تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 97 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 962

نام تاپيک: آموزش ورود به منوی مخفی تلویزیون های جدید LG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    سال نوتون مبارک
    تاپیک بسیار بسیار خوبی زدین، ممنون از استارتر عزیز
    بعد از 6 سال عضویت، اولین پست پی سی ورلدمو زدم، امیدوارم جای پستم درست باشه

دوستان می خوام اسپیکرمو به تلوزیون وصل کنم، جوری که همزمان صدا از تلوزیون و اسپیکر داشته باشم!
    اسپیکرم ورودی آنالوگ داره وقتی به سوکت هدفون تلوزیون وصل می کنم صدای تلوزیون قطع میشه، نمی خوام این اتفاق بیوفته، از طریق منو مخفی تلوزیون میشه این امکان رو ایجاد کرد؟

مدل LG LW57000

ممنون میشم راهنماییم کنید.
    لزومی به رفتن به منو مخفی نیست.
    تو Settings تلوزیون به بخش Audio برید. اونجا یکی از گزینه ها مربوط به Audio Output هست و توی اون میشه مشخص کرد که از کدوم خروجی صدا ها استفاده بشه. که در مورد شما، باید اسپیکر داخلی بعلاوه هدفون انتخاب بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نحوه رفتن به Service Menu - EZ Adjust برای کسانی که دارای گوشی/تبلت LG هستن و برنامه LG Remote روی گوشیشون هست (البته به احتمال زیاد اصل روند این آموزش باید روی هر گوشی ای که برنامه کنترل مادون قرمز داره جواب بده):
    1. وارد برنامه LG Remote شوید و روی + کلیک کنید.
    2. توی لیست انواع دستگاه ها TV رو انتخاب کنید.
    3. توی لیست TV ها VIZIO رو انتخاب کنید.
    4. توی صفحه بعدی که میخواد مدل رو با آزمون و خطا شناسایی کنه، الکی دکمه رو بزنید و بعد YES رو بزنید که مثلا کار کرد. حالا کنترل فوق اضافه میشه.
    5. خب الان توی این کنترل گزینه - یا -/-- (تو بخش شماره ها هست) رو بزنید، منوی EZ Adjust ظاهر میشه و ازتون رمز میخواد.
    6. رمز پیشفرض به احتمال خیلی زیاد، یا 0000 هست یا 0413

برگرفته از: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از euphoria360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت smorteza01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام، من فكر ميكنم اگه برين تو قسمت ستينگ و لوكيشونو به ويتنام تغيير بدين تنظيمات م.ا.ه.وا.ر.ه به ستينگ اضافه ميشه. تو بعضي مدلها به اين صورت هست. اگه گزينه ميتنام نبود تو ليست، ساير كشورهارو امتحان كنيد.

Sent from my iPad using Tapatalk
    من ویتنام و پیدا نکردم اما روی الجزیره گذاشتم مشکلم حل شد
    مرسی ممنون از راهنمایی تون

در آغاز فعالیت smorteza01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوستان عزیز
    من یه تلویزیون ال جی مدل 47LB650V-TA دارم که هم تیونر ماهواره داره و هم دیجیتال ولی نمیتونم رسیورش و راه بندازم من داخل منوش که شدم فقط گزینه دیجیتال و آنالگ داشت لطفا راهنماییم کنید
    من راهش رو پیدا کردم
    اول:لوکیشن تلویزیون و روی الجزیره وزبان دستگاه رو هرچی میخواهین بزارین
    دوم:بر روی ریموت کنترل تلویزیون از بالا دکمه Q.MENU را بزنین بعد در منوی باز شده آپشن اول که خود دستگاه که وار منو میشی روی همین گزینه است و بعد در اینجا شما اگر زبانتون انگلیسی باشه باید از روی کنترل فلش راست رو بزنین و اگر فارسی باشه بلعکس . و وارد گزینه کانال یابی شوین و بعد گزینه نوع برنامه را بزنین بعد ماهواره را انتخاب کنید و بعد تنظیمات ماهواره (DISEQC) را تنظیم کنین و بعد جستجوی اتوماتیک یا دستی و بعد از تلوزیزیون لذت ببرید
    امید وارم راهنماییم کامل باشد
    Last edited by smorteza01; 24-04-2016 at 18:38.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان یه مشکلی برای من پیش اومده:
    من یه تلوزیون LG 49LF63000GI گرفتم. موقعی که تلوزیون رو از نمایندگی آوردن و نصب کردن خب کشور ایران بود و همه چی هم نرمال و طبیعی. ما هم یه دستگاه پخش قدیمی داشتیم که با این فیش زرد سفید قرمز ها (فیش RCA) به پشت تلوزیون زدیم و باز هم همه چی اوکی بود.
    اما من میخواستم یه نرم افزاری رو از فروشگاه WebOS بگیرم که چون کشور ما ایران بود، نشونش نمیداد و محدودیت داشتیم (اکثر نرم افزار های WebOS تو فروشگاه آمریکا هستند.).
    برا همین من با کلی بدبختی Service Menu EZ Adjust رو باز کردم و از Area Option و با زدن کد ۱۷۲۳ که برا امریکای شمالیه، منطقه رو تغییر دادم و نرم افزار ها اومدن.

اما یه مشکلی پیش اومد:
    وقتی ورودی رو روی AV گذاشتم که از دستگاه پخش استفاده کنم، دیدم تصویر سیاه و سفید شده. با کلی ور رفتن متوجه شدم که تلوزیون سیگنال ورودی AV رو NTSC فرض میکنه (چون آمریکاست) و دستگاه ما خروجیش PAL هستش. (این داستان PAL و NTSC مربوط به سیگنال های آنالوگ RF و RCA هستش و تو گیرنده دیجیتال ها، HDMI و حتی Component که سبز آبی قرمزه دیگه نیست.)
    خودم رو کشتم که از تو تنظیمات تلوزیون جایی رو پیدا کنم که PAL کنمش نبود.
    دوباره از Service Menu گذاشتمش رو ایران، باز هم نشد. نمیدونم کجا و چی رو باید تغییر بدم.
    کسی میتونه کمکی کنه؟
    حتی اگه راهی هست که تنظیمات EZ Adjust رو بتونیم ریست کنیم هم خوبه.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی میدونه uf850v رو چه کشوری تنظیم کنیم هم م.ا.ه.و.ا.ر.ه کار کنه هم سیمستم ماشین زمان و ظبط کردنش همزمان فعال بشه ؟
    من رو ویتنام گذاشتم ماشین زمان ندارم اصلا.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان ما تازه ال جی گرفتیم دکمه ضبط رو که میزنی فقط تو حافظه داخلی ضبط می کنه که اونم 2 گیگه و اصلا هم نمیشه منتقل کرد به فلش یا چیزی دیگه یا اصلا نمیشه به طور مستقیم تو فلش چیزی ضبط کرد دوستان ایا راهی وجود داره دارم که بشه تو فلش ضبط کرد یا از حافظه داخلیه خود تلویزیون انتقال داد تو فلش؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان ما تازه ال جی گرفتیم دکمه ضبط رو که میزنی فقط تو حافظه داخلی ضبط می کنه که اونم 2 گیگه و اصلا هم نمیشه منتقل کرد به فلش یا چیزی دیگه یا اصلا نمیشه به طور مستقیم تو فلش چیزی ضبط کرد دوستان ایا راهی وجود داره دارم که بشه تو فلش ضبط کرد یا از حافظه داخلیه خود تلویزیون انتقال داد تو فلش؟
    دوست عزیز
    از این سایت و قسمت Time Machine II استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

من ویتنام و پیدا نکردم اما روی الجزیره گذاشتم مشکلم حل شد
    مرسی ممنون از راهنمایی تون
    سلام دوستان کسی49LGLF631V اطلاعاتی دارهکه چطور میسه رسیورش رو فعال کرد در کنارش منوی فارسی هم داشت
    دوستان یه مشکلی برای من پیش اومده:
    من یه تلوزیون LG 49LF63000GI گرفتم. موقعی که تلوزیون رو از نمایندگی آوردن و نصب کردن خب کشور ایران بود و همه چی هم نرمال و طبیعی. ما هم یه دستگاه پخش قدیمی داشتیم که با این فیش زرد سفید قرمز ها (فیش RCA) به پشت تلوزیون زدیم و باز هم همه چی اوکی بود.
    اما من میخواستم یه نرم افزاری رو از فروشگاه WebOS بگیرم که چون کشور ما ایران بود، نشونش نمیداد و محدودیت داشتیم (اکثر نرم افزار های WebOS تو فروشگاه آمریکا هستند.).
    برا همین من با کلی بدبختی Service Menu EZ Adjust رو باز کردم و از Area Option و با زدن کد ۱۷۲۳ که برا امریکای شمالیه، منطقه رو تغییر دادم و نرم افزار ها اومدن.

اما یه مشکلی پیش اومد:
    وقتی ورودی رو روی AV گذاشتم که از دستگاه پخش استفاده کنم، دیدم تصویر سیاه و سفید شده. با کلی ور رفتن متوجه شدم که تلوزیون سیگنال ورودی AV رو NTSC فرض میکنه (چون آمریکاست) و دستگاه ما خروجیش PAL هستش. (این داستان PAL و NTSC مربوط به سیگنال های آنالوگ RF و RCA هستش و تو گیرنده دیجیتال ها، HDMI و حتی Component که سبز آبی قرمزه دیگه نیست.)
    خودم رو کشتم که از تو تنظیمات تلوزیون جایی رو پیدا کنم که PAL کنمش نبود.
    دوباره از Service Menu گذاشتمش رو ایران، باز هم نشد. نمیدونم کجا و چی رو باید تغییر بدم.
    کسی میتونه کمکی کنه؟
    حتی اگه راهی هست که تنظیمات EZ Adjust رو بتونیم ریست کنیم هم خوبه.

فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام دوستان کسی در مورد LED 49LGFL631V اطلاعاتی داره چطور میشه در کنار زبان فارسی RESIVER رو هم داشت

فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •