سلام
ویندوز 7 من Ultimate و 32 بیتی هست .. و محدودیت 30 روزه داره. چطور میتونم این محدودیت رو بردارم؟
مرسی
سلام
ویندوز 7 من Ultimate و 32 بیتی هست .. و محدودیت 30 روزه داره. چطور میتونم این محدودیت رو بردارم؟
مرسی
از Windows Loader v2.0.6 استفاده کنید.
لینک دانلود بالا رو از سورس اصلی گذاشتم ، اینجا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by The Dreadnaught; 10-09-2011 at 18:47.
سلام من ویندوز سون التیمیت 32 بیتی دارم که میخوام اکتیوش کنم چون نسخه قدیمی هست کراکش دیگه کار نمیکنه میشه کمکم کنین.Version 6.1.7127 Build 7127
سلام
پست اول همین تاپیک رو ببینید
راستی اون طور که در تاپیک Windows Loader خوندم نسخه های جدیدش با آپدیت KB971033 مشکلی نداره و نصب این Update نباید مشکلی ایجاد کنه.
اکثر دوستانی که قبلا ویندوز رو کرک کردن و به مشکل برخوردند و نمیتونن مجددا کرکش کنن ، با استفاده از برنامه MBR Regenerator و بعدش استفاده از Windows Loader مشکلشون به احتمال زیاد حل میشه و به راحتی میتونن تمام Update های ویندوز 7 رو دریافت کنن.
سلام
من دیشب به سرم زدم که برم و بقیه آپدیت های ویندوز رو کامل کنم. اگه یادتون باشه گفتم که تا 20 درصد، آپدیت کردم و دیگه حال نداشتم و کنسلش کردم. وقتی اومدم اپدیت ها رو کامل کنمف چننی پیغامی اومد. رفتم و فایر وال رو از کار انداختم و آنتی ویروس رو غیر فعال کردم ولی اوضاع، تغییر نکرد.
اتصال اینترنت هم از کار افتاد و تا صبح امروز هم اینگونه بود.
خدایش دیگه از هر چی آپدیت هست می ترسم چون اتفاقاتی تولید می کنه که پیشبینی نشده است.![]()
میگه 3 تا آپدیت مهم انتخاب کنید گزینه review important updates رو بزن اونجا باید بشه انتخابشون کنی
جواب مایکرو سافت هم بخون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mohammad King; 13-09-2011 at 15:23.
سلام
من اگه ویندوز قبلی رو حذف نمی کردم نمی تونستم ADSL رو راه بندازم. مشکل عجیبی بود. دوباره که ویندوز ریختم، این بار یه پیام ای می ده که تا حالا چنین پیامی نیومده بود. تایید کنم یا نه؟
![]()
سلام دوستان
کامپیوتر من چند روز این پیغام رو میده و هر چند دقیقه یکبار ری استار میشه
This pre-release version of Windows 7 Ultimate will expire in 0 hours
من برای درست شدن ویندوز از برنامه remove wat و MBR Regenerator و یک کرک جدید ویندوز استفاده کردم
ولی باز کامپیوتر پیغام بالا رو میده و همجنان مدام ری استار میشه!
چه باید کرد تا درست بشه؟
با تشکر فراوان
منتظر جواب سریع شما دوستان هستم.
سلام
دوستان، چه کنم؟ تایید بکنم یا نه؟ این پیام، اولین باره که اومده. دیگه اینقدر می ترسم که باید آهسته اهسته قدم بردارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)