تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 1746 اولاول ... 2363697071727374757677831231735731073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خب باید یه فکری بحالش بکنن!
    برای من اصلا مهم نیست من فقط میخوام بازی کنم و لذت ببرم
    ولی این آدمای عقده ای که من میبینم وقتی ks میکنی انگار پدرشو کشتی!
    بدترین بازی هامو من با karthus دارم .همشون hp هاشون کم بود.منم نه گزاشتم نه برداشتم ult رو زدم راحتشون کنم.4 تا kill راحت ماله من شد بعدش هم تیم خودم کلی فش داد تیم حریفم کلی فش داد!
    خب کاربرد این ult پس چیه؟ اگه موقع فقط فرار استفاده بشه که ult اش ارزشی نداره تا اخر بازی شاید یکی یا دوتا kill بگیره اینجوری.ولی با اون روش گله ای kill می گیره!

2. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بدترین بازی هامو من با karthus دارم .همشون hp هاشون کم بود.منم نه گزاشتم نه برداشتم ult رو زدم راحتشون کنم.4 تا kill راحت ماله من شد بعدش هم تیم خودم کلی فش داد تیم حریفم کلی فش داد!
    خب کاربرد این ult پس چیه؟ اگه موقع فقط فرار استفاده بشه که ult اش ارزشی نداره تا اخر بازی شاید یکی یا دوتا kill بگیره اینجوری.ولی با اون روش گله ای kill می گیره!
    بعد شما همینجوری گله ای کیل بدزدی و بقیه هم نگاه کنن شما رو؟ تو normal بهت فحش میدن و 4 تا بد و بیراه بهت میگن، تو تیم به 2 روز نمیکشه میندازنت بیرون. هر چیزی یه زمانی داره. همه توی 2 تا فاز اول بازی دارن سعی می کنن با Gank کردن و حمله کردن Kill بگیرن تا بتونن با گلدش Build بسازن واسه team fight ها، اونوقت شما همه کیل ها رو بگیری بقیه با کدوم آیتم ها برن team fight؟ ضرر رو شما به تیم خودت زدی.

KS هم بن نداره ولی اگر به عنوان Unskilled Player گزارش بدن ممکنه Tribunal بن کنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بعد شما همینجوری گله ای کیل بدزدی و بقیه هم نگاه کنن شما رو؟ تو normal بهت فحش میدن و 4 تا بد و بیراه بهت میگن، تو تیم به 2 روز نمیکشه میندازنت بیرون. هر چیزی یه زمانی داره. همه توی 2 تا فاز اول بازی دارن سعی می کنن با Gank کردن و حمله کردن Kill بگیرن تا بتونن با گلدش Build بسازن واسه team fight ها، اونوقت شما همه کیل ها رو بگیری بقیه با کدوم آیتم ها برن team fight؟ ضرر رو شما به تیم خودت زدی.

KS هم بن نداره ولی اگر به عنوان Unskilled Player گزارش بدن ممکنه Tribunal بن کنه.
    اون بازی رو که بردیم ولی خیلی خوش گذشت!کلا همیشه با کارتوس من بازی می کنم دشمن فش می ده وقتی می میره با ult.
    اینایی که می گید همش قبول ولی تو لول های پایین اینا معنی نداره.بازی بیشتر تک نفرست تا گروهی تو این لول ها.وفتی می بینی طرف واسه annie رفته atk speed گرفته.چی بگم؟(لولم حدود 10 بود یکی اینجوری دیدم) یا همه اکثرا ad carry انتخاب می کنن نه support ای نه tank ای نه off-tank ای هیچی!فقط بزنن بزنن بزنن!همین!از 20 به بعد بهتر میشه اوضاع همه میرن سمت team-fight .
      محتوای مخفی: ult karthus!!!! =))))) 

محتوای مخفی: escape? lol 

Last edited by avator20002000; 03-06-2012 at 16:16.

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

نه بعضی موقعات خود پلیر اتوکاتیک میزنه دست خود آدم هم نیست
    کارتوس قضیه اش فرق میکنه
    ولی وقتی یه نفر دنبال یکیه اون یکی هم فرار میکنه و من سر راهشم میزنمش ریسک نمیکنم
    ولی این سرکوفت زدنا اعصاب آدمو خورد میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من موندم این Developer های این بازی خودشون چند بار بازی نمی کنن ببینن آخه این Champ که ساختن چجوریه؟ Darius بعد از 2 هفته ی مسخره که چپ و راست با Ulti می زد و می کشت قراره Nerf بشه! Ahri و Urgot و Graves هم Nerf و فقط Swain قراره Buff بشه، Range اتک هاش زیاد میشه و فاصله Slow کلاغش هم زیاد میشه، Ulti هم Cooldown اش کم میشه تا سریع تر بتونه بزنه.
    2 تا از Damage های Ahri کم میشه، Ulti و Fox-Fire
    Graves هم Nerf میشه، 1 ثانیه Smoke Screen کمتر میشه زمان موندنش، Buckshot هم Damage اش کم میشه.
    Urgot هم Shield اش ضعیف تر میشه، مقدار Armor و Resistance که بعد از Ulti زدن بهش میرسه هم کمتر میشه.
    Darius هم مقدار Damage که Passive اش با بالا رفتن AD میده کم میشه، Ulti هم دیگه همیشه Refresh نمیشه مگر اینکه Ulti طرف رو حتما بکشه نه چیز دیگه یا کس دیگه.

7. این کاربر از mnime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

من موندم این Developer های این بازی خودشون چند بار بازی نمی کنن ببینن آخه این Champ که ساختن چجوریه؟ Darius بعد از 2 هفته ی مسخره که چپ و راست با Ulti می زد و می کشت قراره Nerf بشه! Ahri و Urgot و Graves هم Nerf و فقط Swain قراره Buff بشه، Range اتک هاش زیاد میشه و فاصله Slow کلاغش هم زیاد میشه، Ulti هم Cooldown اش کم میشه تا سریع تر بتونه بزنه.
    2 تا از Damage های Ahri کم میشه، Ulti و Fox-Fire
    Graves هم Nerf میشه، 1 ثانیه Smoke Screen کمتر میشه زمان موندنش، Buckshot هم Damage اش کم میشه.
    Urgot هم Shield اش ضعیف تر میشه، مقدار Armor و Resistance که بعد از Ulti زدن بهش میرسه هم کمتر میشه.
    Darius هم مقدار Damage که Passive اش با بالا رفتن AD میده کم میشه، Ulti هم دیگه همیشه Refresh نمیشه مگر اینکه Ulti طرف رو حتما بکشه نه چیز دیگه یا کس دیگه.

این اخبار رو شما از کجا میارید ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینا برای پچ دارون (darven) هستش که این تغیرات انجام میشه.میتونی تو گوگل patch darven سرچ کنی میاره یا نه بیا :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    darius معلوم بود ضعیف باید بشه مثل هر هیروی دیگه.کلا هر هیرویی که riot وارد می کنه اولا op هست 100% بعدش یهو ضعیفش می کنه یکم که دیگه مثل قبل نباشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

draven هم مثل اینکه melee هستش

محتوای مخفی: عکس 

محتوای مخفی: عکس 

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

نخیر!
    برادر Daruis که Draven هستن Range هست...
    تبر پرت می کنه...
    اگه توضیحاتش رو بخونی می فهمی...

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

نخیر!
    برادر Daruis که Draven هستن Range هست...
    تبر پرت می کنه...
    اگه توضیحاتش رو بخونی می فهمی...
    شما هی میگی بخون! کجا بخونم؟

داداشن ؟ چه باحال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •