فردا قزاق ها 3 نفر تو کشتی زنان دارند که احتمالا طلا بگیرند . چون 3 تا مسابقه دارند که ببرند طلا می گیرند . من می ترسم مدال طلای وزن 120 فرنگی که با نا داوری به قزاق رسید برامون دردسر بشه
اینم داوری بازی های امروز .
-----------
دو پرتاب سه امتيازي موفق از سعيد كار دوست برتري را براي ايران به ارمغان آورد. چين كه به شدت از حمايت تماشاگران خود سود مي برد، كاري زير حلقه از پيش نمي برد و اصغر كاردوست به خوبي در زير حلقه در ريباند موفق بود.
قضاوت مشكوك و بحث برانگيز داوران در اين ديداركاملا مشهود بود. اوج اعتراض ايرانيها به داوري در زماني بود كه در دقايق پاياني بازي پرتاب سه امتيازي سعيد داوري وارد سبد شد، اما بي دليل از سوي داوران پذيرفته نشد. در 5 دقيقهي پاياني اين كوارتر و در حالي كه ايران با شش امتياز از حريف پيش بود، چينيها با پرتابهاي وان ژيژي، بازيكن كهنه كار خود دو امتياز از ايران پيش افتادند. در حالي كه تنها يك دقيقه به پايان بازي مانده بود و دو تيم در امتياز 65 مساوي بودند، ايرانيها در 30 ثانيه پاياني صاحب توپ بودند اما با از دست دادن مالكيت توپ در حمله اين فرصت براي چينيها فراهم شد تا از ايران پيش بگيرند كه اين اتفاق با يك پرتاب سه امتيازي براي ميزبان محقق شد. ايران در پايان 65 بر 65 بازي را واگذار كرد.
----------------
رييس فدراسيون كاراته گفت: شنيدم كه نايب رييس كنفدراسيون كاراته آسيا به رييس فدراسيون قزاقستان گفت" نگران نباش يك طلا مال شماست".
سيد عباس احمد پناهي در گفتوگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به گوانگجو ضمن ابراز نارضايي از داوريها دراين رشته اظهار كرد: در فينال بخش بانوان كاراتهكاي اردني خودش حيرت زده بود كه چرا به او امتياز ميدهند. در قسمت مردان هم همين ناداوريها اتفاق افتاد. خودم شنيدم كه نايب رييس فدراسيون كاراته آسيا به رييس فدراسيون قزاقستان گفت"نگران نباش اين مدال طلا مال شماست".
وي با اشاره به اينكه روز گذشته برخلاف آنچه مسولان كنفدراسيون آسيا پيشبيني ميكردند مدالها توزيع شد گفت: اينها ميخواهند همه كشورها مدال بگيرند اما اين به دور از انصاف است. كنفدراسيون كاراته آسيا سياست غلطي را در پيش گرفته است. در مبارزه مهدي زاده داور به من گفت حق با شمااست اما نمي شد به اوامتياز بدهم!
پناهي تاكيد كرد: ما به داوريها اعتراض كرديم چراكه در قانون كاراته با بازبيني فيلم نتيجه بازگردانده مي شود. درهر صورت من به رييس فدراسيون كاراته آسيا گفتم اين مشكل را حل كنيد.
رييس فدراسيون كاراته در ادامه ضمن ابراز رضايت از عملكرد مهدي زاده گفت: اين كاراته كار واقعا خوب كار كرد و مشكلي نداشت اما وقتي به اين صورت داوري ميشود ديگر نميتوان كاري كرد.
-------------------------------
تو کبدی بانوان هم دختران ایران داشتند به داور آخر بازی اعتراض می کردند و خیلی گریه و زاری راه انداخته بودند .
------------------------------
تو داوری ها همه چی به نفع قزاق ها هست فعلا.