تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 154 اولاول ... 236369707172737475767783123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایبرا : مانچینی فقط یک مربی خوش لباس وشیک پوش است

فقط بعد از گذشت یک هفته از انتقاد شدید زلاتان از پپ گواردیولا ، سرمربی بارسلونا ، مانچینی ، سرمربی منچستر سیتی ، از سوی زلاتان مورد انتقاد شدید قرار گرفت .

سایت گل- زلاتان ابراهیموویچ ، مهاجم تیم آث میلان ، که این روزها نامش را بیش از پیش در تیترهای خبری می شنویم بار دیگر در اظهار نظری جالب مانچینی سرمربی سابق خود را مورد انتقاد شدید قرار داد .

فقط بعد از گذشت یک هفته از انتقاد شدید زلاتان از پپ گواردیولا ، سرمربی بارسلونا ، مانچینی ، سرمربی منچستر سیتی ، از سوی زلاتان مورد انتقاد شدید قرار گرفت .

زلاتان با ورق زدن خاطراتش در تیم اینتر ، خاطره ای تلخ را یادآوری و بازگو کرد . اینتر ایتالیا در لیگ قهرمانان اروپا در فصل 2008-2007 مقابل تیم لیورپول شکست را پذیرفت و از دور مسابقات حذف شد . زلاتان با انتقاد از تاکتیک غلط مانچینی در این دیدار خاطر نشان کرد که مانچینی توان هدایت تیم بزرگی همچون اینتر را در این رقابت های حساس را نداشت و در رختکن تیم دچار استرس بود ، همین عامل سبب شد تا بازیکنان نیز دچار استرس شوند .

زلاتان در مصاحبه ای اعلام کرد که مانچینی فقط یک مربی خوش لباس و شیک پوش است .

او در ادامه گفت : من هیچ گاه نتوانستم واکنش مانچینی را در برابر لیورپول درک کنم . مانچینی در سری آ تیم خوبی را ساخته بود و تیم نیز روند رو به رشدی را در پیش داشت ، اما مانچینی و تفکراتش در این بازی موجب حذف اینتر از لیگ قهرمانان شد . همین امر نیز باعث شد تا موراتی مورینیو را جایگزین او بر روی نیمکت اینتر نماید .

در سال 2009 زلاتان به بارسلونا منتقل شد تا برای تیم رویاهایش بازی کند ، اما اختلافات زلاتان با گواردیولا باعث شد تا این مهاجم سوئدی بار دیگر به شهر میلان بازگردد و این بار در سال 2010 در تیم آث میلان بازی کند .

زلاتان در مورد انتقالش به میلان نیز صحبت کرد و گفت : بعد از بازی میلان مقابل بارسلونا در 25 آگوست 2010 مسئولان میلان تمایل خود را برای جذب من اعلام کردند و مهلت نقل و انتقالات نیز تا 31 آگوست بود و من نیز ترجیح دادم به این تیم بروم .

در آن زمان رونالدینیو نیز این تصمیم مرا تایید کرد ، هرچند طرفداران بارسا از این تصمیم من بسیار شگفت زده و خشمگین شدند .
    زلاتان در اولین فصل حضورش در میلان موفق شد اسکودوتو را فتح کند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الگری: زلاتان به اندازه رونالدو و مسی می ارزد؛ایبرا برای فروش بیشتر کتابش اینطور از گواردیولا انتقاد کرده

مربی ایتالیایی معتقد است که می توان هر دو غول اسپانیا را در رقابتهای اروپایی به زانو درآورد

سایت گل- ماسیمیلیانو الگری مربی باتجربه میلان معتقد است که زلاتان ایبراهیموویچ به اندازه کریستیانو رونالدو و لیونل مسی خوب است

مربی ایتالیایی معتقد است که تیمش می تواند مقابل بارسلونا و رئال موفق باشد و دیدار تیمش مقابل بارسا را یک فینال خوانده

الگری در صحبتهایی به گاتزتا دلوسپورت گفت:« ایبراهیموویچ به اندازه رونالدو و مسی می ارزد. بارسلونا و رئال مادرید، بهترین تیمهای لیگ قهرمانان اروپا هستند. ما می توانیم بارسلونا را در سن سیرو شکست دهیم.بازی ما مقابل بارسا یک بازی عادی نیست؛ بلکه یک فینال است.»

این درحالی است که زلاتان در بیوگرافی اش که اخیرا به چاپ رسید، گواردیولا را به باد انتقاد گرفته بود

الگری درمورد این کتاب گفت:« فکر می کنم زلاتان برای آنکه بتواند نسخه های بیشتری از کتابش را به فروش برساند، چنین مطالبی را مورد گواردیولا نوشته.»

میلان بعد از شروعی ضعیف در رقابتهای این فصل سری آ، اکنون به روزهای اوجش بازگشته.مربی روسونری معتقد است که تیمش می تواند با یوونتوس که اکنون یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در سری آ است به مبارزه بپردازد:« میلان و یوونتوس مدعیان قهرمانی هستند ولی اگر اینتر در 5 بازی متوالی به پیروزی برسد، دقیقا مثل همان کاری که ما کردیم، آنها هم می توانند به کورس قهرمانی بازگردند.»

الگری ادامه داد:« من از عملکرد اودینزه و لاتزیو واقعا متعجب شدم.»

میلان در حال حاضر در رده سوم جدول سری آ قرار دارد و با پایان یافتن وقفه ای که برای برگزاری بازیهای ملی ایجاد شده مقابل فیورنتینا قرار خواهد گرفت

کد:

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پروژه انتقال مونتولیوو باز شد

طبق آخرین گزارشات میلان بار دیگر به دنبال ریکاردو مونتولیوو می باشد.

آخرین گزارشات رسیده از ایتالیا حاکی از آن هستند که میلان پیشنهاد تازه ای برای به خدمت گرفتن مونتولیوو آماده کرده است.

روسونری ها موفق نشدند در تابستان این هافبک خلاق ملی پوش را به خدمت بگریند,کسی که قراردادش در ژوئن 2012 به اتمام خواهد رسید و قصد تمدید با باشگاه ویولا را ندارد.

حال زمزمه هایی به گوش می رسد مبنی بر اینکه روسونری ها با مدیر ورزشی باشگاه باشگاه فیورنتینا پنتالئو کوروینو ملاقاتی داشته است تا احتمال این انتقال در ژآنویه پیش رو بررسی شود.

گفته می شود میلانی ها قصد دارند تا برای این محصول آکادمی آتالانتا مبلغ 3 ملیون یورو پیشنهاد دهند .

این رقم بسیتر پایین تر از ارزش واقعی ریکاردو مونتولیوو می باشد اما فیورنتینا باید تصمیم بگیرد که این بازیکن را در ژانویه با این قیمت به فروش خواهد رساند یا در تابستان او را در یک انتقال آزاد از دست خواهد داد.

این ملی پوش ایتالیا از 18 ماه گذشته به صورت مداوم پیشنهاد تمدید قرارداد با این باشگاه را رد کرده است.

تیم هایی چون رم و بایرن مونیخ نیز می تواند از مقصد های وی در تابستان باشند.

کد:

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آباته اولین بازی ملی اش را انجام داد

مدافع میلان از اینکه اولین بازی ملی اش را شب گشذته مقابل لهستان انجام داده بسیار خوشحال است

سایت گل – ایگناسیو آباته از اینکه در پیروزی دو بر صفر شب گذشته ایتالیا مقابل لهستان اولین بازی ملی اش را انجام داده بسیار خوشحال است.

این مدافع 25 ساله 90 دقیقه برایاتزوری ها بازی کرد و در گفتگو با شبکه تلویزیونی رای گفت:" شروع بسیار خوبی برای بازی های ملی ام بود. لهستان در نیمه اول پرس سنگینی ایجاد کرده بود اما در نیمه دوم توانستیم نبض بازی را در دست بگیریم."

آباته امیدوار است در جام ملتهای تابستان آینده یکی از بازیکنان اصلی تیمش باشد. او می گوید:" تمام تلاشم را خواهم کرد و اگر سرمربی تیم به من فرصت دهد توانایی هایم را نشان می دهم. خوشحال می شوم اگر در یورو 2012 عضو ثابت تیم ملی ایتالیا باشم."

ایتالیا اکنون خود را برای دیدار دوستانه سه شنبه شب مقابل اروگوئه آماده می کند.

کد:

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باشگاه های ایتالیایی باید گوتزه را به خدمت بگیرند

پشنهاد الیور بیرهوف به باشگاه های سری آ ایتالیا....

بازیکن سابق آسکولی , اودینزه و میلان الیور بیرهوف به باشگاه های ایتالیایی توصیه کرد تا استعداد جوان آلمانی ماریو گوتزه به به خدمت بگیرند.

این جوان 19 ساله یکی از ستاره های اروپایی است و بیرهوف بر این باور است که ستاره بورسیا دورتموند یک سرمایه گذاری بسیار زیرکانه است.

وی در ادامه چنین گفت " پیشنهاد من این است که باشگاه های ایتالیایی نگاه های خود را معطوف این بازیکن کنند و ماریو گوتزه را به خدمت بگیرند"

" او هنوز بازیکن بسیار جوانی است اما او دارادی استعداد خالص و کامل است"

" هر تیمی او را به خدمت بگیرد یقینا سرمایه گذاری و غنیمت بسیار بزرگی را کسب کرده است.او تنها 19 سال دارد اما در حال حاضر او می تواند به عنوان یک بازیکن با کلاس جهانی در نظر گرفته شود"

گوتزه یک هافبک مهاجم است که در تیم ملی آلمان نیز بازی کرده است.اخیرا گفته می شد او به باشگاه هایی چون آرسنال یا منچستر یوناییتد منتقل خواهد شد.

کد:

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اينزاگي: در ژانويه ميلان را ترک خواهم کرد

مهاجم پا به سن گذاشته ميلان اعلام کرد هنوز علاقه‌اش به فوتبال را حفظ کرده است.

به نقل از کوریره دلو اسپورت، فیلیپو اینزاگی از سال ۲۰۰۱ در میلان بازی می‌کند و در بیش از ۲۰۰ بازی توانسته ۷۲ گل برای روسونری به ثمر برساند ولی در فصل جاری سایر مهاجمان این تیم به وی ترجیح داده شده‌اند.

سوپر پیپو در این مورد گفت: دوست دارم در تمام ۹۰ دقیقه بازی کنم. نزدیک به یک سال است که در میلان نتوانسته‌ام تا پایان یک بازی در ترکیب این تیم بازی کنم.
    از شرایط کنونی راضی هستم ولی مهم‌ترین مساله برای یک بازیکن این است که برای بازی‌های آینده تیم انگیزه داشته باشد. وقتی در تیم نخست جایگاهی ندارم، ترجیح می‌دهم با تیم ذخیره‌ها بازی کنم زیرا می‌توانم یک بازی کامل به میدان بروم و آمادگی‌ام را حفظ کنم.

وی ادامه داد: همواره تمرین کرده و سعی می‌کنم خودم را در شرایط آمادگی کامل نگه دارم. بازی فوتبال همواره به من انرژی زیادی می‌دهد و هنوز هم دوست دارم در بالاترین سطح بازی کنم.
    آرزو دارم فوتبالم را در باشگاهی مانند میلان به پایان ببرم. می‌خواهم تا جایی که می‌توانم موثر باشم، به راهم در فوتبال ایتالیا ادامه دهد. از همه آن‌هایی که به من می‌گویند فوتبال را کنار بگذار متنفر هستم زیرا آن‌ها میزان علاقه من به این ورزش را نمی‌دانند.
    اگر سران میلان بخواهند من به ماندن در این تیم ادامه دهم، بهتر است شرایط خودشان را به من اعلام کنند. اگر دوست ندارند من در سن سیرو بمانم و یا نمی‌توانم به آن‌چه که شایسته‌اش هستم برسم، در ژانویه میلان را ترک خواهم کرد.

کد:

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

لوپز به میلان " به نفع همه " می باشد

مدیر اصلی باشگاه کاتانیا اعلام کرد که انتقال ماکسی لوپز به میلان در ژآنویه برای همه مناسب است.

این مرد آرژانتینی ماکسی لوپز در این فصل بیشتر بر روی نیمکت کاتانیا حضور داشته است چرا که او در نقشه های وینچنزو مونتلا به نظر می رسد جایی ندارد.

او بسیار علاقه مند است تا به منظور جایگزینی برای کاسانو به میلان نقل مکان کند کسی که نیاز به 6 ماه استراحت به دلیل جراحی که بر روی قلب خود کرده است دارد.

مدیر اصلی باشگاه کاتانیا در آخرین صحبت های خود چنین گفت " نظرات اخیر ماکسی لوپز را خوانده ام اما اگر از یک ژورنالیست در رابطه با او سوال کنید به شما خواهد گفت که او شدیدا دوست دارد تا در میلان بازی کند.چه چیز دیگری او برای گفتن دارد؟"

" ما یک باشگاه کوچک و معمولی هستیم و اگر میلان به دنبال این بازیکن باشد سپس کاتانیا بدون شک پاسخ خواهد داد همانطور که بازیکن پاسخ خود را اعلام کرده است"

" من از صحبت های آدریانو گالیانی سپاسگذارم کسی که علاقه خود به این بازیکن را نشان داده است"

وی در پایان گفت " اگر میلان نیاز به یک مهاجم دارد بنابراین ما بسیار خوشحال خواهیم شد که همه به دور یک میز بنشیم و بهترین تصمیم را اتخاذ کنیم.در حال حاضر تنها چیزی که وجود دارد درک متقابل است چرا که این انتقال به نفع هر دو طرف می باشد"

کد:

14. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ال شاراووی و رد گزینه انتقال قرضی

استفان ال شاراووی هیچ علاقه ای ندارد تا در ژآنویه میلان را ترک کند..

استفان ال شاراووی هیچ علاقه ای ندارد تا در ژآنویه میلان را ترک کند هر چند که او مدت بسیار کمی برای میلان بازی کرده است اما نماینده و ایجنت وی خاطرنشان کرد که وی قصد ترک میلان را ندارد.

این استعداد 19 ساله ایتالیایی از جنوا در این تابستان به باشگاه مورد علاقه خود یعنی میلان نقل مکان کرد اما او تنها 178 دقیقه برای میلان در سری آ بازی کرده است.

ایجنت وی روبرتو لا فلوریو در مصاحبه با Diretta stadio چنین گفت " داستان انتقال او به باشگاهی دیگر در ژانویه تنها ساخته ذهن ژورنالیست عل ها و روزنامه نگاران است"

"میلان هرگز به من نگفته است که تمایل به چنین کاری را دارد"

" البته این بسیار خشنود کننده است با وجود آنکه در ماه های اخیر او بازی های کمی انجام داده است اما باشگاه های خاصی به او علاقه مند هستند"

" اما او در این زمان خاص با تمرینات در کنار بازیکنان بزرگ میلان شخصیت و تجربه های کافی کسب کرده است"

" این مشخص است که این ستاره جوان تمایل به بازی کردن دارد اما تکرار می کنم میلان هرگز به من حتی نگفته است که قصد دارند او ره به صورت قرضی روانه باشگاه دیگه ای کنند"

" من نیز با استفان صحبت کرده ام و او ترجیح می دهد بماند زیرا او به خوبی از چیزهایی که طی ماه های گذشته فراگرفته است آگاه است"

ال شاراووی در حال حاضر با تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا به سر می برد به عنوان یک هافبک تهاجمی مورد استفاده قرار می گیرد.

کد:

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیاگو سیلوا در رادار منچستر سیتی

باشگاه منچستر سیتی انگلیس قصد دارد تا پیشنهاد 30 ملیون یورویی برای جذب این ستاره پیشنهاد دهد..

گزارشات رسیده از ایتالیا و انگلستان نشان می دهد که باشکاه ثروتمند منچستر سیتی قصد دارد تا پیشنهاد 30 ملیون یورویی برای انتقال این ستاره قلب خط دفاعی روسونری پیشنهاد دهد.

روبرتو مانچینی به منظور تقویت خط دفاعی خود نام این ستاره ملی پوش برزیلی را در اولویت لیست خرید های خود قرار داده است.

تیاگو سیلوا که در سال 2009 از باشگاه فلومینزه برزیل به میلان پیوست حال 27 ساله است و در این مدت موفق شده است به یکی از بهترین مدافعان حال حاضر سری آ و به اعتقاد بسیاری از کارشناسان بهترین مدافع جهان مبدل شود.

سیلوا در فصل گذشته که میلان موفق به فتح اسکودتو شد قرارداد خود را تا سال 2016 تمدید کرد تا نشان دهد قصد ترک میلان را ندارد.

سیلوا همچنین یکی از گزینه های مورد علاقه بارسلونایی ها برای جایگزینی کارلوس پویول می باشد اما سیلوا با رد درخواست این انتقال تا ژوئن 2016 میلادی قرارداد خود را تمدید کرد.

کد:

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان میلان آماده بازگشت

در اینجا می توانید از آخرین وضعیت ملی پوشان روسونری مطلع شوید..

تیاگو سیلوا امروز وارد خاک ایتالیا شد تا نخستین ملی پوشی باشد که به میلانلو بازگشته است.انتظار می رود 7 بازیکن دیگر فردا به باشگاه بازگردند.

میلانلو-امروز تیاگو سیلوا در ساعت 11 به وقت محلی ایتالیا به فرودگاه مالفنزا رسید و سپس برای از سر گرفتن تمرینات به میلانلو بازگشت.این ملی پوش برزیلی 90 دقیقه در بازی دوستانه برزیل -مصر در دوحه دیروز برای برزیل بازی کرد و اولین ملی پوشی است که به میلان بازگشته است.فردا نیز تمرینات با تیم را از سر خواهد گرفت.

اکثر بازیکنان ملی پوش روسونری فردا بازخواهند گشت .علاوه بر بازیکنان ایتالیایی چون آکوئیلانی ,و نوچرینو , زلاتان ایبراهیموویچ سوئدی نیز پس از بازی دوستانه سوئد-انگلیس در وبملی لندن فردا به میلان بازخواهد گشت.فن وبومبل نیز در شهر هامبورگ در برابر آلمان امروز بازی خواهد کرد و در نهایت تایوو و استفان ال شاراووی جوان کسی که برای تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا بازی می کند برابر مجارستان بازی خواهد کرد.

ماریو یپس نیز روز پنجشنبه پس از بازی کلمبیا برابر آرژانتین به ایتالیا بازخواهد گشت.

کد:

20. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •