با سلام
یه چند روزه من نمی تونم تمام inbox میلمو ببینم , تعداد inbox من 700 تاست ولی من فقط 100 تاشون میتونم ببینم می خواستم علتشو بدونم
با سلام
یه چند روزه من نمی تونم تمام inbox میلمو ببینم , تعداد inbox من 700 تاست ولی من فقط 100 تاشون میتونم ببینم می خواستم علتشو بدونم
منطوزتو نفهمی دم بیشتر توضیح بدی حتی با عکس خوبه
ولی اولین راهنمایی بالای صفحه کنار چرخ دنده دو تا فلش به سمت راست و چپ است اونا رو بزنی بین صفحات عناوین میل ها جابه جا مب شه همه میلاتو می بینی
یه چند وقته هر چی ایمیل به جیمیلم میاد میره تو قسمت ترش(Trash) .راه حلش چیه که بره توی Inbox ؟
می ره توی ترش یا می ره توی اسپم؟
معمولش اینه که میل هایی که پاک می کنی بره تو ترش میل هایی که خودش اضافی تشخیص می ده میره تو اسپم، مگر اینکه خودت فیلتری چیزی گذوشته باشی
میره توی ترش.خودم ایمیلهای چرت وپرت رو فیلتر می کنم و گزینه Delete It رو میزنم.وقتی ایمیلها رو فیلتر می کنه میبره توی ترش؟کلا پاکش نمی کنه؟
اگر گزینه دیلیت رو می زنی که می ره تو ترش. اما فیلتر کردن کار دیگریست. وقتی داری فیلتر می کنی یه مسیج رو انتخاب می کنی (تیک کنارشو می زنی) سپس از اون بالا more را انتخاب می کنی و می ری تو filter message like this اون وقت اگر در زیر پنجره ای که باز می شه creat filter with this serach ro را انخاب کنی که می گه اون میسیجی رو که فیلتر کردی کجا بفرسته یکی از گزینه هاش ترش است.
حالا پیشنهادات من
برو اینجا:
چرخ دنده
setting
inbox
filteed email
ببین چه طر تنظیم شده
با
]چرخ دنده
setting
filters
ببین چیزی رو فیلتر کردی که موجب این مشکل بشه
فعلا همینا
بای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مال خود جی میل است غیر بالا گفته تو آپشن های فورواردتونم نگاه کنید
Last edited by m.beh; 26-02-2013 at 21:05.
چرخ دنده
setting
forwarding
ببین اونجا چی رو فعال یه غیر فعال کردی و چه آدرسی دادی
سلام-اگه با چیز پی ان به جیمیل وصل بشم آیا امنیتم کاهش پیدا میکند منظورم اینه که سرویس دهنده چیز پی ان میتواند متوجه شود چه در ایمیل چکار میکنم؟یعنی محتوای سایتهای با ssl را میبیند؟و یک سوال دیگه اینکه امنیت گوگل تالک که با پورت 5222 ارتباط برقرار میکند چقدر است؟چون فقط برا تایید پسورد از پورت 443 استفاده میکند و بقیه اش با 5222 وصل میشه یعنی کد گذاری است؟امنیت کد کذاریش با jabber است؟خوبه؟
سلام
من هر چی ایمیل جالب یا غیر جالب(!) و کلا هر ایمیلی که عکس داره توش برام میاد رو وقتی فوروارد میکنم به دوستام عکسهاشو نمیتونن ببینن !!
علتش چیه ؟
سلام
شاید لینک عکسها فیلةره و دوستهاتون عادی نگاه میکنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)