تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 973 اولاول ... 236369707172737475767783123173573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

عکسهای قبلی رو که می دیدم گفتم عجب گرافیک مزخرفی داره ولی وقتی ویدیوها رو دیدم نظرم 360 درجه عوض شد. گرافیک و گیم پلی ای که من تو ویدئوها دیدم فــــــــــــوق العـــــــــــاده بود.

وای خدا ! کی واسه Pc ریلیز میـــشــــــــــــــه؟

( البته اگه اومدنش رو Pc تأیید بشه )

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فكر كنم شنبه همه جا پخش شه

;-):-d

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

منم این بازی رو دیدم .واقعا پیشرفت کرده

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

رنگ محیط بازی فوق العاده زیبا و واقعیه . حالا اینا روزش بود ببین شبهاش چه رنگ و رویی داره. وای مای گاد !!!

یه ویدئوی دیگه از گیم پلی بازی (تعقیب و گریز با پلیس) البته کیفیتش یکم پایینه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی میشه یکی که اینترنت پرسرعت داره این ویدئوها رو تبدیل به 3GP کنه و آپلود کنه و لینکشو بذاره اینجا تا ما با اینترنت گازوئیلی بتونیم بدانلودیم.

بعضی وقتها یه تشکری هم از آدم بکنین بد نیست ها !!!!!!!!!

5. این کاربر از Inter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه techno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

کی می خواد این بازی برای pc هم بیاد؟ مطمئنم خیلی ها بیشتر از 80% اینو میخوان.یکیش خود من.اما چه کنیم که راک استار با کامپیوتر بازها لجه! چه کنیم که بی اعتنایی می کنه؟ یا gta رو با تاخیر بسیییار برای PC عرضه میکنه که معمولا پر باگه یا اینکه اصلا ممکنه قید PC رو بزنه.همونطور که الان تمام بازی هاش فقط برای کنسوله.

واقعیتش مدتیه با برو بچه های خارجی pc باز فروم gta forums یه طرحی ریختیم که با گوگل بمب به روش کاری راک استار اعتراض کنیم.همونطور که می دونید تقریبا تمام بازی های جدید راک استار منحصر به کنسوله ک این باعث خشم خیلی از طرفدارهای راک استار و بالاخص GTA شده.حتی اونا ایمیل هم به راک استار زدن و از راه های مختلف سعی کردن با R* ارتباط برقرار کنن اما هیچ کدوم جوابی نداشته که نداشته.
    به خاطر همین قرار شده یک گوگل بمب آماده بشه که یک مصاحبه ی ساختگی با Dan houser مدیر راک استار واقع در این آدرس(بی ربط:لعنت به این تگ URL)
    کد:
    رو هدف قرار داده.که در این مصاحبه ی ساختگی تمام اعتبار حیثیت راک استار و رییس پولکیش زیر سوال میره.و واقعیات امر رو در این رابطه به رخ میکشه.

....
    حالا می خوام بدونم کسی پیشنهادی در رابطه با دامین مورد نظر داره؟می خوایم دامینی باشه که redirect کنه به سایتی که بالا ذکر شد.
    یه سری دامین های مجانی وجود داره .البته اگه دامین های رسمی .com یا .info یا امثال اینا پیدا نشه به اون سایت های رایگان رو می کنیم.مثلا
    کد:
    یا
    کد:
    تقاضا دارم اگه کسی سراغ داره یه دامین برای این کار لطف کنه پیشنهاد بده که منم واسطه میشم که اطلاعات رو به طرف های خارجی برسونم.البته ممکنه بگین اونا که وضعشون از ما بهتره یا فلان...البته درسته.ولی از اون جایی که ما ایرانی ها یه کم مارمولک تشریف داریم(جسارته البته!) گفتم شاید از شما یه دامینی چیزی بشه بیرون کشید! *نیشخند*
    اگر جایی برای این کار سراغ ندارید اشکالی نداره و ما از همون سرویس های مجانی استفاده می کنیم.
    اما خواهش می کنم وقتی به مرحله ی پایانی این کار رسیدیم که همون بالا بردن rank سایت تو گوگل باشه لطفا یه حالی به همه ی GTA بازها و مخصوصا PC gamer ها بدین و به سایت لینک بدین.
    می دونم برای ما که بازی رو تقریبا مفتی میگیریم و کپی رایت وجود نداره و فلان...شاید یکم مسخره بیاد همچین کاری.اما این نقشه رو در اصل خارجی ها پیاده می کنند. اما اگه میخوایم بالاخره اعتراضمون رو به راک استار نشون بدیم پس بیاید وقتی همه چیز قطعی شده به سایت هدف لینک بدیم کار سختی که نیست هست؟!

مطمئن باشید تاثیر گذاره روی روند کاری R* و باعث میشه یکم به خودشون بیان.وگرنه اگه بخوایم ساکت باشیم هیچ چیز که نمیگیریم به کنار؛ عملا با این کار،R* رو داریم تشویق به بی خیال شدن PC میکنیم.
    این موضوع اگه برای ما خیلی جدی به نظر نمیاد اما برای اون ور آبی ها خیلی مهمه که این نقشه با موفقیت انجام بشه.
    جالب اینکه ما ایرانی ها-همونطور که توی این تاپیک مشخصه-بیشتر PC باز هستیم تا کنسول باز.چون خرید یک کنسول 500 -600 هزار تومانی(حالا یکم کمتر بیشتر) برای یک بازی واقعا نمی صرفه. در صورتی که کامپیوتر یک وسیله ی همه منظورست و فقط مختص بازی نیست؛اگه ارتقاش بدید در همه ی زمینه ها سرعت و راندمان کاریش بالا میره.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

[COLOR="DarkOrange"]جالب اینکه ما ایرانی ها-همونطور که توی این تاپیک مشخصه-بیشتر PC باز هستیم تا کنسول باز.چون خرید یک کنسول 500 -600 هزار تومانی(حالا یکم کمتر بیشتر) برای یک بازی واقعا نمی صرفه. در صورتی که کامپیوتر یک وسیله ی همه منظورست و فقط مختص بازی نیست؛اگه ارتقاش بدید در همه ی زمینه ها سرعت و راندمان کاریش بالا میره.
    علاوه بر مشکل قیمت کنسول و بازیهاش، مهمترین مشکل فرهنگ بازی کردن تو ایرانه که از نظر پدر و مادرها بازی کردن با کامپیوتر و کنسول مال بچه کوچیکاست(زیر 18 سال) !!!!

واسه همینه که من می خوام روی PC بیاد بعد بازیش کنم چون وقتی دیدم وضعیت داره خراب میشه و دارم لو می رم به کمک Alt + Tab زود از صفحه بازی بپرم تو ویندوز قبل از اینکه توخونه بفهمن چی به چیه

ولی کنسول رو که نمیشه یه دفعه جمع کرد مگه اینکه قبل از اینکه دیده بشی از پنجره پرتش کنی بیرون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

شرمنده دوست عزیز قیمت یک X360 حدود 390 تا 410 هزار تومن هست و واقعا به صرفه تره. البته سلیقه ایه.
    علاوه بر مشکل قیمت کنسول و بازیهاش، مهمترین مشکل فرهنگ بازی کردن تو ایرانه که از نظر پدر و مادرها بازی کردن با کامپیوتر و کنسول مال بچه کوچیکاست(زیر 18 سال) !!!!
    دوست عزیز پدر و مادر شما دشمن شما نیستند.
    در هر صورت، بازی احتمالا برای Pc پورت شه. سابقه اینطور نشون میده. Gta Vcs و Lcs هم بعلت مشکلات فنی پورت نشدند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

دوست عزیز پدر و مادر شما دشمن شما نیستند.
    مگه من گفتم دشمنن. قربون پدر و مادرم هم برم الهی

منظورم این بود که تو جامعه ما جا افتاده که بازیهای ویدیویی مخصوص سنین پایین است نه یه جوون بیست و چندساله دانشجو فقط همین

راستی مثل اینکه فروش این بازی تو ایران ممنوع شده درسته؟
    Last edited by Inter; 24-04-2008 at 22:05.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

شاید مشکل از اسمشه."بازی".خوب راست میگن بازی ماله بچه است اما واقعا اینا بازی نیستن!!من نمیدونم واقعا چی بگم به خونواده.اما خوب دیگه یواشکیم بازی نمیکنم.اما اونا گیرشونو میدن(چه بحث مرتبطی)

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    احتمالا مثل نسخه های دیگه Gta بعد از 6 ماه (یعنی حدودا اواخر تابستان) نسخه مربوط به Pc هم میاد
    مگر اینکه کلا بیخیالش شده باشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •