کی می خواد این بازی برای pc هم بیاد؟ مطمئنم خیلی ها بیشتر از 80% اینو میخوان.یکیش خود من.اما چه کنیم که راک استار با کامپیوتر بازها لجه! چه کنیم که بی اعتنایی می کنه؟ یا gta رو با تاخیر بسیییار برای PC عرضه میکنه که معمولا پر باگه یا اینکه اصلا ممکنه قید PC رو بزنه.همونطور که الان تمام بازی هاش فقط برای کنسوله.
واقعیتش مدتیه با برو بچه های خارجی pc باز فروم gta forums یه طرحی ریختیم که با گوگل بمب به روش کاری راک استار اعتراض کنیم.همونطور که می دونید تقریبا تمام بازی های جدید راک استار منحصر به کنسوله ک این باعث خشم خیلی از طرفدارهای راک استار و بالاخص GTA شده.حتی اونا ایمیل هم به راک استار زدن و از راه های مختلف سعی کردن با R* ارتباط برقرار کنن اما هیچ کدوم جوابی نداشته که نداشته.
به خاطر همین قرار شده یک گوگل بمب آماده بشه که یک مصاحبه ی ساختگی با Dan houser مدیر راک استار واقع در این آدرس(بی ربط:لعنت به این تگ URL)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو هدف قرار داده.که در این مصاحبه ی ساختگی تمام اعتبار حیثیت راک استار و رییس پولکیش زیر سوال میره.و واقعیات امر رو در این رابطه به رخ میکشه.
....
حالا می خوام بدونم کسی پیشنهادی در رابطه با دامین مورد نظر داره؟می خوایم دامینی باشه که redirect کنه به سایتی که بالا ذکر شد.
یه سری دامین های مجانی وجود داره .البته اگه دامین های رسمی .com یا .info یا امثال اینا پیدا نشه به اون سایت های رایگان رو می کنیم.مثلا
کد:
یا
کد:
تقاضا دارم اگه کسی سراغ داره یه دامین برای این کار لطف کنه پیشنهاد بده که منم واسطه میشم که اطلاعات رو به طرف های خارجی برسونم.البته ممکنه بگین اونا که وضعشون از ما بهتره یا فلان...البته درسته.ولی از اون جایی که ما ایرانی ها یه کم مارمولک تشریف داریم(جسارته البته!) گفتم شاید از شما یه دامینی چیزی بشه بیرون کشید! *نیشخند*
اگر جایی برای این کار سراغ ندارید اشکالی نداره و ما از همون سرویس های مجانی استفاده می کنیم.
اما خواهش می کنم وقتی به مرحله ی پایانی این کار رسیدیم که همون بالا بردن rank سایت تو گوگل باشه لطفا یه حالی به همه ی GTA بازها و مخصوصا PC gamer ها بدین و به سایت لینک بدین.
می دونم برای ما که بازی رو تقریبا مفتی میگیریم و کپی رایت وجود نداره و فلان...شاید یکم مسخره بیاد همچین کاری.اما این نقشه رو در اصل خارجی ها پیاده می کنند. اما اگه میخوایم بالاخره اعتراضمون رو به راک استار نشون بدیم پس بیاید وقتی همه چیز قطعی شده به سایت هدف لینک بدیم کار سختی که نیست هست؟!
مطمئن باشید تاثیر گذاره روی روند کاری R* و باعث میشه یکم به خودشون بیان.وگرنه اگه بخوایم ساکت باشیم هیچ چیز که نمیگیریم به کنار؛ عملا با این کار،R* رو داریم تشویق به بی خیال شدن PC میکنیم.
این موضوع اگه برای ما خیلی جدی به نظر نمیاد اما برای اون ور آبی ها خیلی مهمه که این نقشه با موفقیت انجام بشه.
جالب اینکه ما ایرانی ها-همونطور که توی این تاپیک مشخصه-بیشتر PC باز هستیم تا کنسول باز.چون خرید یک کنسول 500 -600 هزار تومانی(حالا یکم کمتر بیشتر) برای یک بازی واقعا نمی صرفه. در صورتی که کامپیوتر یک وسیله ی همه منظورست و فقط مختص بازی نیست؛اگه ارتقاش بدید در همه ی زمینه ها سرعت و راندمان کاریش بالا میره.