فرگوسن آماده است تا از پل پوگبا در تیم اصلی استفاده کند
سر آلکس فرگوسن تاکید بر این دارد که پل پوگبا در این فصل در تیم اول بازی خواهد کرد. پوگبا فصل گدشته با تیمش موفق به کسب عنوان قهرمانی FA کاپ جوانان شد و همه را تحت تاثیر بازی خود قرار داد. به نظر میرسد که او از شانس پر کردن خلاء پل اسکولز برخوردار است.
سرآلکس فرگوسن در مصاحبه مطبوعاتی اش به MANUTD.COM گفت:
ما دارن فلچر رو در اختیار داریم که به زودی باز میگردد، مایکل کریک و یک بازیکن جوان به نام پل پوگبا که امید زیادی برای ما به ارمغان اورده است و در تیم جوانان در چندین بازی از لحاظ پیشرفت خودی نشان داد و ما کاملا دیدگاه مثبتی نسبت به او داریم.
در صورتی که ما بخواهیم مانع بازی کردن او در تیم اصلی شویم او پس از چند سال و بعد از پایان قراردادش باشگاه رو ترک خواهد کرد پس ما باید به او فرصت بدهیم و ببینیم در ترکیب اصلی چه می کند، پوگبا توانایی های زیادی دارد و بعلاوه از لحاظ فیزیکی هم شرایط خوبی دارد.
وی در ادامه گفت: من یقینا بازیکن دیگه ای رو اضافه نمیکنم ، هفته هاست که دارم این مطلب رومیگم اما رسانه ها مطالب و خبرهای مختلفی درباره ترنسفر های احتمالی ما نوشتنه اند ، اما ما چیزی نگفته ایم .
وقتی از او راجع به وسلی اشنایدر پرسیده شد، وی پاسخ داد: شما میتوانید خرید بازیکن جدید را فراموش کنید چرا که من از بازیکنان جوانم راضیم.
سپس سرآلکس فرگوسن راجع به انتظاراتش از بازیکنان جوان در تیمش گفت، بازیکنانی مثل تام کلورلی، پل پوگبا، راول موریسون و رایان تونیکلیف.
وی در پایان تاکید کرد: هدفم این نیست تا فشار روی کسی وارد کنم، در واقع من میخواهم بهترین تیمی رو که میتوانم برای یونایتد بسازم ، تاکید خاصی روی بازیکنان جوان در تیم داشته و دارم و در واقع هرگاه بازیکن جوانی وارد تیم میشود ، در صورتی که توانایی و خلق و خوی مناسبی داشته باشد تنها یه یک کار برای انجام دادن داری و آن هم بازی دادن به این بازیکنان جوان است. این موضوع در زمان رایان گیگز و لی شارپ نیز اتفاق افتاد و این جوان بااستعداد ظاهر شد و موقعیت رو در دست گرفت و جایگزین لی شارپ شد.
لینک منبع خبر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نقل از:
کد:
ویدیچ 5 هفته از میادین به دور خواهد بود
نمانیا ویدیچ کاپیتان منچستریونایتد به دلیل مصدومیتی که در دیدار با وست بروم به آن دچار شد ، حدود 5 هفته از میادین به دور خواهد بود ، اما ریو فردیناند خیلی زودتر از انچه که پیش بینی می شد می تواند به میادین فوتبال بازگردد
هر دو مدافع میانی شیاطین سرخ در جریان دیدار با وست برومویچ ، مصدوم و مجبور به ترک زمین شدند ، ابتدا تصور می شد که فردیناند به دلیل مشکل همسترینگ ، 6 هفته به دور خواهد بود .
اما خبر خوب برای شیاطین این است که مدافع شماره 5 آنها ، می تواند در بازی 28 آگوست مقابل آرسنال به میدان برود . اما آنها ویدیچ را برای مدت طولانی تری در اختیار ندارند .
پاتریس اورا نیز دوباره شرایط امادگی را پیدا کرده است و همچنین خاویر هرناندز نیز ریکاوری خوبی از مصدومیتی که پیش فصل دچار آن شد ، داشته است .
فرگوسن در این رابطه افزود :
هفته پیش ما تصور میکردیم ، فردیناند 6 هفته به دور خواهد بود ، ما مشکل مصدومیت او را طور دیگری تصور می کردیم .
ویدیچ نیز مصدومیت از ناحیه عضله ماهیچه پا را تحمل میکرد و البته بیش تر از آن حدی که ما تصور میکردیم ، به دور خواهد بود . او حدود 4 یا 5 هفته از میادین به دور خواهد بود .
اما فردیناند زودتر آماده می شود . فکر میکنم او برای بازی آرسنال آماده باشد ، اما فکر نمیکنم به بازی روز دوشنبه برسد .
فرگوسن همچنین در مورد مصدومیت رافائل و چگونگی مصدومیت او در تمرینات بر اثر تکلی که انجام داد ، صحبت کرد .
فرگوسن در مورد اورا ، هرناندز و والنسیا این چنین گفت :
پاتریس اماده می شود و او تجربه خودش را به تیم ما اضافه خواهد کرد ، چیچاریتو نیز ریکاوری کامل و خوبی را پشت سر گذاشته است . او به تمرینات بازگشته است .
والنسیا نیز شرایط خوبی دارد و هفته بعد برای تیم رزروها بازی خواهد کرد .
او در مورد زمان بازگشت هرناندز نیز این چنین گفت :
او ریکاوری خوبی داشته ولی منتظر نظر پزشکان هستیم . ما صبر میکنیم برای بهترین زمان بازگشت او به میادین .
دارن فلچر نیز که برای تیم رزروها بازی کرد ، مورد توجه فرگوسن است . او در این رابطه گفت :
فلچر ، بازی برای رزروها انجام داد و احتمالا یک بازی دیگر نیز برای رزروها انجام خواهد داد . و سپس او اماده خواهد شد برای حضور در تیم اصلی .
لینک منبع خبر:
کد:
به نقل از:
کد:
تاکید دوباره رئیس به اعتماد به جوانان
سر الکس، دوباره اعتماد خود به جوانان را در اولین بازی خانگی فصل مقابل تاتنهام نشان میدهد
"تیم در روز دوشنبه خط دفاعی بسیار جوانی خواهد داشت.با حضور جونز و ایوانز در وسط و اسمالینگ در راست.البته اورا به این بازی میرسد که تجربه کافی را به ما خواهد داد."
"ده حیا از تجربه بازی های گذشته درس گرفته .و همچنین ما تام کلورلی و ولبک را داریم.بنابراین این در حال حاضر بسیار جوان است ،ولی در عین حال این تیم سرشار از استعداد و انرژی هم است و من از تماشای ان ها لذت میبرم.
از این که بازیکنان جوان را در خط دفاعم قرار دهم نگرانی ندارم.ایوانز تجربه زیادی دارد و از 12 سالگی در این باشگاه هست و بازی های فراوانی برای تیم اصلی انجام داده است.
جونز تجربه بازی در لیگ را در فصل گذشته برای بلکبرن دارد و همچنین فکر میکنم او و اسمالینگ ستاره های تیم زیر 21 ساله های انگلیس هستند.کریس اسمالینگ در فصل پیش برای ما عالی کار کرد و امسال هم به پیشرفتش ادامه میدهد.
پس من هیچ مشکلی با بازی دادن به این جوانان ندارم.ما جونز 19 ساله،ده حیا 20 ساله و یانگ 25 ساله را خریدیم و ما از میانگین سنی تیم بسیار خوشحالیم."
لینک منبع خبر:
کد:
به نقل از:
کد:
دخیا تمرینات را به خوبی سپری می کند
کریس اسمالینگ بر این باور است که دخیا بار دیگر کیفیت خود را به جهان فوتبال نشان میدهد. پس از این که او تمرینات را در پست درب های بسته در کارینگتون انجام داده این دروازبان 20 ساله که به یونایتد انتقال یافته در بازی یکشنبه مقابل وست برومویچ روی گلی که دریافت کرد مقصر بود و حالا کارشناسان او را مورد انتقاد قرار می دهند. با این حال این دروازبان جوان تمرینات خود را بی سرو صدا با هم تیمی های خود انجام میدهد.
اسمالینگ روز جمعه به خبرنگاران گفت: او تمرینات را به خوبی سپری می کند ما تمرینات و بازی های کوچکی داشتیم که شما می توانید در این هفته چابکی و شوت های محکم و قوی او را ببینید او نشان میدهد که در زمین تمرین بسیار عالی کار می کند و تا وقتی که او به خوبی رشد کند و توانایی هایش را به دنیا نشان دهد.
اسمالینگ همچنین ابراز کرد که طبیعی است که او بی تجربه نشان میدهد زیرا او برخی مشکلات را دارد از اینکه او در یک لیگ جدید آمده و همچنین زبان انگلیسی را هم بلد نیست. وی گفت: این ها همه یک منحنی یادگیری است و به نظر من او نیاز به زمان دارد تا در اینجا عادت کند. به هر حال من فکر می کنم که او بسیار خوب کار می کند بسیاری از این صحبت می کنند که او از یک جای دیگری آمده است و او اسپانیایی است به هر حال او باید به یادگیری به زبان انگیسی بپردازد.
اسمالینگ اولین بار در ماه May بود که بازی او را دید و تحت تاثیر قرار گرفت زمانی که هر دو در باشگاه سابق خود اتلتیکو مادرید و فولهام در فینال لیگ اروپا در مقابل هم قرار گرفتند.
لینک منبع خبر:
کد:
به نقل از:
کد:
دارن فلتچر ممکن است به بازی منچستریوتایتد در مقابل آرسنال برسد
این هافبک اسکاتلندی 6 ماه به دلیل یک بیماری ناشناخته از میادین دور بود و همین اتفاق باعث شد او فینال لیگ قهرمانان اروپا را نیز از دست بدهد اما او آماده است که بعد از بازی برای تیم ریزرو به ترکیب تیم بازگردد
به گزارش تایمز دارن فلتچر برای بازگشت به تیم اصلی و انجام بازی با آرسنال در 28 آگوست مورد هدف قرار گرفته است.
این هافبک اسکاتلندی از آخرین بازی لیگ برتر فصل 11-2010 حضور برجسته ای نداشته و تمام بازی های پیش فصل تیم را با شکم درد ناشناخته ای از دست داد.
این بیماری ناشی از محصول آکادمی جوانان یونایتد بود که باعث از دست دادن فینال لیگ قهرمانان شد فینالی که با شکست 3 1 منچستر در مقابل بارسا همراه بود.
در هرحال,او بازگشته است و این کمک بزرگی به سیر الکس فرگوسن است,کسی که بنا به گزارشات طولانی مدت با خرید وسلی اسنایدر,به دنبال تقویت قدرت خط میانی خود است.
سرمربی تیم ریزرو منچستر یونایتد,واران جویس در اخبار مربوط به این بازیکن اسکاتلندی وضعیت بهبود او را یک پیشرفت بزرگ توصیف کرد.
او گفت:"این به مربی برای روند بهبود او از این مصدومیت کمک میکند, امیدوارم,او چالش بزرگی را تجربه خواهد کرد."
همچنان انتظار میرود فلتچر این آخر هفته را نیز که منچستر با رقبای خود یعنی ارسنال در شمال لندن و تاتنهام در الدترافور رقابت خواهد کرد از دست بدهد.
لینک منبع خبر:
کد:
به نقل از:
کد:
اسمالینگ نسبت به تیم مطمئن است
او می خواهد جای خالی ریو و ویدا را پر کند
کریس اسمالینگ مدافع جوان یونایتدها مطمئن است که شیاطین سرخ میتوانند بدون حضور زوج موفق دفاعی خود نیز موفق باشند. ریو فردیناند و نمانیا ویدیچ مصدوم شده و احتمالا کاپیتان ویدیچ چندین هفته را دور از میادین باشد.و حالا اسلحه های جوان فرگی ، یعنی جانی اوانز ، فیل جونز و کریس اسمالینگ فرصت دارند تا با پوشش دادن جای خالی آن دو ، کیفیت خود را نیز نشان دهند. اسمالینگ درباره این مصدومیت ها چنین میگوید : " این ناراحت کننده است. او برای سالها جز موثرترین بازیکنان ما بوده است. به خصوص در فصل پیش او نقشی مهم داشت و در این دوره زمانی نیز غیبت او بیشتر به چشم خواهد آمد.این بسیار خوشحال کننده است که ما میتوانیم یکی از با تجربه هایمان ( ریو ) را در اختیار داشته باشیم و من فکر میکنم که ویدا نیز زودتر از آنچه سایرین تصور میکنند به تیم بازخواهد گشت.این برای اعتماد به نفس و کیفیت من خوب است که تعداد بیشتری بازی انجام دهم ، به خصوص نسبت به فصل گذشته ! .همواره در اینجا فشار زیادی برای بردن وجود دارد و من فکر میکنم تعداد بالای بازیکنان جوان که من نیز یکی از آنها هستم ، با این مساله کنار خواهند آمد."
لینک منبع خبر:
کد: