سلام
دوستان TV بنده مدل UA40J6950 هستش توی سایت سامسونگ نرم افزارش رو پیدا نکردم . میشه راهنمایی کنید ار کجا دانلود کنم . یه سوال دیگه هم داشتم اینه درایور تلویریون رو واسه ویندوز 10 باید از کجا دانلود کنم . واسه cast کردن تصویر از لپ تاپ به tv ؟؟
سلام
دوستان TV بنده مدل UA40J6950 هستش توی سایت سامسونگ نرم افزارش رو پیدا نکردم . میشه راهنمایی کنید ار کجا دانلود کنم . یه سوال دیگه هم داشتم اینه درایور تلویریون رو واسه ویندوز 10 باید از کجا دانلود کنم . واسه cast کردن تصویر از لپ تاپ به tv ؟؟
.
دوست عزیز
از این سایت می توانید استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به منظور cast کردن می توانید از خود مدیا پلیر movise&tvویندوز تان که به صورت پیش فرض خود ویندوز است استفاده کنید بدین صورت که روی فیلم کلیک راست کرده و از منوی آن روی movise&tv کلیک و انتخاب می کنید و بعد از باز شدن در پایین کوشه سمت راست روی قسمت ... سه نقطه کلیک کرده و cast to device را انتخاب و بعد ازجستجو و یافتن تلویزیونتان و اتصال به آن می توانیدفیلم مورد نظر را ببینید و همچنین به راحتی روی فیلم مورد نظرتان کلیک راست کرده از منوی آن cast to device را انتخاب و بعد از پیدا کردن تلویزیونتان فیلم مورد نظرتان را تماشا کنید.
دوست عزیز ممنون از راهنمایی اما مشکل اینجاست که از گزینه cast to device که استفاده میکنم TV رو پیدا نمیکنه مگر این که از قسمت Device and printer ابتدا Add to Device کنم و TV رو به عنوان یه دوایس بشناسونم که اینجا هم یه مشکل دیگه پیش میاد و این که بعد از چند ثانیه که از اجرای فیلم میگذره ارتباط قطع میشه و روی TV مینویسه که شبکه رو بررسی کنید و دیگه connect نمیشه و در قسمت دوایس ها TV به صورت کمرنگ در میاد . که باید Remove Device کنم و دوباره Add کنم که باز هم همونجوری میشه . البته من درایوری رو که ویندوز TV رو شناسایی میکنه چک کردم مدل TV رو میرنه j6200 به جای j6950 . به نظر شما راهی داره که درست بشه ؟؟
.
دوست عزیز
اول اینکه مدل اصلی تلویزیونتان همان است که تلویزیون تشخیص داده و آن دومی نام گذاری ایران روی مدل اصلی است.
دوم اینکه آن مشگل ممکن است مربوط به فرمت فیلم هم باشد.
و در آخر اینکه شما می توانید از نرم افزار allshare هم به این منظور استفاده کنید . از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خصوص مدل اطلاعی نداشتم ولی پشت TV زده UA40J6950AW که مربوط به سال 2015 میشه ولی در خصوص فرمت فیلم اصلا ربطی به اون نداره آخه هیچ فایل یا حتی عکسی رو بعد از Disconnect شدن دیگه نمیشه اجرا نمود و حتی زمانی هم که فیلمی در حال اجرا نیست باز ارتباط بعد از چند ثانیه قطع میشه . نکنه ایراد از TV باشه ؟؟ به نظر شما چی کار میشه کرد ؟؟
ببخشید من وقتی فایل جدیدو که توی فلش هست به تلویزیون میزنم میگه برنامه ای برای ارتقا پیدا نشد چی کار کنم؟
.
دوست عزیز
این به این منظور است که تلویزیون شما مشگلی ندارد تا ارتقا یابد و برای همین آن پیام را می دهد.
ببخشید میگم تلویزیون سامسونگ مدل UA40D5003BMXHC قابلیت اتصال به وای فای رو داره؟ اخه هر چی گشتم نبود اگه این قابلیت رو داره میشه اطلاعات کافی رو در اختیارم قرار بدین
.
دوست عزیز
خیر ندارد.
ببخشید هیچ روشی برای تشکیل یک شبکه برای اتصال گوشی به تلویزیون این مدل وجود نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)