سلام من xperia p دارم
سوالم اینه : راهی نداره وقتی که اس ام اس میاد رو صفحه گوشی نشونش بده ؟
صدای اس ام اس میاد ولی توی نوار بالای گوشی میاد
سلام من xperia p دارم
سوالم اینه : راهی نداره وقتی که اس ام اس میاد رو صفحه گوشی نشونش بده ؟
صدای اس ام اس میاد ولی توی نوار بالای گوشی میاد
سلام
من گلکسی ایس 2 ورژن 2.3.6 دارم .
تا چند وقت پیش چیز پی ان روی گوشیم نصب بود و خوب کار میکرد تا این که قطع شد . الان دوستام دوباره رو گوشی هاشون نصب کردن و دارن استفاده میکنن اما رو گوشی من دیگه جواب نمیده . فکتوری ریست هم کردم اما نمیشه که نمیشه .
چی کار میتونم بکنم ؟ اصلن راهی داره ؟![]()
الآن چه رامی روی گوشی دارید؟ رسمی؟
اگه رسمی باشه و فقط روت کرده باشید ارتباطی با کرنل نداره و باید با آپدیت مشکلی نداشته باشه
اگه راه دوست بالایی جواب نداده باشه. اشکال به خاطر همون روت هست
کلا در آپدیت وایرلس اگه گوشی، روت شده شناخته بشه مشکلاتی پیش میاد چون شمای کاربر پرایویسی شرکت رو زیر پا گذاشتید
راه حل: یبار باید دستی گوشی رو با یه رام (جدید) فلش کنید (و نه OTA)[/QUOTE]
نمیدونم از کجا باید نوع راممو تشخیص بدم و میشه رام جدیدو واسه دانلود بزارید؟
سلام
گوشی من ارور gapps.process.google.com رو میده و گوشی رو واسه چند ثانیه قفل میکنه
مشکل از کجاست
ضمنا گوشیم samsung Grand i9082 هستش
من اصن نفهمیدم داستان این سایته چیه
-
من الان یه مشکل بزرگ که دارم اینه که ، تو تنظیمات Call Settings من چیزی واسه تنظیم یا ثبت تنظیمات پایان تماس نداره. که مثلا با پایان تماس با ویبره یا صدایی به آدم خبر بده که ارتباط قطع شده یا تلفن کامل قطع شده!
الان بزرگترین مشکل من با اندروید نسخه ی ۴.۰.۳ که روی L7 هست همین موضوعه
راهکاری نیست؟؟؟![]()
اتفاقا به اینترنت هم کانکت هستم
نمیدونم از کجا باید نوع راممو تشخیص بدم و میشه رام جدیدو واسه دانلود بزارید؟[/QUOTE]
از قسمت ستینگز گوشی و اطلاعات نرم افزاری گوشی مشخص هست
در تاپیک مربوط به این گوشی مطرح کنید تا دوستان جواب بدن که رامتون چیه
و آیا جدیدتر اومده و اینکه از کجا رام جدیدتر رو بگیرید
kies رو از جای دیگری دانلود و نصب کنید بببینید مشکل حل میشه
سلام من یه اکسپریا ری دارم می خواهم مموری 4 رو رو با یه 8 عوض کنم ولی مموری لاک شده و فقط زمانی که تو گوشی هست میشه با هاش کار کرد باید چیکار کنم و میزان حافظه پرش رو هم وقتی روی پروپرتیز میزنیم مثلا نوشته 1.37 پر ولی فایل ها رو که می خواهم کپی کنم زده مثلا 1.12 این اختلاف مال چیه می خواهم مموری روی گوشی رو روی یه گوشی دیگه استفاده کنم باید چیکار کنم که قفلش باز شه
سلام دوستان من گوشی Sony xperia Acro S رو خریدم اما نصب بازی HD مشکل دارم هزارتا فایل آموزش و دانلود کردم و خوندم اما نشدNFS Shift_1.0.74
من میخوام این بازی های که دانلود کردم با دیتاشون نصب کنم
Asphalt 7
Need-for-Speed-Most-Wanted
Real-Racing3-v1.0.56
2XL_Supercross_HD_v1.0.
اگه میشه یه راهنمایی درستی به من بدین تا لذت نصب این بازی ها رو داشته باشم
ضمنا گوشی من روت نشده ! و نمیخوام روتش کنم
سلام،
لطفا برنامه مفیدی برای مدیریت و دسته بندی پیامک ها و ایجاد بلک لیست در قسمت پیامک ها به من معرفی کنید.
البته گزینه های زیادی را در سایت های مختلف مشاهده کردم. اما ترجیح می دهم از تجربه و پیشنهاد دوستان برای انتخاب چنین برنامه ای استفاده کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)