.6 میلیون پاند بود که 4 بازی اضافه شامل آن میشود.
    - سود عملیاتی ( با نادیده گرفتن استهلاک و هزینه های بازیکنان) از قسمت فوتبالی به 15.2 میلیون پاند افزایش یافت که در سال 2010 این مبلغ 3.3 میلیون بود.
    - فعالیت کمی در تجارت املاک بود که مبلغش 3.2 میلیون پاند بود که در سال 2010 این مبلغ22.5 میلیون پاند بود. سود عملیاتی 0.5 میلیون پاند بود که در سال 2010 3.3 میلیون پاند بود.
    - گروه بدهی کوتاه مدت ندارد. ساختار مالی قدرتمند است و ذخایر نقدی 115.2 میلوین پاند است که سال 2010 حدود 110.4 میلیون پاند بود.
    - پیترهیلوود میگوید
    " ما به رکورد آرسنال و ثباتش در فصول گذشته افتخار میکنیم. در هر سطحی از باشگاه از لحاظ مالی در جایی هستیم که اطمینان داشته باشیم که همیشه رو به جلو باشیم."

لینک خبر از کانون هواداران آرسنال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رییس : خاطرات خوشی از آرسنال دارم!

مهاجم اسپانیایی سابق آرسنال بعد از پیوستن در سال 2004 به آرسنال، 3 سال خوب را در شمال لندن سپری کرد.

خوزه آنتونیو رییس کار خود در آرسنال را با فتح لیگ برتر بدون شکست و پیروزی در فینال جام حذفی تمام کرد. او تاکید دارد که نهایت توان خود را در هایبوری به نمایش نگذاشت اما این جایگاهی است که همواره در قلب او وجود دارد.

" چیزی جز خاطرات شاد و مثبت از آن زمان ندارم. هر زمان که وقت داشته باشم بازی های آنها را دنبال می کنم و همیشه بهترین آرزوها را برای آنها دارم.

در آن زمان وقتی به این تیم ملحق شدم بسیار هیجان انگیز بود، یکی از آن تجربه ها که خود را نیشگون می گیرید تا مطمئن شوید واقعا اتفاق افتاده. در آن زمان قدم بزرگی برایم بود اما خانواده و دوست دخترم نیز خیلی از من حمایت کردند.

وقتی از علاقه آرسنال به خود باخبر شدم حس شادمانی داشتم و اسپانیا را ترک کردم تا بروم و لیگ را با آنها پیروز شود، چیزی که به آن دست پیدا کردم اما یک جهش بزرگ برای من بود.

باید بگویم که که همه خیلی خیلی کمک حال من بودند، نه تنها بازیکنان و کارکنان در باشگاه. من مردمانی بسیار مهربان را در انگلستان شناختم."

رییس خیلی زود محبوبیت خود در نزد هواداران را بدست آورد و با زدن گل های حساسی مقابل پورتسموث و فولهام نقش مهمی در روند تیم شکست ناپذیر داشت. این همان فصلی است که او هرگز فراموش نخواهد کرد.

" در ان زمان خیلی آن را درک نمی کردم اما وقتی کار تمام شد شروع به درک این موضوع کردم که ما بخشی از تاریخ فوتبال شدیم و نام خود را در کتاب های تاریخ نوشتیم.

معتدم همه ما بخشی از گنجینه آن فصل خاص بودیم. شدت احساسات آن باورنکردنی بود.

در زمانی شبیه به آن دوره، شما احساس افتخار و اعتماد به نفس می کنیم. احساس می کنید که کاری را به خوبی انجام دادید. احساس شادمانی می کنید، احساس قدرت می کنید و احساس می کنید که قدم درستی در حرفه خود برداشته اید."

8. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خب منم برد تاتنهام رو با تاخیر تبریک میگم.

اومدم دوتا کلیپ بزارم اولیش گل بی نظیر لنسبوری برای تیم زیر 21 سال انگلستان. این گل رو 100 در 100 ببینین. عالیه این گل:

دومی هم یه حرکت خیلی عالی از ریو تو بازی بولتون و چلسی:

10. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرسن ونگر بهترین مربی ماه فوریه جزیره

آرسن ونگر پاداش شکست نخوردن تیمش در رقابت های لیگ برتر در ماه فوریه را با کسب عنوان بهترین مربی ماه بدست آورد.

ونگر برای دوازدهمین (12) بار این عنوان را بدست می آورد و این مساله بخاطر مبارزه آرسنال برای بازگشت به جایگاه چهارم جدول لیگ حزیره است.

بعد از کسب یک امتیاز در ابتدای ماه در خانه بولتون، یک پیروزی 7 - 1 خانگی مقابل بلکبرن روند را تغییر داد. این پیروزی شامل یک هت تریک از رابین ونپرسی، دو گل از الکس اوکسلید چمبرلین و یک گل از میکل آرتتا و تیری هانری بود تا بزرگترین پیروزی لیگ در ورزشگاه امارات را رقم بزنند.

در ادامه توپچی ها به ساندرلند سفرکردند، جایی که به لطف گل دقیقه 90 تیری هانری در آخرین بازی داخلی او در دوران قرضیش، 3 امتیاز ارزشمند به حساب باشگاه واریز شد.

در نهایت آرسنال با پیروزی هیجان انگیز 5 - 2 در دربی شمال لندن مقابل حریف سنتی خود تاتنهام، این ماه را به پیان برد. مردان ونگر ابتدا با دو گل از حریف عقب افتادند اما یک گل از باکاری سانیا، رابین ونپرسی و توماس روسیچکی در کنار دو گل از تئو والکات یک پیروزی بزرگ را رقم زد.

تصمیم انتخاب بهترین های ماه توسط مجموعه ای شامل نمایندگان گروه های حاکم بر فوتبال، رسانه ها و هواداران صورت می گیرد.

لینک خبر

12. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

آخرین باری که رئیس این جایزه رو گرفته بر میگرده به دقیقا 1 سال پیش که اون موقع هم مربی ماه فوریه شده بود.

دوستان تو این عکسهای پست بالا به اون فروهر بالای کمد خیلی توجه کنین.
    احتمالا این همون فروهریه که 2 سال پیش آرسنال.آی آر برای فابرگاس فرستاده بود.

بازیه امروز رو هم مثل این tv3 نشون میده. به امید پیروزی.
    یاد آرشاوینی که تک و تنها 4 تا به لیورپول تو زمین خودش زد اونم تو شبی که همه مصدوم بودن به خیر. عجب شبی بود اون شب، هیچ وقت یادم نمیره. هنوز اون صحنه گل چهارمش خوب یادمه که بعدشم با دست 4 رو نشون میداد.

14. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

احتمال حضور پودولسکي در آرسنال زياد است

طبق شايعاتي که در آلمان و لندن به گوش مي رسد ، احتمال مي رود که انتقال لوکاس پودولسکي از باشگاه کلن به آرسنال انگليس صورت پذيرد .

رینر کالموند ، مدیر ورزشی اسبق لورکوزن المان اعلام کرد که طی صحبت هایی که با این مهاجم آلمانی داشته است از تمایل او برای رفتن به آرسنال مطلع شده است و احتمال صورت گرفتن این انتقال در تابستان را بیش از 90 درصد اعلام داشته است.

در اوایل این هفته اعلام شد که توافقات اولیه برای انتقال پودولسکی از کلن به آرسنال در پایان این فصل صورت گرفته است . علاوه بر این با توجه به قرار داد پیشنهادی ، توپچی ها می توانند قیمت 10 میلیون یورو را برای این بازیکن تعیین کنند.

کالموند در ادامه افزود :« من در دیداری که با پودولسکی داشتم متوجه علاقه بسیار زیاد او برای پیوستن به توپچی ها شدم و از اینکه مبلغ قرار داد برای او آنچنان نیز مهم نبود بسیار خوشحال شدم زیرا انگلیس تجربه خوبی برای رشد این مهاجم 26 ساله است. به نظر من هیچ مانعی بر سر انتقال این بازیکن نمی باشد و تابستان او را در تمرینات آرسنال خواهیم دید.هنوز هیچ چیز رسمی نشده است . کلن در ابتدا قیمت 20 میلیون یورو را پیشنهاد داده است ، اما به نظر آرسنال این مبلغ را برای یک سال به سادگی قبول نخواهد کرد .»

او ادامه داد:«در هر صورت پودولسکی یکی از چهره های برجسته باشگاه کلن است ، که توانسته نمایش های خوبی از خود به جای بگذارد ، او در 19 بازی خود در بوندسلیگا 15 گل به ثمر رسانده است و آمار خوبی را از خود بر جای گذاشته است.»

16. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب نیمۀ اول که به خیر گذشت. چقدر دفاع هامون اشتباه میکنن. اشتباه های بد و بچه گانه. اگه ژسنی رو نداشتیم تا حالا بازی 4-1 بود!
    امیدوارم نیمۀ دوم بهتر بازی کنه تیم. والکات اصلاً تو بازی نبود.
    Last edited by powerslave; 03-03-2012 at 19:18.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    بازی در کل زیاد قشنگ نیست و تیم ها مخصوصا آرسنال خیلی محافظ کارانه کار میکنند .....لیورپول هم قدرت حمله کردن نداره بازی تو مرکز زمین بیشتر جریان داره...
    از دقیقه 50 به بعد چرا گزارش بازی اینطوری شد؟! 5 6 ثانیه جلوتر از از خوده بازی بود؟ یکی دیگه از شاهکار های صدا و سیما...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •