تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 335 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

نه بابا نشون 4 نفر دادم تازه بهشون هم نگفتم چی میگه همشون گفت"آقا چه اتفاقی افتاده"تازه آخره تریلر یک که همون ارپی چی هت 5 یا 6 ثانیه قبل از اون هم میگه عماد درسته عماد عربیه اما...(شاید هم بگه i'm out)
    ولی اگه ایرانی توش باشه تو ایران نیست. همه تابلو ها عربی نوشته و اولشم مینویسه near iranian پس ایران نیست عربستانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ولی اگه ایرانی توش باشه تو ایران نیست. همه تابلو ها عربی نوشته و اولشم مینویسه near iranian پس ایران نیست عربستانه
    عزیزم اگه ایران نباشه عربستان نیست چرا
    1-عربسان مرزش نزدیک ایران نیست
    2- اول تریلر bad part of town نوشته مرز ایران و عراق

3. این کاربر از ALI&SOAP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام . یادتونه بحث سر این بود که تریلر های فالت لاین تو ایرانن یا عراق؟
    (بعضیا میگفتن تهران بعضیا میگفتن تهران نخل نداره واز این حرف ها)
    حالا اون تریلرا احتمالا تو ایرانن و به احتمال قوی تو خرمشهر یا مهران
    حالا میگین چرا:1- یارو با مشت تورو میزنه میگه کثافت
    2-شهر داخل تریلر نخل داشت(خرمشهر رو که همتون میدونین این رو هم بگم که مهران هم زیاد نخل داره)
    3-با این دلیل دیگه مطمئن شدم که ایرانه:قسمتی هست تو فالت لاین 1 (بد پارت اف تاون) وقتی که فرمانده رو نقشه توضیح میده که "شما تنها گروهی هستید که من دارم که بفرستم"،بعد تو کوچه میدون اون جا یه نفر که خیلی صداش از دور میاد میگه"آقا چه اتفاقی افتاده"
    تریلر اول بازی رو دوباره تماشا کنید ببینین من درست شنیدم یا نه بعد خبرم کنید
    راستی یادم رفت بگم اون تریلرو که میگه کثافت از یه سایت دیگه وبت فرمت دیکه دانلود کردم گوش دادم دیدم میگه "یا الله"

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

عزیزان من مطمئن هستم اونا ایرانی صحبت نمی کنن عربی صحبت می کنن فک می کنین فارسیه من چند بار بگم آخه این ایرانیا به نظرتون تو یه همچین جای چیکار می کنن؟واسه چی تابلوها فارسی نیست ها؟من به داداشم نشون دادم اون که میگه آقا چه اتفاقی افتاده اصلا چ رو نمیگه چون عربا چ ندارند تو کشوری که عربه.(تابلوها)

پروفشنال wrongring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آریا

پيش فرض

پس اون هتل فندق چیه؟ تو عربی عم فندق داریم! خیالت راحت باشه تو ایرانه فقط خدا کنه برج میلاد هم توش باشه میخوام بترکونمش

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

پس اون هتل فندق چیه؟ تو عربی عم فندق داریم! خیالت راحت باشه تو ایرانه فقط خدا کنه برج میلاد هم توش باشه میخوام بترکونمش
    فندق یه اسمه شاید معنی نداشته باشه ولی اسمه مثلا محمد یا Tee مگه معنی داره ؟ نه پس فندقم می تونه باشه
    Tee=Tee worlds
    این یه بازیه
    Last edited by Mool Tee; 23-08-2011 at 19:05.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض Battlefield 3 Single-player maps

به نقل از battlefield3online.com :

Paris

Teams: USMC versus MEC

Paris, the capital of France has 2.2 million people living in the dense central city and almost 12 million people living in the whole metropolitan area - one of the largest agglomerations in Europe. Located in the north of the country on the river Seine, Paris has the reputation of being the most beautiful and romantic of all cities, brimming with historic associations and remaining vastly influential in the realms of culture, art, fashion, food and design. In 2001, a suspected terrorist plot from Al-Qaida to destroy the United States embassy in Paris, France, as well as a munitions depot in Belgium was uncovered and stopped. The attack on the U.S. embassy in Paris would have involved a suicide bomber.

New York

Teams: TBC

New York City, with a population of over 8,000,000 people, is the most populous city in the United States. It is known for its status as a financial, cultural, transportation, and manufacturing center, and for its history as a gateway for immigration to the United States. According to the U.S. Department of Commerce, it is also a destination of choice for many foreign visitors. Both state and city were named for the 17th century Duke of York, James Stuart, future James II and VII of England and Scotland. In 2001, New York suffered a fourth terrorist attack in which 3,000 people were killed and 6,000 injured.

Tehran

Tehran is the capital of Iran and Tehran Province. With a population of over 8,000,000 it is also Iran's largest urban area and city, one of the largest cities in Western Asia, and is the 21st largest city in the world. President Bush claimed that Iran's pursuit of nuclear weapons could trigger "World War III", while in 2007 Undersecretary of State Nicholas Burns warned Iran may be seeking a nuclear weapons capability.

Sulaymaniyah

Sulaymaniyah is a city in Iraq, Iraqi Kurdistan. It is the capital of Sulaymaniyah Governorate. Sulaymaniyah is surrounded by the Azmar Range, Goizja Range and the Qaiwan Range in the north east, Baranan Mountain in the south and the Tasluje Hills in the west. The city has a semi-arid climate with very hot and dry summers and very cold winters. The area east of al-Sulaymaniyah is traditionally the main stronghold of the Kurdish Islamists. It was the gateway for the first group of al-Qaeda fighters who came from Afghanistan and set up their camps there.

More to be confirmed...

9. 3 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

هتل به عربی میشه فندق

11. 4 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzad_zn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

پیش فروش بازی ظاهرا آغاز شده!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

پیش فروش بازی ظاهرا آغاز شده!
    خیلی وقته!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •