ّنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیکارم
دنبال مغازه ، تو سرمه نمایندگی ایرانسل بزنم ولی شرایطشو نمیدونم.
ّنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیکارم
دنبال مغازه ، تو سرمه نمایندگی ایرانسل بزنم ولی شرایطشو نمیدونم.
سلام
اگر دوست داري يه قرار بزار همديگه رو ببينيم
من تو سرم اينه كه فروشگاه لوازم آرايشي و بهداشتي بزنيم !!!
با درود خدمت دوستان عزيز. يه موقيعت خوب برام پيش اومده كه من و سردرگم كرده نميدونم چيكار كنم 2 مورد مغازه پيدا كردم كه هر 2 هم نزديكم هست يكي سوپرماركت و يكي هم براي بدليجات و بهداشتي آرايشي حالا نميدونم كدوم رو انتخاب كنم گيج شدم موقعيتش جور شده حالا من بين دوراهي موندم كه كدوم رو انتخاب كنم خودم تجربم بدليجات هست ولي براي سوپرماركت هم موقعيت هست حالا دوستان به نظر شما چيكار بايد بكنم كدوم راه رو برم ممنون ميشم ياريم بدهيد![]()
سوپر مارکت شغل سختی هست.اگر واقعا کسی میخواد موفق باشه باید
اولا همه اجناس از همه برند ها رو داشته باشه
ثانیا همه روز ها حتی تعطیلات از 8 صبح تا 12 شب یه سره باز باشه .
ثالثا بستگی به محل داره ولی ارسال رایگان داشته باشه
همه اینها کار 1 نفر نیست.هرکدام از اینها هم که نباشه باعث میشه مردم از جای دیگر خرید کنند..اگر چند نفر هستید به شدت پیشنهاد میکنم سوپرمارکت بزنید ولی اگر 1 نفر هستید بدلیجات بزنید.الان هم شب عید هست فروشش خوب هست
سلام
در ادامه ی گفته ی دوستمون زدن سوپر مارکت کار پر درآمد ولی...........یه جورایی خسته کنندس و هیچ وقت توی این کار نمیتونی ترو تمیز بگردی......
فکر کن ماشین شیر میاد باید بری بارتو خالی کنی ، بعد مواد شوینده و و و
حالا تو این بین 2 تا مشتری هم برات میاد
شاید مشتری نخواد شما با دستی که بوی مواد شوینده میده از شما شیر بگیره.....یا حتی بقیه پولشو...
دایی من تو کرج کار پخش مواد غذایی داره و سرش خیلی شلوغه ، درسته درآمد خوبی داره اما هیچ وقت خونه نیست و همیشه بچه هاش سر لباس های این بنده خدا بهش گیر میدن در صورتی که دست خودش نیست با اینکه 4تا کارگر داره
در ضمن شما هیچ وقت ، وقت استراحت ندارید برای نهار خوردن که نمیشه در مغازه رو بست ، برای ایام عید مردم جنس میخوان و اگر در مغازه بسته باشه..... مشتریتون میپره
شما حتی برای یک روز استراحت در منزل حالا به هر دلیلی یا حتی مسافرت باید از یکی دوروز قبل تمام مواد لبنی و موادی که انقضای کوتاه دارند رو رد کنید و به شرکتهاشون زنگ بزنید که تا چند روز خرید جدید ندارید
این کار ، کار یه نفر 2 نفر نیست حداقل 3،4 نفرس
الان دیگه همه میشینن تو خونه و با یک تلفن تمام کالاهاشون رو سریع از شما میخوان ، بازار رقابت زیاده اگه دیر بجنبید مشتریتون به مارکت دیگه ای زنگ میزنه
شغل فروش لوازم آرایشیهم الان یکم سخت شده ، شما باید ترکیب رنگها رو خوب بشناسید، برندها ، عطرهای اصل از فرع و....
اما نظر من اینه شما با یک نفر خبره(در کار لوازم آرایشی) کار لوازم آرایشی روشروع کن و در کنار اون کار بدلیجات(با توجه بالا پایین رفتن قیمت طلا مردم بیشتر رو به بدلیجات شیک آوردن) رو هم انجام بده(البته فکر نکنم جواز برای هر دو رو در یک مغازه بهتون بدن)
اینجوری هم در آمد خوبی دارید هم به کاری که در اون سابقه ی فعالیت دارید میپردازید و هم در کنار اون شخص که میتونه شریکتون هم باشه با فروش و انواع شگرد های فروشنده های لوازم آرایشی آشنا میشید و در آینده میتونید خودتون به تنهایی این حرفه رو دنبال کنید.
موفق باشید.![]()
سلام به همه دوستان
یه سوال در مورد جواز کسب دارم اگه کسی میدونه دریغ نکنه
من حدود یه هفتست که دنبال کارهای جواز خدمات کامپیوتری ام .
این درسته که میگن اگه جواز بگیرم دیگه نمیتونم استخدام کار دولتی بشم؟
چون دارم درس میخونم و نمیخوام توی این مدت بیکار باشم
اینجور که بنده شنیدم جواز کسب رو فقط به مالک مغازه میدن
شما اول کارتون رو راه بندازید اگر دیدید موفق شدید و درآمد دارید به دنبال جواز برید نه اینکه از همون اول براتون کنتر مالیات و و و بندازن
درضمن مطمئن باشید بعد از چند مدت تعزیرات خودش پیداتون میکنه شما هم بگید در دست اقدامه
اگر منظورتون از خدمات کامپیوتری کافی نت هم هست باید عرض کنم با ملی شدن اینترنت بازار این کار کساد میشه
1.نه مشکلی از لحاظ جواز گرفتن وجود نداره و الان هم روی ملک استیجاری گرفتم (مغازه اجاره کردم)
2. شهرما خیلی کوچیکه و به محض اینکه یه مغازه جدید باز بشه سروکله اماکن پیدا میشه.
3.خدمات کامپیوتری با کافی نت فرق داره و جوازشون جداست
اگر جواز رو گرفتيم مي شه بعد از يك ماه لغوش كرد كه كنتور ماليات نندازه؟؟؟!! يا مثلا پروانه كسب بگيريم ولي بعد از يك ماه لغوش كنيم و ماليات نندازه؟؟؟!!!
آيا مي شه مثلا يك مغازه رو اجاره كرد و توي قولنامه نام يك شركت باشه؟؟!! اگر آره آيا تو ماليات و مبلغ اجاره تاثير داره يا نه؟؟؟!!!
با تشكر
Last edited by aria_electric_fars; 08-02-2012 at 15:03.
با درود .دوستان من خيلي دوست دارم دوستاني كه در زمينهء شغلي خودشون مهارت و تجربه دارند بيان و همه رو در اختيار ديگران هم بگذارند تا ديگراني كه علاقمند هر شغلي كه دوستان درش تجربه دارند و بازگو ميكنند تجربياتشان را ،بتوانند به راحتي با سختيهاي كار و شيريني هاي كار بخصوصي كه علاقه دارند آشنا شوند . كه اگر خواستند در اين راه سرمايه گزاري كنند با پيچ و خم كار آشنا بشوند تا بهتر بتونند تصميم بگيرند .خيلي دوست دارم مثلا يه كسي كه در زمينه فروش اجناس بهداشتي آرايشي يا كيف و كفش يا بدليجات مثل خودم يا سوپرماركت و مشاغل ديگر سررشته دارد بياد و با زبان ساده همه رو بازگو كنه تا ديگران هم به خوبي استفاده كنند اون وقت اين فروم ، فروم قابل توجه و جاي شيرين و پر طرفداري خواهد شد.اينجا اكثرا از اول كه ديدم روي چنتا شغل تكراري سوالهاي تكراري ميشه كه براي ديگراني كه مي خونند خسته كننده ميشه .من خودم هم در پست بعدي تجربيات خودم رو در مورد بدليجات خواهم گفت .اميدوارم دوستان همكاري كنند تا رونق بگيره اين فروم و لذت بخش بشه خوندش و همراهي كردنش .ممنون از همكاري دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)