ایبرا : مانچینی فقط یک مربی خوش لباس وشیک پوش است
فقط بعد از گذشت یک هفته از انتقاد شدید زلاتان از پپ گواردیولا ، سرمربی بارسلونا ، مانچینی ، سرمربی منچستر سیتی ، از سوی زلاتان مورد انتقاد شدید قرار گرفت .
سایت گل- زلاتان ابراهیموویچ ، مهاجم تیم آث میلان ، که این روزها نامش را بیش از پیش در تیترهای خبری می شنویم بار دیگر در اظهار نظری جالب مانچینی سرمربی سابق خود را مورد انتقاد شدید قرار داد .
فقط بعد از گذشت یک هفته از انتقاد شدید زلاتان از پپ گواردیولا ، سرمربی بارسلونا ، مانچینی ، سرمربی منچستر سیتی ، از سوی زلاتان مورد انتقاد شدید قرار گرفت .
زلاتان با ورق زدن خاطراتش در تیم اینتر ، خاطره ای تلخ را یادآوری و بازگو کرد . اینتر ایتالیا در لیگ قهرمانان اروپا در فصل 2008-2007 مقابل تیم لیورپول شکست را پذیرفت و از دور مسابقات حذف شد . زلاتان با انتقاد از تاکتیک غلط مانچینی در این دیدار خاطر نشان کرد که مانچینی توان هدایت تیم بزرگی همچون اینتر را در این رقابت های حساس را نداشت و در رختکن تیم دچار استرس بود ، همین عامل سبب شد تا بازیکنان نیز دچار استرس شوند .
زلاتان در مصاحبه ای اعلام کرد که مانچینی فقط یک مربی خوش لباس و شیک پوش است .
او در ادامه گفت : من هیچ گاه نتوانستم واکنش مانچینی را در برابر لیورپول درک کنم . مانچینی در سری آ تیم خوبی را ساخته بود و تیم نیز روند رو به رشدی را در پیش داشت ، اما مانچینی و تفکراتش در این بازی موجب حذف اینتر از لیگ قهرمانان شد . همین امر نیز باعث شد تا موراتی مورینیو را جایگزین او بر روی نیمکت اینتر نماید .
در سال 2009 زلاتان به بارسلونا منتقل شد تا برای تیم رویاهایش بازی کند ، اما اختلافات زلاتان با گواردیولا باعث شد تا این مهاجم سوئدی بار دیگر به شهر میلان بازگردد و این بار در سال 2010 در تیم آث میلان بازی کند .
زلاتان در مورد انتقالش به میلان نیز صحبت کرد و گفت : بعد از بازی میلان مقابل بارسلونا در 25 آگوست 2010 مسئولان میلان تمایل خود را برای جذب من اعلام کردند و مهلت نقل و انتقالات نیز تا 31 آگوست بود و من نیز ترجیح دادم به این تیم بروم .
در آن زمان رونالدینیو نیز این تصمیم مرا تایید کرد ، هرچند طرفداران بارسا از این تصمیم من بسیار شگفت زده و خشمگین شدند .
زلاتان در اولین فصل حضورش در میلان موفق شد اسکودوتو را فتح کند
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید