این بازی شبیه ساز هواپیما هم فکر کنم بازی جذابی باید باشه
8600 مگابایت هست از امشب میزنم برای دانلود
---
این فایل صفحه اول رو هم اگر تست کردید به ما هم خبر بدید که چطور شد نتیجه
این بازی شبیه ساز هواپیما هم فکر کنم بازی جذابی باید باشه
8600 مگابایت هست از امشب میزنم برای دانلود
---
این فایل صفحه اول رو هم اگر تست کردید به ما هم خبر بدید که چطور شد نتیجه
لینک صفحه اول رو مهدی گذاشته خودش هم داره بازی میکنه احتمال زیاد سالمهاین فایل صفحه اول رو هم اگر تست کردید به ما هم خبر بدید که چطور شد نتیجه![]()
کدوم بازی شبیه ساز پرواز رو میگی؟
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
شیرین تو از کی تا حالا شدی رضا که من خبر ندارم؟
حالا سرعت دانلودت چند هست؟
شما دقیقا مشکلاتی که توی بازی شما هست رو بگید تا من همونارو امتحان کنم ببینم سالمه یا نه.این فایل صفحه اول رو هم اگر تست کردید به ما هم خبر بدید که چطور شد نتیجه
فکر کنم منظورشونMicrosoft Flight Simulator X هست.کدوم بازی شبیه ساز پرواز رو میگی؟
تاپیکش هست.
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
سرعت دانلود متغییر بین 30 تا50 ولی شبا به حداقل میرسه.حالا سرعت دانلودت چند هست؟
جرمن تراک صفحه اول 40 مگ اون 500مگیه هم 250 مگش مونده![]()
'گفته باشم من نائب بر حق رضام اینجا حرف من حرف رضاستشیرین تو از کی تا حالا شدی رضا که من خبر ندارم؟![]()
![]()
مشکلاتش رو که گفت توی صفحه های قبلی هست
آره منظورش همونه من هم این بازی رو دارم خیلی جالب هست و خیلی خیلی سخت هست جون آموزش داره بعدش هم امتحان عملی ازت میگرن
تو سرعت اینترنتت 256 هست یا 128؟
یه ماهه 512 گرفتم الان 512 چند وقت دیگه تموم میشه میرم تو همون128 نسبت به پولی که میگیرن نمیصرفهتو سرعت اینترنتت 256 هست یا 128؟
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
خب همشو یه جا و متمرکز بگه بهترهمشکلاتش رو که گفت توی صفحه های قبلی هست![]()
مگه چقدر ماهیانه باید بپردازی از چه شرکتی گرفتی
آره ولی کلا من یادمه توی دو جا مشکل داشت دوتاش هم مربوط به گاراژ بود حالا خودش دقیقا توضیح میده
آره
از کی تا حالا تو نائب رضا توی اینجا شدی اصلا تو با رضا چی کار داری که میگی نائبش هستم
من اینجا از هرکس سؤال میکنم خودش باید جواب بده من نائب نمیشناسم حواست باشه![]()
اقا اگه قرار دعوا کنید برید سر کوچهآره
از کی تا حالا تو نائب رضا توی اینجا شدی اصلا تو با رضا چی کار داری که میگی نائبش هستم
من اینجا از هرکس سؤال میکنم خودش باید جواب بده من نائب نمیشناسم حواست باشه
آره ولی شهراش رو باید بیاد بگهآره ولی کلا من یادمه توی دو جا مشکل داشت دوتاش هم مربوط به گاراژ بود حالا خودش دقیقا توضیح میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)