تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 73 از 115 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

شما برو منتخب لیگ المان رو بیار،اگه تونست بارسا رو ببره اسمم رو عوض میکنم...
    من 1 سوال دارم از شما . که معلومه فدایی بارسا هستی .
    این تن بمیره امسال 1 بازی از بوندس لیگا دیدی ؟
    به خدا ندیدی . به لطف بارسا تی وی دیگه فوتباله دیگه ای مگه میشه دید ؟!!!
    همین بازی بایرن دورتموند رو که دورتموند 3بر 1 برد رو میدیدی همچین حرفی نمیزدی .
    مطمئن باش همین دورتموند بدون داشتن حتی 1 ستاره به راحتی میتونه جلوی بارسا ی پر ستاره قد علم کنه.دورتموندی که واقعا حسرت میخورم که چرا تو لیگ قهرمانان نیست امسال

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چلسی و فلسفه ی فوتبال ؟ اون هم هجومی ؟ با احترام ولی به نظرم نه بازی مستقیم و نه بازی هجومی چیزهایی نیستند که چلسی تا قبل از اومدن کارلتو به صورت روتین نشون داده باشه ( در زمان کارلتو هم آمادگی خیره کننده ی خط میانی و به خصوص لمپارد باعث اون ریکورد گل بود نه فلسفه ی چلسی ) .
    شاید منظورمو درست بیان نکردم بزارید اینطوری بیان کنم چلسی تیمی نیست که دفاع صرف داشته باشه و 90 دقیقه دفاع کنه همین الان و چه در گذشته بازی خودشو به حریف دیکته میکنه ولی وقتی جلوی بارسا بازی میکنه با اون سبکی که مثلا جلوی تیمهای دیگر بازی میکنه به بازی ادامه نمیده.
    باز هم منچستر و فلسفه ی بازی تهاجمی ؟ به نظرم فوتبالی که منچستر ارائه میده با حوصله هست و بدون عجله برای رسیدن به 1/3 حریف و تا حدودی درگیرانه و . به نظرم الگوی فوتبال تهاجمی و فلسفه ی فوتبال تهاجمی ، بارسا هست و در مقیاس بسیار کوچکتر آرسنال نه چلسی و یونایتد .
    در اینجا هم منظورم این بود منچستر تو اون فینال بازی خودشو انجام داد و بر اساس بارسا تاکتیکشو عوض نکرد نتیجه چی شد ؟ شکست برای منچستر
    شاید منچستر هم چلسی را الگو قرار میداد و با سبکی جز سبک خودشون بازی میکرد نتیجه میگرفت.

"فوتبال بازی کردن" یک عبارت به شدت عام هست و به تنهایی مفهومی به ذهن متبادر نمی کنه ، یعنی چلسی 180 دقیقه فوتبال بازی نکرد ؟ البته ذهنیت ها متفاوته ، ذهنیتی کم کردن شدید فاصله ی بین خطوط و بازی در نیمه ی زمین خودی و بستن فضاها و شروع خط 1 آرایش عددی از درون 18 رو فوتبال اطلاق نمی کنه و اتوبوس پارک کردن و ... میدونه و و ذهنیتی هم اون رو شاهکار می دونه و نشانه ی نبوغ . بنابراین بهتره چنین مسائلی رو تعمیم به کل ندیم .
    اتفاقا چلسی در بازی برگشت واقعا یک فوتبال تاکتیکی به نمایش گذاشت ولی بازی رفت نه
    اگر در بازی رفت فقط 2تا از موقعیت ها گل میشد این تاکتیک هم شکست خورده بود تو بازی برگشتم نمیتونیم اخراج ابیدال و 10 نفره شدن بارسا را نادیده بگیریم اونم تو خونه حریف .
    پی نوشت 1 : تصویر اول کاملا نشانگر فضایی هست که بهش "حفره ی دفاعی " گفته میشه .

پی نوشت 2 :
    همون Plan B که قبلا بحث شده .
    من توصیه میکنم سران رئال مادرید بجای مورینیو مهریار انتخاب کنند چون تنها کسی هست که به نقطه ضعف های بارسا پی برد :ی

این نقد از بالا تا پایین اشتباه هست و ایشون یک هوادار اینتری 100 درصد هست ( اینو ثابت کرده ) و نقدشم فکر نکنم هیچ ارزشی داشته باشه

چرا فقط همین دو بازی مثال زدن ؟ و تازه بازی که مدافع های اصلی محروم بودن چرا بازی برگشت بررسی نکردند ؟

در کل هر فردی میتونه بیاد 2تا بازی یک تیم عالی نقد کنه و بگه اینجا اشتباه داشتند و ....
    Last edited by xmehr; 12-03-2011 at 12:55.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

باز هم منچستر و فلسفه ی بازی تهاجمی ؟ به نظرم فوتبالی که منچستر ارائه میده با حوصله هست و بدون عجله برای رسیدن به 1/3 حریف و تا حدودی درگیرانه و . به نظرم الگوی فوتبال تهاجمی و فلسفه ی فوتبال تهاجمی ، بارسا هست و در مقیاس بسیار کوچکتر آرسنال نه چلسی و یونایتد .
    بابا جان من نخندون مارو .
    شما تعریف خودتو اول از بازی تهاجمی مشخص کن بعد بیا فوتبال یونایتد رو ببر زیر سوال .
    تا قبل از اینجوری شاخ شدن بارسا هیچ تیمی فوتبال تهاجمی مثل یونایتد رو ارائه نمیداد ، الآنم یکی از بهترین های دنیاست توی این زمینه .
    اون فوتبالی که شما توصیف کردی به یه تیم با 63 گل زده توی 29 بازی و تفاضل +33 نمیخوره .

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

نقدشم فکر نکنم هیچ ارزشی داشته باشه
    چون طرفداره اینتره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه چون ایشون کلا با بارسلون مشکل دارند ^^

البته دلایل دیگری هم هست
    مثلا هر خبرنگاری تحلیل هاش ارزش خوندن نداره (هر کسی میتونه نظرشو بگه ولی کارشناس باید برای جمع شناخته شده باشه)

چرا فقط همین 2بازی مثال زد خوب تیمی که تو 70 تا بازی سطح خوب داشته شاید 2تا بازی رو اشتباه هات نتیجه را هم از دست بده

چرا اشتباهات داوری و فردی نادیده گرفته اگر تو همین 2بازی داور اشتباه نمیکرد یا والدس اشتباه نداشت نتیجه چیز دیگری بود

در ضمن تیمی که هجومی بازی میکنه مسلما تو دفاع مشکل خواهد داشت ولی چرا اینو در نظر نمیگیره همین ارسنال تو ضد حمله ها با این بازیکنها وحشتناک عالیه و تو بازی برگشت چرا بارسا اجازه نداد ارسنال یک ضد حمله خوب داشته باشه

کلا اگر بخواهند نقد درست کنند مشکلی نیست ولی این نقد چون فقط 2بازی در نظر گرفته و شرایط دیگر را نادیده گرفته و از همه مهمتر اظهارات ضد بارسایی ایشون معروفه از نظر من و خیلی های دیگر ارزشی نداره

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چرا فقط همین دو بازی مثال زدن ؟
    چون شما با پیروزی در مجموع این دو بازی بارسلونا رو قهرمان جام فرض کردید.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه داری لیگی رو با اسپانیا مقایسه میکنی که منتخب کل تیمهاش که هیچی اگه از بیرون هم بازیکن بیاد نمیتونه بارسا یا رئال روکه هر کدوم یه تیم اسپانیا هستن ببره...
    من به تیمی که جلوی ارسنال 20 تا موقعیت گل میاره مطمئنم....

نتایج 10سال گذشته بایرن مونیخ دربرابر رئال مادرید

فصل 99-2000

مرحله دوم گروهی:

رئال مادرید 2-4 بایرن مونیخ

بایرن 4-1 رئال

نیمه نهایی:

رئال 2-0 بایرن

بایرن 2-1 رئال

فصل 2001-2000

نیمه نهایی:

رئال 0-1 بایرن

بایرن 2-1 رئال

فصل 2001-2002

مرحله یک چهارم:

بایرن 2-1 رئال

رئال 2-0 بایرن

فصل 2003-2004

مرحله یک هشتم:

بایرن 1-1 رئال

رئال 1-0 بایرن

فصل 2006-2007

مرحله یک هشتم:

رئال 3-2 بایرن

بایرن 2-1 رئال

این نتایج بایرن طی سالای گذشته در برابر رئال هستش.همین الانشم دو تیم باهم بازی بکنن باهم توی مرحله بعدبه هیچ وجه نمیتونی شما رئال رو از پیش برنده بدونی با توجه به سوابق قبلی

با بارسلونا هم فقط یه بار تو 2008 بازی کردن که توی نیوکمپ بایرن به خاطر مصدومیت فن بویتن،لوسیو،لام و کلوزه عملا خلع سلاح شد و افتضاح بازی کردن تو خط دفاعی با بازیکنایی که تو طول فصل یه بارم کنارهم بازی نکرده بودن ولی بازی برگشت که مصدومای بایرن رسیده بودن بازی 1-1 شد

امسال هم بخورن بهم من شانسشونو برابر میدونم و بارسا رو از پیش برنده نمیدونم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

طبیعتا بارسا باید تو این مرحله از لیگ قهرمانان حذف بشه، حتی اگه رقیبش شاختار باشه! چون نفرین آرسنال دنبالشه!

از فصل 04-2003 که لیگ قهرمانان 8 گروهه شد تا الان، تمام تیم هایی که تونستند آرسنال رو در مراحل حذفی قبل از فینال حذف کنن، خودشون در مرحله بعد از اون، شکست خوردن و خلاصه حذف شدن توسط یه تیم دیگه!!
    نمونه بارزش خود بارسلونا تو فصل گذشته بود!
    .
    .
    .

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

نمیخواستم دیگه تا مرحله بعدی بیام تو این تاپیک چون آرسنال باخته بود و این درست نیست که بیام و برد تیم حریف رو با حرفهای متعصبانه و غیر منطقی لوث کنم یا بگم گلتون شانسی بود و ... ولی:

تو بازی دیشب هم ثابت شد پپ گواردیولا خیلی از ونگر سر تر هست
    در برابر کسی که پپ (میگم پپ چون نوشتن گواردیولا یکم سخته) رو از ونگر برتر میدونه چیزی نمیشه گفت.
    خیلی دوست دارم یه روز پپ به مشکلات ونگر دچار بشه ببینم اون موقع چیکار میکنه. ببینم میتونه یه تیم با میانگین سنی25 و ارزش مالی 50 میلیون یورو رو اینجوری تو سطح اول اروپا نگه داره؟؟؟

وقتی من میگم فرق مربی دلیل دارم. آرسن ونگر تو 2تا بازی ای که تو این 2سال تو امارات بود با تعویض هاش بازی رو برگردوند (سال اول ولکات و امسال آرشاوین) و پپ امسال بازی رو تو امارات باخت به خاطر همون تعویض های بدش.

نمیدونم اینو قبوا دارین یا نه ولی ونگر تو این بازی یه تعویض اجباری داشت و یه اخراج تو دقیقه 55 (حدودا) که این اتفاقات کل تاکتیک یه مربی رو بهم میریزه.

بله عمرا اگر دیشب دفاع کرده باشه
    همونطور که ونگر گفت برای دفاع نرفته بود ولی این بازی بارسا بود که آرسنال رو به دفاع برد و آرسنال هم نتونست از این فشار بیرون بیاد.
    آرسنال تو این بازی حتی هافبک دفاعی هم نداشت. نگید ویلشیر و دیابی. ویلشیر که عمرا هافبک دفاعی نیست و دیابی هم اصلا نمیتونه نقش هافبک دفاعی رو بازی کنه و همیشه یه خط جلو تر بازی میکنه.

بله مدیر عزیز دیشب به لطف بازیکنان همه بچه ها به جواب شما رسیدن
    تا جایی که یادم میاد منم بعد بازی قبلی هچین حرفی زدم و گفتم بازی بعدی خیلی سخته ولی تو نقل قول های شما نبود.

امسال تیم شما از ما کامل تر بود یا هنوز میگین این تیم کاملتون نیست ؟
    اگه منظورتون این بازیه که بازم آرسنال کامل نبود (بهونه نیست دارم جوابتون رو میدم) کلا تو این 5 سال یادم نیست آرسنال با یه بازی با ترکیب کامل بازی کرده باشه.

مصدومین آرسنال تو این بازی: فابیانسکی، ژسنی (18 دقیقه بود تو بازی) ورمائلن، ولکات. سانگ رو هم دقیق یادم نیست که به خاطر مصدومیت نبود یا محرومین نمیدونم.

یک اتفاق بود که بچه ها دیشب جبران کردن
    بازم میگم برد تیم حریف رو با این حرفها بی ارزش نکنین. هرکس اون بازی رو دیده باشه میدونه اتفاق بود یا نه.

شوخی میکنی؟ ونگر هم دیشب قافیه بد به پپ گواردیولا بخت
    رجوع شود به اولین نقل قول.

دیشب الوز از نصری همبرگر ساخت نه؟
    امیدوارم شما مثل اون هواداری نباشی که گفت: آلوز از نصری دریبل خورد؟؟؟ یه نمونشو بگید ببینم؟؟ بازی رو اشتباه دیدین؟؟؟

تو این بازی آلوز از نصری بهتر بود.

هیچی 90% مفقود میشوند :ی و 10% با بهانه های واهی پیروزی بارسا را لوث میکنند
    بعد بازی قبلی هم فکر کنم همچین چیزی واسه هوادارای بارسا رخ داد. الان که نگاه میکنم میبینم تعدادشون خیلی زیاد شده.
    اونی که با بهانه های واهی پیروزی تیم حرفی را لوث میکنند ما نیستم. همه میدونن کیه.

الان باز به همون حالت hidden برگشتن
    رجوع شود به نقل قول بالا.

احتیاج به این کار نبود اشک بازیکنان ارسنال این کار را انجام داد
    این جمله رو خوندم یاد یه چیزی افتادم.
    فینال 2006 وقتی گل دوم رو زدین بازیکناتون گریه میکردن.
    این یکی از صحنه های فوتبالی ایه که هیچوقت یادم نمیره.

و اگر موقعیت های بارسا 60% گل میشد الان نتیجه چیزی مثل 8-0 یا 9-0 بود :ی
    نمیدونم اینو میدونین یا نه ولی تو بازی فوتبال بازیکنی وجود داره به نام دروازبان که وظیفش اینه که نزاره تیم حریف گل بزنه. اگه اینو نمیدونید که هیچ ولی اگه میدونین و بازم این حرف رو میزنین حرفتون خیلی خنده داره.

شما هنوز توو گذشته ها موندی ، گذشته ها خیلی تیما خیلی چیزا بودن ، الان چی دارید؟!
    گذشته یه تیم تاریخ اون تیمه و هر هواداری به تاریخ تیمش افتخار میکنه.

کاشکی بازی برگشت یه چند ماه دیگه بود ارسنالی ها یه حالی میکردند ولی حیف شد این همه تو این مدت به خودشون افتخار کردند
    آرسنالیا همیشه به تیمشون افتخار میکنن و بردن یا بختن به شما دلیلی برای افتخار کردن و نکردن ما نیست.

اون زمان به دوستان آرسنالی گفتم یه برد خفیف اینقدر شلوغ کردن نداره ..کاری نکنید که بعدا نتونین آفتابی بشین تا مدتی..
    تا جایی که منم یادم میاد همون موقع گفتم بازیه سختی در پیش داریم و الان هم میبینین که اینجام و جایی نرفتم.

من به تیمی که جلوی ارسنال 20 تا موقعیت گل میاره مطمئنم...
    اگه اشتباه نگفته باشم نیمه اول که آرسنال 11 نفره بود بارسا فقط 2 موقعیت تو چارچوب داشت.
    آرسنال وقتی 10 نفره شد بازی رو وا داد.

حداقل اجازه بدید بهونه هارو خود دوستان توپ چی بیارن. با کلی ادعا اومدن مجبور شدیم خلع سلاحشون کنیم! متاسفانه اونقدر شارژشون کردید حالا دیگه دل و دماغ حضور ندارن.
    10 نفره شدن یه تیم بهانه نیست. شایدم شما مثل دوست بارسایی من اینو قبول دارین که میگه: تیمی که داره دفاع میکنه وقتی 10 نفره شه بهتر دفاع میکنه

کیون (مدافع سابق آرسنال) حرف جالبی زد. گفت: جلو بارسا 11 نفره بازی کردن سخته چه برسه به 10 نفره.

حالا ارسنال چی ؟ اونم تو این 2 سال اگر موقعیت های بارسا 50 درصدش گل میشد هم پارسال هم امسال بالای انگشتان یک دست گل میخورد!
    پارسال المونیا شده بود مخلوط یاشین و واکاشیزوما
    امسال شده بود داسایف :ی
    بالاتر تعریف دروازبان رو براتون گفتم ولی اینو یادم رفت بگم: دروازبان یه تیم جزئی از اون تیمه.

نمی تونم درک کنم طرفدارای ارسنال رو اخه اونها همش میگن اخراج حقش نبود اما یکبار خودتون فکر کردید که بعد اون اخراجی که کرد چند نفر دیگه باید اخراج می شدند که گرفته نشده بود ؟؟؟
    تا جایی که من میدونم نیمه اول یه آبیدال باید اخراج میشد که نشد.

طبیعتا بارسا باید تو این مرحله از لیگ قهرمانان حذف بشه، حتی اگه رقیبش شاختار باشه! چون نفرین آرسنال دنبالشه!

از فصل 04-2003 که لیگ قهرمانان 8 گروهه شد تا الان، تمام تیم هایی که تونستند آرسنال رو در مراحل حذفی قبل از فینال حذف کنن، خودشون در مرحله بعد از اون، شکست خوردن و خلاصه حذف شدن توسط یه تیم دیگه!!
    نمونه بارزش خود بارسلونا تو فصل گذشته بود
    آمار جالبی بود. مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چون شما با پیروزی در مجموع این دو بازی بارسلونا رو قهرمان جام فرض کردید.
    گلم این دو بازی برای 2سال مختلف بود نه بازی های امسال

نمیخواستم دیگه تا مرحله بعدی بیام تو این تاپیک چون آرسنال باخته بود و این درست نیست که بیام و برد تیم حریف رو با حرفهای متعصبانه و غیر منطقی لوث کنم یا بگم گلتون شانسی بود و ... ولی:
    در برابر کسی که پپ (میگم پپ چون نوشتن گواردیولا یکم سخته) رو از ونگر برتر میدونه چیزی نمیشه گفت.
    خیلی دوست دارم یه روز پپ به مشکلات ونگر دچار بشه ببینم اون موقع چیکار میکنه. ببینم میتونه یه تیم با میانگین سنی25 و ارزش مالی 50 میلیون یورو رو اینجوری تو سطح اول اروپا نگه داره؟؟؟

وقتی من میگم فرق مربی دلیل دارم. آرسن ونگر تو 2تا بازی ای که تو این 2سال تو امارات بود با تعویض هاش بازی رو برگردوند (سال اول ولکات و امسال آرشاوین) و پپ امسال بازی رو تو امارات باخت به خاطر همون تعویض های بدش.

نمیدونم اینو قبوا دارین یا نه ولی ونگر تو این بازی یه تعویض اجباری داشت و یه اخراج تو دقیقه 55 (حدودا) که این اتفاقات کل تاکتیک یه مربی رو بهم میریزه.
    خوشحالم که شما مثل بقیه دوستان دیگر نیستی که بعد بازی دیگه در دسترس نیستن اینجا فرق هوادار واقعی با هوادار غیر واقعی مشخص میشه چون بعضی ها از باخت بارسا بیشتر خوشحال میشن تا برد تیمه خودشون نمونشم تو صفحات بعد از بازی رفت ارسنال و بارسا مشخص شده :ی

در ضمن دوست من ارزش تیم 50 میلیون یورو هست ؟ فکر کنم فقط قیمت سسک 50 میلیون باشه به نیمکت 2 تیم هم نگاه کنی نیمکت ارسنال قویتر از بارسایی هست که فقط 1-2 جانشین خوب در سطح تیم اول داره

در مورد مقایسه ونگر و گواردیولا به همین نکته اکتفا میکنم بعضی ها ذاتا برنده هستند مثل پپ و مورینیو (تا وقتی که بیاد رئال :ی) و بعضی ها هم در بیشتر مواقع فقط لوزر هستند .

اگر شما میگی بازی اول پپ تعویض اشتباه کرد پس هنوز نمیدونی که ویا مصدوم بود پس تعویض اجباری بود !
    بازی برگشتم ارسنال خوش شانس بود که دروازه بانش مصدوم شد چون جایگیزینش در حد عالی نشون داد.
    در ضمن امار نشون داده گواردیولا 2بار به یک مربی تاحالا نباخته و این امار واقعا خیره کننده بوده پس اصلا نباید گواردیولا با ونگر مقایسه کرد. شاید تجربش کمتر باشه ولی کارنامش تا الان موفق تر بوده با اینکه فصل سوم مربی گریش هست
    همونطور که ونگر گفت برای دفاع نرفته بود ولی این بازی بارسا بود که آرسنال رو به دفاع برد و آرسنال هم نتونست از این فشار بیرون بیاد.
    آرسنال تو این بازی حتی هافبک دفاعی هم نداشت. نگید ویلشیر و دیابی. ویلشیر که عمرا هافبک دفاعی نیست و دیابی هم اصلا نمیتونه نقش هافبک دفاعی رو بازی کنه و همیشه یه خط جلو تر بازی میکنه.
    خوب این ضعف مربی تو کوچینگ و تاکتیک میرسونه که تیمش 90 دقیقه اسیر تیم حریف باشه و مربی نتونه تیمشو از زیر فشار در بیاره ^^
    اگه منظورتون این بازیه که بازم آرسنال کامل نبود (بهونه نیست دارم جوابتون رو میدم) کلا تو این 5 سال یادم نیست آرسنال با یه بازی با ترکیب کامل بازی کرده باشه.
    نه اینکه بارسا با تیم کاملش چه پارسال و چه امسال روبروی ارسنال بازی کرد!:ی

بازم میگم برد تیم حریف رو با این حرفها بی ارزش نکنین. هرکس اون بازی رو دیده باشه میدونه اتفاق بود یا نه.
    واقعا رو یک اتفاق بود اگر اون گل اول والدز نمیخورد اون اتفاق هم نمی افتاد.
    امیدوارم شما مثل اون هواداری نباشی که گفت: آلوز از نصری دریبل خورد؟؟؟ یه نمونشو بگید ببینم؟؟ بازی رو اشتباه دیدین؟؟؟

تو این بازی آلوز از نصری بهتر بود.
    ببخشیدا بازی باز از اول ببینید الوز 90 دقیقه سمت راست ارسنال اتوبان کرده بود بعد نصری موفق هست ؟ هم تو دفاع و هم حمله الوز عالی کار کرد

بعد بازی قبلی هم فکر کنم همچین چیزی واسه هوادارای بارسا رخ داد. الان که نگاه میکنم میبینم تعدادشون خیلی زیاد شده.
    اونی که با بهانه های واهی پیروزی تیم حرفی را لوث میکنند ما نیستم. همه میدونن کیه.
    رجوع شود به همون صفحه ها کلیه هوادارن بارسا تو همین انجمن بعد بازی حاضر بودند ولی هواداران ارسنال بعد بازی سرازیر شدن به همین قسمت فروم و الان جز شما بقیه در دسترس نیستند

دلیلشم در بالا گفتم اصولا باخت بارسا برای هوادارای بعضی از تیمها از برد تیم محبوبشون با ارزش تر هست دلیلشم همه میدونند

این جمله رو خوندم یاد یه چیزی افتادم.
    فینال 2006 وقتی گل دوم رو زدین بازیکناتون گریه میکردن.
    این یکی از صحنه های فوتبالی ایه که هیچوقت یادم نمیره.
    اشک شوق و گریه بابته ناراحتی دو موضوع متفاوت هست

نمیدونم اینو میدونین یا نه ولی تو بازی فوتبال بازیکنی وجود داره به نام دروازبان که وظیفش اینه که نزاره تیم حریف گل بزنه. اگه اینو نمیدونید که هیچ ولی اگه میدونین و بازم این حرف رو میزنین حرفتون خیلی خنده داره.
    بعضی وقتها دروازه هم طلسم میشه مثل این دو بازی یا بازی که همه ما بیاد داریم بازی ایران استرالیا !
    از این اتفاقات کم پیش میاد که یک تیم از 19 موقعیت گل فقط 3تاشو گل کنه

گذشته یه تیم تاریخ اون تیمه و هر هواداری به تاریخ تیمش افتخار میکنه.
    Agree ,ولی حال از گذشته مهمتره و نباید سرمست گذشته بود

گذشته را ول کنید و به اینده هم فکر نکنید چیزی که مهمتر هست زمان حال هست

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •