اینم چندتا عکس از Xperia Neo Android 4.0.4 :
![]()
![]()
![]()
اینم چندتا عکس از Xperia Neo Android 4.0.4 :
![]()
![]()
![]()
اگه رنگ مشكي بگيري ، هوا كه طوفاني بشه گوشيت خط بر ميداره
من نميدونم دوستان چي ميگن
روشن بگير كه معلوم نباشه
از ما گفتن بود .. .
گوشي رو به ويرايش 4 آپديت كردم
خيلي عالي شده. فقط قسمت ديالر dialer به شدت داغون عمل ميكنه .... اگه توي رم نباشه يه تاخير 5 ثانيه اي مطلبه تا دوباره بازخواني بشه
بار رفع اين مشكل از سريع ترين شماره گيري كه تا حالا من ديدم به نام TouchPal Contacts استفاده كنيد
Angel Dialer هم خوبه ولي اولي خيلي شكيل تر و يه كم سريع تره
پس ماتلش نكنيد و اين برنامه رو نصب كنيد
با ما بروز باشيد![]()
ممنون جناب hosiyar .تونستم آپدیت کنم. روشی که گفتید خیلی ساده تر بود.
ولی واقعا پشیمونم. وقتی مبام وب , سرعتش افتضاحه. چندین بتر تا الان ریستارت شد. خیلی داغ می کنه. بعد خاموش روشن میشه.
حالا مشکل اساسبم با hotspot هست. چیزی که من ازش خیلی استفاده می کنم. توی ورژن قبلیش راحت لپ تاپم پیداش میکرد. اما الان پیدا می کنه ولی مینویسه : limited access
خستم کرده.
بعد ابنکه می گفتن face recognition داره , کجاست?
من که توی تنظیمات نتونستم پیداش کنم.
بعضی چیزارو الکی تغییر دادن. مثل اون ویجتی که دیتاخای اینترنت رو اندازه می گرفت. و در صورت لزوم اخطار میداد.
کاش میشد به همون 2.3.4 برگردوند.
اینم یادم رفت بگم. گند زده به کپی پیست. خیلی سخت شده.
معذرت اگه توی پست قبلیم غلط املایی داشتم.با گوشی تایپ می کردم. همونطور که گفتم نوشتن باهاش توی وب آدمو.دق میده. اسلوموشنه.
من شنیدم وایرلس از کار میوفته
درسته؟
بعدشم چرا با خود گوشی آپدیت نمیشه؟
نه وایرلس کار می کنه. امتحان کردم. ولی وقتی با WiFi به لپ تاپ وصل میشم فقط می تونم انتقال فایل کنم.واسه من مهم hot spot هست. که بتونم باهاش برم اینترنت.دوستان یعنی این hotspot رو هیچکاری نمی شه کرد?
سینا جان.شما وقتی آپدیت کردی زدی Factory Data Reset بشه؟ این کار خیلی تاثیر زیادی تو بازیابی عملکرد گوشی بعد از آپدیت داره. اگرم هنوز نکردی، از همه چی بکاپ بگیر و بعدش ریست کن.در مورد صفحه کیبورد کند هم باید بگم کخ خیلیا این مشکل رو ذکر کردن. اما واقعا، من هیچ مشکلی برام پیش نیومده. یعنی سرعت کیبورد عالیه و auto rotate هم کاملا روونه. از Opera Mini 12 هم استفاده کنی خیلی بهتره.در مورد hotspot هم باید بگم که والا این مشکل limited access قبل از آپدیت هم برا من پیش میومد. این مربوط به مقدار استفاده ی خود گوشی است. اگر background dataی گوشی فعال باشه و مدام سیستم عامل اندروید از اینترنت برای همگام سازی و اینا استفاده کنه، خود به خود موقع هات اسپات، اینترنت محدود رو در اختیار ویندوز قرار میده. که این استفاده سر خود تو نسخه 4 خیلی بیشتر میشه. اما اینم قابل حله. شما برو تو تنظیمات و background data رو کاملا غیر فعال کن و نرم افزارهای استوکی که لازم نداری و استفاده دارن رو disable کن.بخش face unlock هم تو settings > security > screen lock هست.ولی واقعا من با هیچ کدوم از این مشکلات بر نخوردم. تا به حال گوشیم حتی هنگ هم نکرده، چه برسه به ریستارت شدن.امیدوارم حل بشه.موفق باشید.
داداش ممنون از توضیح کاملت. من factory data reset نکرده بودم. اما الان که شما فرمودید ، کردم. یه کم بهتر شده عملکرد گوشی.
در مورد hotspot کاملا حرفتون درسته ولی توی اندروید 2.3.4 بعد نهایتا 15 ثانیه ، اخطار limited access از بین میرفت. اما توی اندروید 4.0.4 یک ساعت هم منتظر بمونید ، این اخطار از بین نمیره. ( راستی قبلا برای غیر فعال کردن background data باید می رفتیم به Account & sync ولی الان باید رفت به data usage و بعد دکمه ی setting رو زد و بعد هم روی Restrict background data کلیک کرد. که یه نشونه ی مثلث قرمز توی notification bar ظاهر می شه. درسته؟ )
در مورد face ricognition هم ممنون. عجیب بود که ندیده بودمش. ( از بس که اعصابمو اندروید 4 خورد کرده بود چشمو خون گرفته بود)
به هر حال من همچنان با hotspot مشکل دارم و از طریق کابل فعلا مشکلمو حل می کنم. ( برگشتیم به عصر حجر )
چطور میشه یه بکاپ کلی از گوشی گرفت؟
من آپ دیت کردم و مشکلاتم فعلن ایناس
1-باتری دیر شارژ میشه و زودترم خالی میشه
2-گوشی داغ میکنه
3-led که نوتیفکیشن میداد دیگه وقتی مسج یا میس کال داری ،چشمک نمیزنه
4-ولوم زنگ گوشی کم نمیشه هرچی میارمش پایین
شما هم یه Factory Data Reset بکن. امیدوارم مشکلاتتون حل شه. چون این مشکلات تابحال تو اندروید 4 دیده نشده بود.ولی قبلش بکاپ بگیر چون همه چی پاک می شه. حتی سشماره ها , برنامه هات و ...با برنامه ی my back up pro هم میتونی اینکارو کنی. توی گوگل سرچ کنی " اندروید + back up " کلی برنامه میاد. هر کدومم بخوای میتونی باهاش بکاپ بگیری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)