الان کدوم اینترنت به درد بازیه انلاین )فیفا13( میخوره
این بعثت که 2 هفتس نمیشه با خارجیا بازی کرد باید خالیش کنم
الان کدوم اینترنت به درد بازیه انلاین )فیفا13( میخوره
این بعثت که 2 هفتس نمیشه با خارجیا بازی کرد باید خالیش کنم
ماله من که از دیشب سرعتم خوب شده منم بعثت دارم وقتیم که چی پی ان استفاده می کنم که البته از این ایرانیا نیست واز سرورهای اروپا منبع میگیره سرعتم بالاتر میره.
دیشب مالِ منم با سـ ـاکـ ـس خیلی خوب بود .
تا 140 میرفت سرعتم .
ولـی کلاً بازکردن صفحات مشکل داره .
توی چه ساعتی گذاشتی دانلود ؟از ساعت چند ؟
چون من با وی P ان که گذاشتم دانلود اونم از سایتی مثل Youتوب 20 تا بیشتر دانلود نمیکرد.
البته مجبور شدم چند تا دانلود باهم بذارم که اونم در کل به 80 هم نمیرسید.
البته بعد از ساعت 3 صبح بهتر شد و تا 110 میرفت.
آقاااااااااااااا
این وی پی و ساااااکککسس هم دیگه جواب نمیده !! خدا بگم چیکارتون کنه . من وای مکس مبین نت هم دارم . اون لعنتی گرون در میاد . الان هی بین این دو تا سویچ میکنم. پدرم در اومد. یه هفته است که مخابرات اصلا صفحه باز نمی کنه!
دوستان وقتی میزنگم پشتیبانی . اون خانومه میگه لینک فیزیکی بر قراره اما نویز بالایی داره! چیکار کنم نویزش کم شه؟ ممکنه از کابل تلفن باشه؟ آخه خیلی بلنده!
دوست عزیز مخابرات کلاً ترکیده.
من امروز رفتم اهواز پرسیدم میگن داریم سرورهای مخابرات رو از گرجستان جابجا میکنیم و تا چند روز دیگه درست میشه!!!!
خدائیش این مخابرات اینترنتش سرکاریه الان دو هفته است به اندازه دایال آپ هم نمیتونم ازش استفاده کنم واقعا ما که فیبر نوری هستیم چقدر بیچارهایم
فکر نکنم این کاری که با سرعت ها کردن دائمی باشه چون اگر قرار بود مثلا به قول بعضی ها ملی کنن همه ISP ها با هم این کار رو میکردن و نه فقط مخابرات
به هر حال من اشتراکم پس فردا تموم میشه هنوز 4 گیگ تو حسابم دارم! قیمت بقیه ISP ها رو هم که بررسی میکنم اصلا صرف نمیکنه فعلا همین مخابرات رو یک ماه تمدید میکنم تا ببینیم چی میشه
ولی مطمئن باشید بالاخره درستش میکنن چون عمدا که این کار رو نکردن حتما دارن تعمیراتی چیزی انجام میدن
حالا جدای از اینکه ISP ها توی تامین پهنای باند مقصرند کاربران اینترنت رو هم نباید بی تقصیر دونست! یادمه پارسال هنوز قبل از اینکه من از مخابرات سرویس بگیرم سرعت همین بعثت 400-300 بود ملت هم شبی 7-6 گیگ دانلود میکردن!! حالا اگر آدم نیاز داشته باشه یک چیزی میرفتن فیلم، سریال، بازی و ... میگرفتن و باز دوباره پاک میکردن!! حالا فرض کنید ISP ها بیان اینترنت 4 مگابیت نا محدود بدن به یک ماه نکشیده روترهای همشون میسوزه از بس که فشار بالاش میاد!! به هر حال باید کاربران هم این فرهنگ ندید پدید بودن رو بگذارن کنار آخر افرادی که از اینترنت استفاده میکنن باید یک تاثیر فرهنگی ای چیزی روشون بگذاره دیگه اینجوری که نمیشه!
به امید اون روزی که اینترنت با کیفیت با کابران با فرهنگ داشته باشیم![]()
خب مثلِ اینکه سرعت بالا با سـ ـاکس همون دیشب بوده :]
دیشب همین موقع سرعتم تا 120 میرفت اما الان خیلی زور بزنه 40 میشه :]
البته احتمالش هست تا 3 سرعتش بالاتر بره .
دقیقاً همینـه . واقعاً قیمت هایی که مخابرات داره میده فوق العادست ولی از طرفِ دیگه سرعتش فعلاً داغونه . و اون کیفیتی رو که باید داشته باشه نداره .به هر حال من اشتراکم پس فردا تموم میشه هنوز 4 گیگ تو حسابم دارم! قیمت بقیه ISP ها رو هم که بررسی میکنم اصلا صرف نمیکنه فعلا همین مخابرات رو یک ماه تمدید میکنم تا ببینیم چی میشه
امیدوارم واقعا مشکل باشه ولی خدایی خیلی خوب بود طرح بعثت با اون که زمانی که من این طرح رو خریدم سرعت همون 130-40 بود اما تو یک ماه نکشیده 150 گیگ فقط تو شب دانلود کردم البته تو کاشمر خب کسی طرح محدود نمیرخه همه نامحدود دارن شاید بگم کل کاشمر هیچکس به اندازه من دانلود نکرده تا به حال
قیمتش هم خدایی خوب بود 38 تومن هیچی نیست البته هزینه شارژش 3150 تومن زیاد هست اما بازم سعی میکنی شبا فقط بری دیگه
امیدوارم درست بشه![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)