حتما میشه نصب کرد، در اصل کمک فنر و فنر لول به اسم 131 نداریم با پراید یکی هست.
کمک فنر کره ای اصل بندازید. نرمی ماشین بهتر میشه آخرین قیمتی که داشتم جفت جلو 150 تومن بود.
حتما میشه نصب کرد، در اصل کمک فنر و فنر لول به اسم 131 نداریم با پراید یکی هست.
کمک فنر کره ای اصل بندازید. نرمی ماشین بهتر میشه آخرین قیمتی که داشتم جفت جلو 150 تومن بود.
سلام دوستان، نظر شما در مورد اين طرح جديد قالپاق پرايد چي هست؟ قشنگه يا زشت؟ به نظرتون بخرم يا نخرم؟
![]()
Last edited by AVAST4890; 12-05-2013 at 21:34.
خیلی ضایست.بدون قالپاق بهتره
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
فنر لولهای زیر ماشینم امید فنره، حتی با عوض کردن کمک فنرها با نوع ژاپنی هم به نرمی که در پراید های دیگه حس میکنم نیست. فنر لول نرم تر می خوام کسی تجربه ای در این زمینه داشته؟
بچه ها هزینه شارژ کولر پراید الان چقدره واسه من مدل 90 هست پارسال خوب بود ولی ازش استفاده نکردم مدت طولانی الان دیگه کار نمی کنه (خنک نمی کنه ) چند جا پرسیدم قیمتها متفاوت دادن شما میدونید قیمت مناسب واسه شارژ کولر چند هست ؟؟؟
با سلام
دوستان این پراید پایه گازسوز جریانش چیه ؟ موتورش فرق داره یا اسمش رو عوض کردن گذاشتن پایه گازسوز؟
همونه. فقط سیستم تزریق سوخت دوم (گاز) یکم تغییر کرده و به روز تر شده. کلا همه پرایدا یکین و فرق چندانی ندارن!
ما تو نمایندگی میگیرم 50 اما بیرون حدود 70 هم هست. بسته به ماشین قیمت فرق میکنه البته ، پراید الان طرف ما قیمت اینجوریه.
با سلام به تمامی دوستان
من یه پراید اس ال پایه گاز سوز خریدم.تو دفترچه نوشته که اگه این مدل با گاز کار کنه بهتره.اما بعضی دوستان میگند که نه و بهتره با همون بنزین کار کنه. نظرتون چیه؟
لطفا راهنماییم کنید.
راست گفتن. با بنزین کار کنه بهتره هم شتاب داره و هم خودت میدونی چقدر بنزین زدی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)