کسی تجربه استفاده از لاستیک های اندونزی رو داشته؟
کسی تجربه استفاده از لاستیک های اندونزی رو داشته؟
سلام.من لاستیک تایلندی مارک وی روبر(vee ruberr)اگه املاش درست یادم مونده باشه.یک ماه بعد4حلقه اش رو به 60تومن ضرر فروختم.اگه غیر از مارک ایرانی قصد خرید داشتید فقط دنبال برندهای معروف بروید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمکتون کنه.
دقیقا درسته ، مارک ایرانی از تمام برندهای ناشناخته و چینی بهتره شک نکنید . اگر خواستید خارجی بندازید حتما برند معروف و متعلق به کشور مربوطه رو بخرید .
در مورد لاستیک ماکسیس کسی نظری نداره؟
تعریفش رو شنیدم...
سلام دوستان.برادرم میگه که لاستیک پهن جلوبندی ماشین رو خراب میکنه.خودش روا داشت لاستیک پهن انداخت د وسه مرتبه یه قطعه از غربیلک(که نمیدونم اسمش چی بود) خراب شد و بالاخره مجبور شد همون لاستیک استاندارد قبلیش رو استفاده کنه.
اگه خدا بخواد یه سمند ثبت نام کردم هفته دیگه میرسه میخواستم لاستیکش رو از 185 به 205 تغییر بدم، اما داداشم اصرار داره که این کارو نکنم، نظر شما چیه؟ برا شما هم پیش اومده این قضیه ای که برای برادرم اتفاق افتاده؟ممنون
واقعیت اینه که هر چی لاستیک پهن تر باشه ضربات بیشتری رو از سطح زمین جذب میکنه و اصطکاک بیشتری با زمین داره. قطعا آسیب بیشتری به جلو بندی میرسه اما این نیست که با لاستیک فابریک جلوبندی ماشین هیچی اش نمیشه.
تعویض لاستیک با نمونه خارجی درست و حسابی و پهن تر باعث ترمزگیری بهتر و کم سر و صدا شدن ماشین میشه در حین رانندگی و البته زیبایی بیشتری هم داره
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
البته ایشون RD داشتن و قطعا سایز چرخ رو هم عوض کردن چون RD از چرخ پیکان بهره میبره و پیکان لاستیک 205 یا حتی کمتر نداره . تغییر سایز رینگ باید با لاستیک ست بشه وگرنه به کمک ها و زیروبند آسیب زیادی میرسونه .
لاستیک در اندازه فابریک و پهن اگز جنس مرغوب باشه هیچ مشکلی پیش نمیاره . شما روی سمند 205 هانکوک کره بنداز عالی میشه . فقط سایز رینگ رو تغییر نده .
اگر هم خواستی رینگ آلومنیومی بندازی مدل های فابریک کارخانه رو استفاده کن که استاندارد باشن ( تمام اسپورتهای توی بازار چینی آشغالی هستن )
سلام.در مورد لاستیک مکسس.من کارش رو روی پژو روا دیدم نسبت به قیمتش عالیه.در مورد لاستیک پهن نظر شخصیه خودم اینه که کار جالبی نیست.در ازای پول بیشتر و زیبایی ماشین,استهلاک بیشتر و صدای بیشتر لاستیک در جاده .فشار روی جلوبندی و... بدست می اوری.
چیزی که شما میفرمایید 100درصدی نیست دوست من . شما اگر لاستیک نرم و باکیفیت بندازید به زیروبند فشاری وارد نمیشه .
سلام به همه دوستان بنده به تازگی سمند گرفتم و قصد دارم رینگ و لاستیک فابریک خودم رو بدم و رینگ 5 پر و لاستیک 205 رودستون بگیرم
به نظرتون از کجا بفهمم لاستیک اصلیه ؟
و لاستیک 205 چه مدلهایی داره به سمند چی میاد ؟
قیمت لاستیک . رینگ چقدر هست ؟
و لاستیک و رینگ خودم رو چقدر میگیرن ؟
رینگ و لاستیک هام 2 روزه کار کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)