سامی خدیرا: مورینیو جذاب ترین شخصی است که دیده ام
ستاره آلمانی در صحبتهایی اعلام کرد که هنوز فضای زیادی برای پیشرفت دارد
سایت گل – سامی خدیرا ستاره آلمانی باشگاه رئال مادرید معتقد است که بعد از پشت سرگذاشتن فصلی قابل قبول با رئال می تواند در فصل 2-2011 عملکرد به مراتب بهتری را هم داشته باشد
خدیرا که در تابستان سال 2010 از اشتوتگارت به رئال مادرید پیوست ، نمایش خیره کننده ای با کهکشانی ها داشت و البته معتقد است که می تواند به مراتب بهتر از اینها باشد. خدیرا در صحبتهایی به فیفا گفت:« از رشد و پیشرفتم بسیار راضی هستم ولی می دانم که می توانم حتی بهتر شوم. می خواهم در دومین سال حضورم در رئال به پیشرفتم ادامه دهم و حضورم در زمین و حکمرانی ام در زمین را افزایش دهم.مثل آنچه در تیم ملی آلمان به اجرا می گذارم.»
خدیرا ادامه داد:« فکر می کنم روند پیشرفت ورزشی ام بسیار مثبت بوده .برای شروع باید با سیستم تیم جدیدم تطبیق پیدا می کردم و درک می کردم که مربی چه توقعاتی از من دارد. خوشبختانه توانستم این بخش را خیلی سریع پشت سر بگذارم و از ابتدا در ترکیب تیمم بودم و هیچ وقت جایگاهم را از دست ندادم.»
خدیرا ادامه داد:« من واقعا نمی توانم بگویم که مشکلی داشتم. نمی دانستم که در مادرید چه سرنوشتی در انتظارم است. این اولین باری بود که من زندگی عادی و خانه و زندگی ام در اشتوتگارت را ترک می کردم و مجبور بودم تا دوستان و خانواده ام را ترک کنم. ولی من همیشه برای این چالش آماده بودم، چون سران رئال و ژوزه مورینیو بی صبرانه انتظارم را می کشیدند. مورینیو جذابترین شخصیتی است که می شناسم. در تیم به خوبی از من استقبال شد و من به سرعت در تیم جا افتادم. »
خدیرا در فصل اول حضورش در رئال در بیش از 30 بازی به میدان رفت و با این تیم به عنوان قهرمانی جام حذفی اسپانیا رسید.