ببخشید
پیام بازرگانی میام وسط صحبتهای مملکتی شما
ولی یک مشت آدم بی جنبه و چرت گو میان اینکارا رو میکنند که هر روز بخش ورزشی محدودتر میشه
البته اینقدر همکارای خوب اینجا دارم که سربزنند درست میشه مشکلی نیست
ببخشید
پیام بازرگانی میام وسط صحبتهای مملکتی شما
ولی یک مشت آدم بی جنبه و چرت گو میان اینکارا رو میکنند که هر روز بخش ورزشی محدودتر میشه
البته اینقدر همکارای خوب اینجا دارم که سربزنند درست میشه مشکلی نیست
در مورد بازي
با اكثر حرفاي FANOOS_AK جان موافق
اولين چيزي كه توي بازي به چشم ميخورد آمادگي دروازبان خوب آتلتيكو بود كه جداي از رقيب بودن خيلي خوب بود
كاشكي والدز كمي ياد بگيره
بارسا با اينكه نسبت به سال گذشته نتيجه بهتري گرفت اما از نظر ساختار تيمي هنوز با سال گذشته فاصله داره
هر چند من معتقدم بر عكس رئال اين فاصله براي بارسا زياد نيست
چون بارسا زياد دست نخورده
جناح چپ مثل سال پيش هنوز مشكل داره
هر چند در كل دفاع خوب بود فورلان آماده ترين مهاجم لاليگاس و مهار اين بازيكن ساده نيست كه انصافا مدافعا خيلي خوب از پسش بر اومدن
هنوز ويا از نظر ذهني با مربع هجومي تيم هماهنگ نشده ولي اگه به درك متقابل برسه مطمئنم خط حمله امسال110 درصد از خط حمله پارسال بهتر ميشه
يه چيز خوبي كه توي اين مسابقه ديدم اين بود كه در مقابل خشونت خوب بازي رو در اورديم
هر چند بعضي جاها واقعا تعمدي روي پاي بازيكناي بارسا ميومدن و در نهايت مسي هم مصدوم شد اما خب تجربه خوبي براي امسال بود
چون امسال ديگه مطمئنن تيما براي متوقف كردن بارسا نميان 90 دقيقه توي 18 جمع بشن و دنبال راههاي ديگه هم هستن كه يكيش خشونت كنترل شده هستش كه اميدوارم تيما ازش استفاده نكنن
من برعكس FANOOS_AK عزيز مصدوميت مسي خيلي نگرانم كرده هر چند بدون مسي بازي كردن تجربه گرانبهايي ميشه اما اميدوارم چيزيش نشده باشه من كه نميتونم تا 5 سال ديگه فوتبال رو بدون مسي تصور كنم
يكي از سه بازي سختمون رو برديم
به اميد برداي بعدي
من نسبت به اين تيم خيلي خوشبينم
اوه چه پارادوكسيخب ما مثل اون عرب ها ریاکار نیستیم.
ما از مصدومیت کسی خوشحال نمیشیم بلکه از عواملی که باعث بشه یه تیم دیگه(در این جا بارسا) بیشتر از این افت کنه خوشحال میشیم.
فکر کنم کافی بود.
ما از مصدوميت كسي خوشحال نميشيم بلكه از عواملي كه....
معني اين جمله اينه كه
ما از مصدوميت كسي خوشحال نميشيم بلكه از مصدوميت بازيكناي يه تيم ديگه(در اين جا بارسا) خوشحال ميشيم
غمت نباشه ایشالا که چیزی نشده اما من به بازیکنانی مثل بویان و پدرو خیلی اعتقاد دارم.مخصوصا پدرو!
والدز هم الان وضعیتش با پارسال کاملا متفاوته.امسال رفت جام جهانی ...یه فصل عالی و تقریبا بدون اشتباه رو پشت سر گذاشت...سر بازی دوستانه با آرژانتین نشون داد که از رینا شایسته تر هست.کمی الان فشار روش هست و همچنین انتظارات هم بالا رفته! باید بیشتر کارهای روحی روانی باید کنه که توی کرنر همچین تصمیم مضحکی نگیره!
آقا یه چیز هم در مورد داوری بگیم تا نیومدن کتکمون بزنن!
داور یه پنالتی رو برای اتلتیکو نگرفت البته من خودم دفعه آخر که صحنه رو دیدم نظرم برگشت و گفتم پنالتی نیست اما عادل گفته فعلا نمی شه زیاد به صحنه گیر داد!
دو تا آفساید بد رو هم برای بارسا اشتباه سوت زدن یکی جناح چب برای ماکسول یکی هم برای ویا که از همه مهمتر همین صحنه بود. به قول عادل توپ های 50-50 رو هم به نفع اتلتیکو سوت زد.در کل داور خوبی نبود چون بارسایی ها رو دیگه داشتن کتک می زدن و باید زودتر از دقیقه 90 اخراجی می دادن.اگر موقعیت ها رو بهتر قدر می دونستند با تفاضل بهتری می بردیم و توی روحیه تیم خیلی تاثیر داشت.
سلام!
البته منم امیدوارم استفاده نکنن
ولی تو جام باشگاه ها که داوری اکثرا به نفع بارسا بوده فک نکنم تیما بتونن استفاده کنن
نیازی به معنی نداشت......همه قهمیدن منظورشون رو......
خوب دقت کن برات تفسیرش می کنم
1-ما از مصدومیت کسی خوش حال نمیشیم یعنی اینکه نفس مصدوم شدن کسی مارو خوشحال نمی کنه.
2-ما کلا از افت تیم های دیگه خوشحال میشیم و به دلیلش هم توجه نمیکنیم.
من از مصدوم شدن مسی ناراحتم اما از افت حتمی بارسا خوشحال میشم.
یعنی حاضر بودم مسی مصدوم نشه اما بارسا افت کنه.
مفهوم شد؟
صد در صد وقتي يه بازي مسي نباشه كلا از نظر ذهني بازيكناي ديگه به طور غريزي روشاي ديگه اي رو امتحان ميكنن و اين يعني وسيعتر شدن ذهنيت بازيكن
كلا والدز بگير نگيرش خيلي تو ذوق ميزنه اميدوارم هميشه روز خوبش باشه
منم فكر ميكنم يه پنالتي خفيف بود ولي كلا سوتاش به سود هيچكدوم از تيما نشد
كلا بازي بارسا قضاوت كردن مشكله چه براي كمك داورا توي آفسايد گيري و چه براي داور چون معمولا بازي بارسا تيم حريف رو مجبور به خطا ميكنه كه خيلي از داورا از خيلياش چشم پوشي ميكنن
من معتقدم تو 80 درصد بازياي بارسا قانونا ميشه يه بازيكن حريف رو اخراج كرد
خب...پپ تو مصاحبه بعد بازی گفته که مصدومیت مسی شکستگی نیست و فردا قراره آزمایش هایی روی پاش صورت بگیره و مدت مصدومیتش رو مشخص کنه!
لینک خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر نمی کنم این پای ورم کرده بتونه زودتر از دو-سه هفته به حالت عادیش بر گرده!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)