ممنون
حالا چکار کنم رامش نمیدونم ولی فارسی داره تازه مشکل دیگه تاحالا با شارژ کامل 3-4 روز داشتم ولی الان از همون لحظه که میکشم 60 ساعت زمان میده و 2 روزه خالی میشه مموری هم پر میشه کمک کنید
ممنون
حالا چکار کنم رامش نمیدونم ولی فارسی داره تازه مشکل دیگه تاحالا با شارژ کامل 3-4 روز داشتم ولی الان از همون لحظه که میکشم 60 ساعت زمان میده و 2 روزه خالی میشه مموری هم پر میشه کمک کنید
بروبکس میگن قراره واسه وایلد فایر آندروید 2.3 بیاد![]()
Last edited by aliboyyyyyyyyyy; 17-08-2011 at 05:12.
هنذفری رو بیخیال یه هدست توپ بگیروایلد فایر خوبیش اینه فیش اسپیکر کامپیوتر هم بهش میخوره
![]()
کاستوم 2.3 براش نیست؟
میشه این full sbf رو توضیح بدی که چی هست و چطوری باید باهاش کار کرد؟؟؟؟عزیزم شما باید رام رو عوض کنی. نسخه های froyo و مخصوصا این جدیده که امارات هم هست 2.2.2 باید باشه. پیشنهاد میکنم full sbf فلش بزنی رام رو تا همه اطلاعاتی که ریختی روی گوشی و فضایی که نا خواسته اشغال شده روی گوشی هم صاف بشه. بعدش هم وایپ کش و وایپ دیتا رو انجام بدی wipe cash/data
کاستوم 2.3 براش نیست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان . من این گوشی را تازه خریدم. ممکنه راهنمایی کنید چه جوری می تونم برای یک مخاطب در دفتر تلفن آن عکس انتخاب کنم؟ آیا دفترچه راهنما این گوشی به فارسی در اینترنت در دسترس هست؟ پیشاپیش ممنونم.
مخاطبی رو که می خوایین عکس بزارین براش انتخاب کنید بعد menu رو بزنید و Edit اونجا هم بالا سمت چپ روی مربع مربوط به عکس رو لمس کنید باقیشم که دیگه معلومه.سلام دوستان . من این گوشی را تازه خریدم. ممکنه راهنمایی کنید چه جوری می تونم برای یک مخاطب در دفتر تلفن آن عکس انتخاب کنم؟ آیا دفترچه راهنما این گوشی به فارسی در اینترنت در دسترس هست؟ پیشاپیش ممنونم.
راهنمایی نمی خواد یکم ور بری کار باهاش میاد دستت.
دوستان سلام. توروخدا كمكم كنيد.2 هفته است نميتونم وايلدفايرمو روت كنم. خسته شدم.اي خداااااا دوستان خواهش ميكنم كمكم كنيد.يه روش بگيد كه بتونم روت كنم اينو.
رامتون چیه ؟؟؟دوستان سلام. توروخدا كمكم كنيد.2 هفته است نميتونم وايلدفايرمو روت كنم. خسته شدم.اي خداااااا دوستان خواهش ميكنم كمكم كنيد.يه روش بگيد كه بتونم روت كنم اينو.
Hboot ورژن چنده؟؟؟
ریکاور ورژن چنده؟؟؟
ROM 2.2.1
HBOOT-1.01.0002
ريكاور رو از كجا بايد بفهمم چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)