طبق آمار و اعداد که نیست رفیق . . . با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه . . . باید تو عمل ثابت کنه که فعلا در برابر سنسیشن تسلیم شده . . . آفرین دوست عزیز نکنه خودتو جزو متخصصین سایت میدونی ؟![]()
طبق آمار و اعداد که نیست رفیق . . . با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه . . . باید تو عمل ثابت کنه که فعلا در برابر سنسیشن تسلیم شده . . . آفرین دوست عزیز نکنه خودتو جزو متخصصین سایت میدونی ؟![]()
شما مدرکی داری که سنسیشن بهترین گوشی بازاره میتونی رو کنی!
فارسی گفتما به آمار نی به عمله تو عمل هر دو رو کار کن بعد خودت متوجه میشی
: )) آفرین به دلایل منطقی
من با همشون فعلا کار کردم
حرقی باقی مونده توی پروفایل تاپیکو منحرف نکنیم
تو عمل کجاش بهتره از گلکسی اس2
امار مگه مشکلی داره یا غیر واقعی هست
کسی که گوشی رو معرفی میکنه میگه به چه دلایلی خوبهاینجا واسه مشاوره نهایی نیا خودم تجریه دارم هر کی میاد از خودش یه چیزی میگو 4 تا عکس میذاره که مطمئنا نظر شخصی خودشه
شما واسه مشاوره برو یه مغازه گوشی فروشی اطلاعات کسب کن
منم موافقم بهتره تو پروفایل بحث و رو ادامه بدید دفعه ی قبلی سر این دوتا گوشی کلی دعوا شد و یه عده بن شدن متاسفانه![]()
موافقم... چون اگه طبق آمار و اعداد بود ، سنسیشن با سی پی یو 1.5 گیگاهرتز میبایست خیلی غول تر از گلکسی اس 2 1.2 گیگاهرتز یا اتریکس 1.0 گیگاهرتز باشه ، که اصلا نیست...طبق آمار و اعداد که نیست رفیق . . .
بـــــلـــه؟؟؟ کی در برابر سنسیشن تسلیم شده؟؟؟با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه . . . باید تو عمل ثابت کنه که فعلا در برابر سنسیشن تسلیم شده . . .
اگه منظور GS2 ــه که :
سی پی یو خیلی قوی تر
جی پی یو خیلی قوی تر
رم بیشتر + فرکانس بالاتر
صفحه نمایش خیلی قوی تر
ساپورت خیلی بهتر (سامسونگ + دولوپر ها)
کیفیت ساخت بالاتر
OTG
حافظه بیشتر
"گوریلا گلس"
"وزن کمتر"
"قطر کمتر"
واسه گلکسی ــه و سنسیشن شکست میخوره...
اگه منظور 4S ــه که :
سخت افزار قوی تر
صفحه نمایش بهتر
دوربین بهتر
"iOS"
کیفیت ساخت بهتر
"Siri"
آنتن دهی بهتر
(اونایی که توی "" هستن ممکنه واسه بعضیا اهمیت نداشته باشه)
پــــــ نه پــــــــ شما رو جزو متخصصین سایت میدونیم :-W
هر که به نظر خودش گوشی رو میخره پس سعی نکنین با این آمار و ارقام نظری کسی رو عوض کنین
اینجا بحث این نیست که کسی گوشی که دوست داره بگیم نخرش
بعدش هیچ چیزی رو نکردی واسه حرفت که قویترین گوشیه بازاره
بالا رو نگاه نکنه اینایی که پارسا نوشته هم الکیه
دقیقا بحث همینه رفیق شما چند تا کاربر هستین که به لطف اون درجه ی که دارین میاین از سامسونگ تمجید بیخود میکنید که طرف رو قانع به خریدن این گوشی کنید . . . زشته این کار . . .اینجا بحث این نیست که کسی گوشی که دوست داره بگیم نخرش
عرض کردم که به آمار و ارقام نیست که بخوام رو کنم باید تو عمل بسنجی که تو دنیای مجازی این امکان پذیر نیستبعدش هیچ چیزی رو نکردی واسه حرفت که قویترین گوشیه بازاره
صد در صدبالا رو نگاه نکنه اینایی که پارسا نوشته هم الکیه
لطفا دیگه بحث رو ادامه ندین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)