قيمت جديد ٥٨٠ فروشكاه اپل سنتر
قيمت جديد ٥٨٠ فروشكاه اپل سنتر
580 یا 850 !!
آدرسش کجاست ؟ سایتی چیزی نداره !؟
واقعا؟؟؟ من 4g رو دارم از ebay میگیرم ک میافته 530 و با هزینه شیپینگ به دبی میشه 580!!! فک نکنم 580 بده کسیا : دی
گوشي من هم بالاخره رسيد برام 700 تمام شد .
از ايران دليور خريد كرده بودم.
به به مبارکه
به سلامتی
دمت گرم
چطوره ؟ رویوو ؟ عکس ؟ زود باش دلمون آب شد
خیلی خیلی مبارک باشه.
میشه یکم اطلاعات بیشتر از خریدت بدی.
گوشی را چند خریدی-چند روزه تحویل دادن.چقدر گمرک گرفتن.آوردن دم در خانه یا رفتی پست.موقع تحویل دادن اذیت نکردن؟ و... هرچی که فکر میکنی توی خرید کمک میکنه.
ممنون
آقا مبارک باشه!
علاوه بر این چیزا که دوستان گفتن، محتویات جعبه رو هم بگی ممنون میشیم![]()
سلام... مبارک باشه...
4G هست دیگه؟؟؟ توی جعبه چیا داره؟؟؟
جایی واس اسکرین پروتکتور Zagg و کیس واسش نمیشناسین؟؟؟
كل قيمت گوشي 700 تموم شد فقط 30 تومن اضافه تر از مبلغي كه تو سايت ايران دليور زده بود دادم به خاطر مالياتي كه روي گوشي در امارات خورد براي تحويل هم رفتم قسمت گمركات اداره پست كه اونم از لحاظ مبلغ گمركي با ما راه اومد و همونجا تحويل گرفتم.
هادي خان انشااله شما هم زودتر بگيري
گوشي خوش دستي ، صفحه نمايشش عاليه ، صداي واضح و رسايي داره .
فقط انگار براي اينتر نت ساختنش چون تمام خدماتش اينترنتي و اين چند وقته من فقط شارژ خريدم اونم ريخت تو اينتر نت.
يه فرصت به من بديد تا يه چند تايي عكس و فيلم براتون اپلود كنم
چون اين گوشي از امريكا اومده و مال AT&T هست محتويات جعبه با مدل اروپايي فقط در يك هنزفري متفاوت هستن .
محتويات خودش يه گوشي ، يه باطري ، شارژر ، كابل usb ، كابل hdmi و يه چند تايي دفترچه
اره دوست عزيز 4g هست ولي بكار ما نمياد ، محتويات جعبه را گفتم ، من خودم دنبال اسكرين گارد براش ميگردم كه هنوز متاسفانه پيدا نكردم .
انشااله هر چه رودتر همه شما بتونين گوشي را بخرين.
عزیز اسکرین گارد میخوای چیکار خودش گوریلا گلس هست دیگه
خدا از دهنت بشنوه
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
گوشی شاپ قیمتش رو کرد 810
بیا پایین نامـــــــــــــردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)