تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 303 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دوم تو منوی مخفی ورژن فایروال رو زده 1000.2 و توی سایت نوشته 1012.2 مشکلی پیش نمیاد؟
    اولی نسخه فریمور تی وی شماست و دومی نسخه آپدیت شده روی سایت هست و تی وی شما پس از آپگرید به نسخه 1012.2 تبدیل میشه
    مدل تیوی من UAD7000WR ولی سایت مالزی زده UAD7000LRیعنی فرق دارن باهم?
    بله فرق دارند.
    شما توی سایت UAD7000WR رو سرچ کن و فریمور مخصوص همین نسخه رو دانلود کن

2. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    واقعا تاپیک مفیدی هستش من دارم لذت میبرم و نمیدونستم که تلوزیون من اینهمه قابلیت داره

چند تا سوال از دوستان دارم
    1- حالت ریست فکتوری تو منوی مخفی تمام تنظیمات رو برمیگردونه به حالت قبل ؟ مثلا اگر شک داریم چیزی رو دستکاری کردیم با ریست فکتوری میشه مطمئن شد برگشته به حالت اول ؟

2- تلوزیون من c650 هستش و توی منوی مخفی خاصیت 3d رو زده off آیا امکانش هست با روشن کردن این حالت سه بعدی هم فعال بشه ؟

3- اینترنت تی وی رو با موقیت فعال کردم فقط الان میگه باید آپدیت بشه و تو همون حالت میمونه یعنی امکان داره پورت ایران برای آپدیت بسته باشه نمیشه به صورت آفلاین آپدیت کرد ؟ یا وی پی ان ست کرد واسش ؟

ممنون از شما
    خودم به جوابهام رسیدم ولی برای آگاهی برخی از دوستان جوابش رو میدم

1- خیر حالت ریست فکتوری نمیتونه تمام تنظیمات منوی مخفی رو به حالت اولیه برگردونه برای برگردوندن کلیه اطلاعات به حالت اول باید از گزینه eeprom reset استفاده کنید که البته چون بعد از اینکار رجین و تایپ هم پاک میشه توصیه نمیکنم اگه وارد نیستید انجامش بدید من خودم چون یه چیزایی سرم میشه اینکار رو کردم و کاملا موفق آمیز بود
    2 خیر اصلا این قابلیت روشن نمیشه و فقط تو منو وجود داره و امکان سخت افزاریش تعبیه نشده
    3- لازم به وی پی ان نیست بلکه باید سرعت اینترنت بالا باشه با 1 مگ چک کردم عالی کار کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    زاگرس نشین

پيش فرض

خودم به جوابهام رسیدم ولی برای آگاهی برخی از دوستان جوابش رو میدم

1- خیر حالت ریست فکتوری نمیتونه تمام تنظیمات منوی مخفی رو به حالت اولیه برگردونه برای برگردوندن کلیه اطلاعات به حالت اول باید از گزینه eeprom reset استفاده کنید که البته چون بعد از اینکار رجین و تایپ هم پاک میشه توصیه نمیکنم اگه وارد نیستید انجامش بدید من خودم چون یه چیزایی سرم میشه اینکار رو کردم و کاملا موفق آمیز بود
    2 خیر اصلا این قابلیت روشن نمیشه و فقط تو منو وجود داره و امکان سخت افزاریش تعبیه نشده
    3- لازم به وی پی ان نیست بلکه باید سرعت اینترنت بالا باشه با 1 مگ چک کردم عالی کار کرد
    دوستانی که سری 5 دارن آیا این گزینه که دوستمون گفتند ( eeprom reset) توی منوی مخفی این سری وجود داره و اگه داره کجاشه. من 46d5500 دارم همچین گزینه ای توش پیدا نکردم. لطفا اگه کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه.
    یه مطلب دیگه اینکه برای من توی منوی مخفی نمیشه وارد قسمت Advance (توی صفحه اول منوی مخفی) شد؛ چطوری میشه رفت توی این قسمت؟ راستشو بخواید تنظیمات وایت بالانس تلویزیونم به هم خورده برای همین دیگه ترسی از منوی مخفی ندارم چون بدترین بلایی که میشد سرم اومده به همین خاطر میخوام بگردم شاید گزینه ای برای ریست کردن منوی مخفی پیدا کردم. در ضمن من فیرمور رو هم از سایت مالزی گرفتم و آپدیت کردم ولی هیچ تاثیری نداشت.
    باز هم از دوستان خواهش میکنم اگر کسی این مدلو داره و براش امکان داره تنظیمات قسمت ADC/WB رو برای من بفرسته.
    با تشکر از دوستانی که راهنمایی میکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

[QUOTE=vampire666;6351826]خودم به جوابهام رسیدم ولی برای آگاهی برخی از دوستان جوابش رو میدم

دوست عزیز ما هم به کمک یک استاد ایپرام ریست کردیم و مشکلمون حل شد و فقط یک مشکل باقی مونده و اون اینه که موقعی تی وی رو روشن می کنیم پیغام میده که لوکال ست و تایپ عوض شده به سرویس منو مراجعه کنید که هر کاری کردیم نتونستیم به سرویس منو دسترسی پیدا کنیم شما راه حلی سراغ دارید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز ما هم به کمک یک استاد ایپرام ریست کردیم و مشکلمون حل شد و فقط یک مشکل باقی مونده و اون اینه که موقعی تی وی رو روشن می کنیم پیغام میده که لوکال ست و تایپ عوض شده به سرویس منو مراجعه کنید که هر کاری کردیم نتونستیم به سرویس منو دسترسی پیدا کنیم شما راه حلی سراغ دارید ؟
    مدل دستگاه چیه ؟
    اون پیغام بعد از ریست کردن ایپیرام میاد و مشکلی نیست شما باید دستگاه رو روشن کنی بعد به ترتیب و سریع این دکمه ها رو بزن
    mute - 1 -1 -9- ok
    وارد یه منو میشی که همون هتل مد هستش هتل مد رو on کن و تلویزیون رو خاموش کن
    حالا در حالت خاموش دکمه های زیر رو سریع بزن
    info - menu - mute - power
    تلویزیون روشن و وارد منوی مخفی میشه در قسمت آپشن این منو میتونی type , model , local set رو مجدد تنظیم کنی بعد از تنظیم تلویزیون رو خاموش کن

حله با روشن کردن مجدد میبینی تلویزیون مثل روز اول شده

---------- Post added at 08:13 AM ---------- Previous post was at 08:11 AM ----------

دوستانی که سری 5 دارن آیا این گزینه که دوستمون گفتند ( eeprom reset) توی منوی مخفی این سری وجود داره و اگه داره کجاشه. من 46d5500 دارم همچین گزینه ای توش پیدا نکردم. لطفا اگه کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه.
    یه مطلب دیگه اینکه برای من توی منوی مخفی نمیشه وارد قسمت Advance (توی صفحه اول منوی مخفی) شد؛ چطوری میشه رفت توی این قسمت؟ راستشو بخواید تنظیمات وایت بالانس تلویزیونم به هم خورده برای همین دیگه ترسی از منوی مخفی ندارم چون بدترین بلایی که میشد سرم اومده به همین خاطر میخوام بگردم شاید گزینه ای برای ریست کردن منوی مخفی پیدا کردم. در ضمن من فیرمور رو هم از سایت مالزی گرفتم و آپدیت کردم ولی هیچ تاثیری نداشت.
    باز هم از دوستان خواهش میکنم اگر کسی این مدلو داره و براش امکان داره تنظیمات قسمت ADC/WB رو برای من بفرسته.
    با تشکر از دوستانی که راهنمایی میکنن
    دوست عزیز تو مدلهای مختلف احتمالا جای این منو فرق داره برای من تو منوی sub option بود البته بعد از اینکه شما تو منوی hotel option وارد شدی و clone tv to usb رو زدی این گزینه توی sub option ظاهر میشه

---------- Post added at 08:15 AM ---------- Previous post was at 08:13 AM ----------

سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم ، تصویر تی وی بینهایت سیاه تو تنظیماتشم ور رفتم ولی درست نشد
    نمیدونم اشکال از کجاست رنگای تیره رو خیلی سیاه نشون میده ، اگر کسی میدونه باید چی کار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
    ممکن با eeprom reset مشکلم حل شه ؟
    رجین و تایپ چیه که با eeprom rese پاک میشه ؟
    اگر تنظیمات منوی مخفی رو دسکاری کردی و اینجوری شده بله با این ریست همه چیز به حالت اولیه برمیگرده
    در مورد رجین و تایپ هم ناحیه و کشور مورد استفاده هستش که بعد از ایپیرام ریست باید از اول ست بشه مثلا ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_amd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام دوستان چند سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید

1-دوستان من به تازگی D6600 خریدم اما Wifi اون کار نمیکنه ولی در منو مخفی نوع Wifi با یک حرف انگلیسی مشخص شده مثلا M میخواستم بدونم اگه تغییرش بدم فعال میشه؟
    2-چطوری میشه از منوی مخفی سنسور ECO را خاموش کرد؟(همین که با تاریک شدن صفحه نور را کم میکند) در قسمت منو این گزینه موجود نیست شاید بهش Diming هم بگند!
    3-و تلویزیون من نمیتونه کانال های دیجیتال را بگیرد! با اینکه روی ایران تنظیم است منطقه. برای گرفتن کانال های دیجیتال باید به اینترنت وصل باشد یا انتن متصل باشد؟

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    زاگرس نشین

پيش فرض

دوست عزیز تو مدلهای مختلف احتمالا جای این منو فرق داره برای من تو منوی sub option بود البته بعد از اینکه شما تو منوی hotel option وارد شدی و clone tv to usb رو زدی این گزینه توی sub option ظاهر میشه

---------- Post added at 08:15 AM ---------- Previous post was at 08:13 AM ----------

اینکارو هم کردم ولی متاسفانه این گزینه توی منوی مخفی تلویزیون من( UA46D5500) وجود نداره، البته یه گزینه هست با عنوان OTN reset که نمیدونم برای چیه. اساتید اگه راهکار دیگه ای برای برگشتن تنظیمات منوی مخفی به حالت اولش سرغ دارید لطفا بفرمایید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینکارو هم کردم ولی متاسفانه این گزینه توی منوی مخفی تلویزیون من( UA46D5500) وجود نداره، البته یه گزینه هست با عنوان OTN reset که نمیدونم برای چیه. اساتید اگه راهکار دیگه ای برای برگشتن تنظیمات منوی مخفی به حالت اولش سرغ دارید لطفا بفرمایید.
    آخرین گزینه منوی sub option شما چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    زاگرس نشین

پيش فرض

آخرین گزینه منوی sub option شما چیه ؟
    e-pop default که به صورت پیشفرض OFF هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_amd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام دوستان چند سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید

1-دوستان من به تازگی D6600 خریدم اما Wifi اون کار نمیکنه ولی در منو مخفی نوع Wifi با یک حرف انگلیسی مشخص شده مثلا M میخواستم بدونم اگه تغییرش بدم فعال میشه؟
    2-چطوری میشه از منوی مخفی سنسور ECO را خاموش کرد؟(همین که با تاریک شدن صفحه نور را کم میکند) در قسمت منو این گزینه موجود نیست شاید بهش Diming هم بگند!
    3-و تلویزیون من نمیتونه کانال های دیجیتال را بگیرد! با اینکه روی ایران تنظیم است منطقه. برای گرفتن کانال های دیجیتال باید به اینترنت وصل باشد یا انتن متصل باشد؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •